breaking news Νέο

Ζυμώσεις για την επιλογή του υποψηφίου δημάρχου Βέροιας…

Ζυμώσεις για την επιλογή του υποψηφίου δημάρχου Βέροιας…

Μπορεί στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ ΝΔ Ημαθίας, την περασμένη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, η συζήτηση για την πρόταση προς την «Πειραιώς», αναφορικά με το πρόσωπο που θα επιλεγεί να στηριχθεί στο δήμο Βέροιας, να μην έβγαλε «λευκό καπνό», η ουσία είναι ότι οι ζυμώσεις στο χώρο συνεχίζονται, αφού μπορεί μεν κεντρικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τονίζει ότι δεν θα δώσει «χρίσματα» και θα αφήσει τις τοπικές κοινωνίες να αποφασίσουν, το σίγουρο είναι ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές, ειδικά στους μεγάλους δήμους και τις πρωτεύουσες των περιφερειακών ενοτήτων, θα έχουν πολιτικό χαρακτήρα. Ο πρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. Ν.Δ. Ημαθίας, Παναγιώτης Παλπάνας, δήλωσε στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ αναφορικά με το ζήτημα των δημαρχιακών υποψηφιοτήτων, ότι η Ν.Ο.Δ.Ε. έβαλε τις βάσεις, περιγράφοντας τα προσόντα που πρέπει να έχει ο υποψήφιος δήμαρχος. «Λειτουργούμε κανονικά. Το ζήτημα των υποψηφιοτήτων έγκειται στην εκλογική επιτροπή αγώνα της Ν.Δ.», τόνισε χαρακτηριστικά.

Είναι λοιπόν προφανές ότι, μπορεί μεν η ΝΟΔΕ να μην μπήκε σε ονοματολογία, αλλά στην επιλογή γενικών χαρακτηριστικών του πιθανού υποψηφίου, η αναζήτηση όμως σε κεντρικό, αλλά και τοπικό επίπεδο, από σημαίνοντα στελέχη της παράταξης, συνεχίζεται.

Μεταξύ των στελεχών, στα οποία έχει γίνει κρούση, είναι και αυτό πρώην «καποδιστριακού» δημάρχου, σε επίπεδο επαρχίας Βέροιας, ο οποίος κατέγραψε πετυχημένη και χρηστή διαχείριση. Επίσης «παίζει» και το όνομα του Παύλου Παυλίδη στα κεντρικά του κόμματος, αφού είναι σίγουρο ότι θα κατεβάσει συνδυασμό (σ.σ όπως ανακοίνωσε στην τελευταία του συνέντευξη στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ, προσδιόρισε την ανακοίνωση στα μέσα του φθινοπώρου, ενώ απηύθυνε πρόσκληση στους υπόλοιπους φιλοδοξούντες να ηγηθούν συνδυασμού, να συμπορευθούν όλοι μαζί), έχοντας μάλιστα την «προίκα» στήριξης και από στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που βρίσκονται και σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο, στην παράταξη της μείζονος μειοψηφίας.

Παρά το..κρύο των ημερών, είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει ένα «θερμό» φθινόπωρο στις ζυμώσεις για το προεκλογικό δημοτικό σκηνικό στο δήμο Βέροιας, όπως φυσικά και στους αντίστοιχους Νάουσας και Αλεξάνδρειας. Αναμένουμε με ενδιαφέρον!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής