breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ : Έκλεισε με νίκη τα φιλικά

  • ΒΕΡΟΙΑ : Έκλεισε με νίκη τα φιλικά
  • ΒΕΡΟΙΑ : Έκλεισε με νίκη τα φιλικά
  • ΒΕΡΟΙΑ : Έκλεισε με νίκη τα φιλικά
  • ΒΕΡΟΙΑ : Έκλεισε με νίκη τα φιλικά
  • ΒΕΡΟΙΑ : Έκλεισε με νίκη τα φιλικά

Δίχως να φθάσει στο ύψος προηγούμενων εμφανίσεών της η ΒΕΡΟΙΑ το Σάββατο το απόγευμα πέτυχε μια ακόμη φιλική νίκη κερδίζοντας αυτή τη φορά με 1-0 στο Δημοτικό Στάδιο τον Ολυμπιακό Κυμίνων τον οποίο θα βρει απέναντί της, καθώς αγωνίζεται στην Γ' Εθνική και ανήκει στον ίδιο (2ο) Όμιλο.

Όπως ήδη αναφέραμε η ΒΕΡΟΙΑ δεν ήταν καλή ή τουλάχιστον τόσο καλή όσο στα προηγούμενα παιχνίδια, παρόλα αυτά μέχρι το 80' ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της και δικαίως προηγείτο με 1-0.

Στο τελευταίο 10λεπτο και με τις πολλές αλλαγές που πραγματοποίησε ο Νίκος Παπανώτας έχασε τη συνοχή της με αποτέλεσμα να δώσει την ευκαιρία στον αντίπαλό της, τον Ολυμπιακό Κυμίνων να βγει μπροστά και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Κοντογουλίδη που είχε αντικαταστήσει στο 46' τον Μπλατσιώτη κάτω από τα δοκάρια της Βέροιας, με κορυφαία χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους αυτήν στο 83' με τον Καράμπελα, που δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στην κενή εστία.

Το σκορ για την ΒΕΡΟΙΑ άνοιξε πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα ο Μπλέτσας που εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα του Τσακίρη στον τερματοφύλακα κέρδισε την μπάλα και μέσα από την περιοχή νίκησε τον Μαϊράκη γράφοντας το 1-0 που έμελε να παραμείνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ιασωνίδης με βοηθούς τους Μπακάλη - Χαλατσιούκα.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης (46' Κοντογουλίδης), Ζούρκος (46' Πατσιαβούρας), Μουχάλης (55' Τσιότρας), Μουρατίδης (80' Ράδης), Μαραγκός (80' Τσουλχαϊ), Μπακάλης (72' Ζυγκερίδης), Μπλέτσας (77' Λεφίδης), Βεργώνης (80' Σοφιανίδης), Τσικόπουλος (55' Ιωάννου) Κυριακίδης (77' Τρούπκος), Κάνουλας (64' Μιχαηλίδης).

ΚΥΜΙΝΑ: Μπαϊράκης, Τοπαλίδης (69' Νεσερσιάν), Πολιανίδης,Τσακίρης,Μεσιάρης (60' Γιάντσος), Αυγέρος, Αμανατίδης,Ρακαβίνας (84' Κυριακίδης), Καμπέρι (λ. τρ. 18' Θεοδωρίδης), Καράμπελας, Παρράς (74' Μαραντίδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής