breaking news Νέο

Ξεκίνησαν τα αναπτυξιακά & χορευτικά τμήματα του ΑΟΡΓ Βέροιας

Ξεκίνησαν τα αναπτυξιακά & χορευτικά τμήματα του ΑΟΡΓ Βέροιας

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησαν τα αναπτυξιακά & χορευτικά τμήματα του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ. Ο Πατέρας Αμφιλόχιος καθαγίασε το χώρο των μαθημάτων (Φιλίππειο), όσα παιδιά παραβρέθηκαν, μέλη του Δ.Σ, την προπονητική ομάδα και πολλούς γονείς.

 

Ο πρόεδρος του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ κ. Ευθύμιος Χωματάς ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία προσωπική και οικογενειακή σε όλους τους παρευρισκόμενους & πολλές επιτυχίες στις αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής & του Αγωνιστικού Χορού, όπως γίνεται όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ευχήθηκε υπομονή στους γονείς των παιδιών, υπομονή και αγάπη στις δασκάλες- προπονήτριες του συλλόγου και στα παιδιά υπακοή στις δασκάλες τους.

Έδωσε συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στις προπονήτριες για τις περσινές επιτυχίες,και τόνισε ότι αυτές οι επιτυχίες θα συνεχιστούν, παρά τα κάποια προβλήματα που δημιουργήθηκαν με τις ώρες προπόνησης στο Φιλίππειο γυμναστήριο. Η πετυχημένη περσινή προπονητική ομάδα συνεχίζει και φέτος.

Υπεύθυνη όλων των τμημάτων η γυμνάστρια που πριν 30 χρόνια ξεκίνησε τη Ρυθμική γυμναστική στη Βέροια Μαρία Μυλωνά.

Προπονήτριες του αγωνιστικού τμήματος Μαρία Σανσαρίδου (ολυμπιονίκης Βαρκελώνης), Κική Χωματά & Βασιλική Δίντση.Δασκάλα μπαλέτου: Ναταλία Κράζεβα.

Υπεύθυνη αγωνιστικού χορού: Κική Χωματά

Υπεύθυνη τμημάτων Κοπανού: Βασιλική Δίντση

 

Υπεύθυνη τμημάτων Αλεξάνδρειας: Κική Χωματά και Βασιλική Δίντση

Τα τμήματα των αναπτυξιακών, προαγωνιστικών & χορευτικών τμημάτων θα γίνονται και φέτος στο Φιλίππειο γυμναστήριο και στα γυμναστήρια του 9ο Δημοτικού Σχολείου καθώς και στου  3ο Γυμνασίου.

Τα μαθήματα στην Αλεξάνδρεια θα γίνονται στο γυμναστήριο του ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας και τα μαθήματα του Κοπανού στο γυμναστήριο του Γυμνασίου Κοπανού.

Ευχή όλων είναι ο ιστορικότερος σύλλογος Ρυθμικής Γυμναστικής της πόλης μας να συνεχίσει να φέρνει επιτυχίες στην πόλη μας, παρά τα πολλά «εμπόδια» !!!!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής