breaking news Νέο

Τρίτη θέση για τους Αετούς Βέροιας στο Κύπελλο ΕΚΑΣΚΕΜ

Τρίτη θέση για τους Αετούς Βέροιας στο Κύπελλο ΕΚΑΣΚΕΜ

Την 3η θέση στο Final Four του Κυπέλλου ΕΚΑΣΚΕΜ κατέκτησαν οι Αετοί Βέροιας. Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη επικράτησε στο μικρό τελικό με 63-56 της ΑΓΕ Πιερίας, σε μια αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο Κλειστό του ΔΑΚ Γιαννιτσών.

Για το συγκρότημα της Ημαθίας, που μετρά μόλις 16 μήνες ζωής, η τρίτη θέση στο θεσμό είναι μια πολύ σημαντική επιτυχία και παράλληλα ένα σημαντικό εχέγγυο για το μέλλον.

Όσον αφορά τον αγώνα, οι «ασπρόμαυροι» πήραν το προβάδισμα από την αρχή και δεν το έχασαν σε κανένα χρονικό σημείο της αναμέτρησης.

Μάλιστα στο τρίτο δεκάλεπτο, η διαφορά έφτασε στο +10, κόντρα σε μια πολύ οργανωμένη ομάδα, υπό την καθοδήγηση του γνώριμου σε όλους τους φίλους του μπάσκετ, Γιώργου Χρυσανθόπουλου.

Πρώτος σκόρερ για τους Αετούς ήταν ο Κωστής Γκεκόπουλος, που έφτασε τους 12 και τον ακολούθησαν οι Σάκης Ιατρού και Μάκης Ιωσηφίδης που σημείωσαν από 10.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα της Ημαθίας το ερχόμενο Σάββατο, στα πλαίσια της πρεμιέρας της Α ΕΚΑΣΚΕΜ και συγκεκριμένα με τον Πιερικό Αρχέλαο στη γειτονική Κατερίνη.
 

Τα δεκάλεπτα : 14-11, 29-24, 41-31, 63-56
 

Αετοί Βέροιας : Πάππου 9, Κασάπης 4, Παπαδόπουλος Δ. 2, Φωτιάδης, Γκεκόπουλος 12, Παπαδόπουλος Γ. 5, Γαβριηλίδης 3 (1), Χατζηχαρίσης 8, Ιατρού 10, Ιωσηφίδης 10 (2).
 

ΑΓΕ Πιερίας : Αποστόλου 3, Μωυσίδης 15 (3), Παυλίδης, Μέλιος 11 (2), Ζαφένιας 15 (3), Χαριτόπουλος 3, Σαββίδης 2, Καρυώτης 4, Αδαμίδης 3


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής