breaking news Νέο

Έτοιμη για την υπέρβαση η Αγκαθιά

Έτοιμη για την υπέρβαση η Αγκαθιά

Με σημαντικές απουσίες, όμως και πανέτοιμη αγωνιστικά παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή η περσινή πρωταθλήτρια της Ένωσης μας Νίκη Αγκαθιάς, για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής που ξεκινάει επιτέλους την προσεχή Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου.

Πρώτος αντίπαλος της ομάδας της Αγκαθιάς, ο Άρης Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής, που την περσινή περίοδο διεκδίκησε μέχρι την προτελευταία αγωνιστική την άνοδό του στην Football League, την οποία όπως είναι γνωστό έχασε από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού η ομάδα από την Χαλκιδική, όπως έδειξε και στο φιλικό που έδωσε το καλοκαίρι με την ΒΕΡΟΙΑ (οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες) παραμένει πολύ δυνατή με υψηλούς στόχους.

Από την άλλη η Νίκη Αγκαθιάς που παρά τις σημαντικές, λόγω τραυματισμού απουσίες τους (δεν προλαβαίνουν την πρεμιέρα τα πρωτοκλασάτα στελέχη της Γιατζιτζόπουλος, Αβραμόπουλος και Κίτσας) έχει δημιουργήσει ένα αξιόλογο σύνολο όπως φάνηκε και στα φιλικά του καλοκαιριού που έδωσε, που θα προσπαθήσει και έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα, που θα της δώσει ώθηση για τη συνέχεια.

Ο Σταύρος Κωστογλίδης συνεχίζει την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του με καθημερινές προπονήσεις και είναι σίγουρος ότι η ομάδα του θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο πρώτο της παιχνίδι σε επίπεδο Γ' Εθνικής απέναντι, σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής