breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Φοιτήτρια ρίχνει χλωρίνη στα παντελόνια ανδρών με...ανοιχτά πόδια

Μία 20χρονη φοιτήτρια της Νομικής διοργάνωσε και έκανε πραγματικότητα μία… σπάνια καμπάνια, για να διαμαρτυρηθεί για την καταπάτηση των δικαιωμάτων των γυναικών μέσω της σεξουαλικής κακοποίησης. Η νεαρή έμπαινε μέσα στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία και έριχνε νερό με χλωρίνη στα παντελόνια όσων ανδρών κάθονταν με ανοιχτά τα πόδια. Η ίδια κατηγορεί τους άνδρες για φυλετική επιθετικότητα και τη χώρα της ότι δεν ανταποκρίνεται επαρκώς στο πρόβλημα.

Συνολικά η κοπέλα έριξε 30 λίτρα νερού αναμεμειγμένα με χλωρίνη στην.. ευαίσθητη περιοχή όσων ανδρών καθόντουσαν με ανοιχτά τα πόδια τους στο μετρό.

Όπως μάλιστα εξήγησε, «αυτή η αναλογία είναι πιο αποτελεσματική από αυτήν που χρησιμοποιούν οι νοικοκυρές στα σπίτια τους. «Εξαφανίζει το χρώμα σε ελάχιστο χρόνο, αφήνοντας μόνιμα σημάδια», είπε.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι δεν είπε τίποτα για το Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος επίσης συνηθίζει να κάθεται με ανοιχτά τα πόδια…

*****

Μπέρδεψε την είσοδο του μετρό με… υπόγειο πάρκινγκ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι περαστικοί από το 9ο διαμέρισμα του Παρισιού, τη Δευτέρα το βράδυ, όταν είδαν έναν οδηγό να προσπαθεί να μπει σε είσοδο του μετρό με το αμάξι του.

O αφηρημένος οδηγός ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, αγνοώντας τη μεγάλη πινακίδα «Μετρό» και κατευθύνθηκε προς τα σκαλιά του μετρό θεωρώντας ότι είναι είσοδος για υπόγειο πάρκινγκ.

Όταν αντιλήφθηκε το λάθος του ήταν ήδη πολύ αργά, για να κάνει όπισθεν. Tο γκρι Toyota έμεινε σε κατακόρυφη σχεδόν θέση, μπλοκάροντας την είσοδο του σταθμού Chaussée d'Antin-La Fayette.

*****

Ο μεγαλύτερος... loser των εκλογών παγκοσμίως

Ο John Turmel, 67 χρονών, έχει δηλώσει συνολικά 95 υποψηφιότητες σε εκλογές και έχει χάσει σε όλες. Παρ’ όλα αυτά, απτόητος, αυτή την περίοδο έχει θέσει την 96η υποψηφιότητά του, για τη δημαρχία του Μπράντφορντ, της πόλης όπου διαμένει.

Την πρώτη του υποψηφιότητα έθεσε το 1979, λαμβάνοντας μόνο 193 ψήφους. Συνήθως κατεβαίνει ως ανεξάρτητος και ο μεγαλύτερος αριθμός ψήφων που έχει καταφέρει ποτέ να συγκεντρώσει, είναι 4.500. Όσο για το μικρότερο… μία φορά έλαβε μόλις 11 ψήφους.

Μάλιστα, ο κύριος λόγος που είχε δηλώσει υποψηφιότητα, είναι πως ως «επαγγελματίας χαρτοπαίκτης», όπως χαρακτηρίζει τον εαυτό του, είχε επηρεαστεί από την αστυνομική επιχείρηση κατά του παράνομου τζόγου και ήθελε να νομιμοποιήσει τα χαρτοπαίγνια,για να σταματήσει να συλλαμβάνεται.

Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον εαυτό του «τον εξυπνότερο άνθρωπο του κόσμου», ενώ το γούρι του είναι μία γραβάτα και ένα λευκό κράνος, σύμβολο των σπουδών του στην ηλεκτρολογία, που δεν αποχωρίζεται.

Ακόμα, ο 67χρονος δεν κάνει προεκλογική καμπάνια, απλώς δηλώνει υποψηφιότητα, δημοσιεύει μία ανακοίνωση Τύπου και περιμένει την ημέρα των εκλογών. «Αν γίνει κάποιο ντιμπέιτ, απλώς θα εμφανιστώ», δηλώνει. Για τα χρήματα που κερδίζει, τα ξοδεύει… παίζοντας χαρτιά.

*****

Μπέρδεψε την τουαλέτα με την πόρτα εξόδου του αεροπλάνου – Έντρομοι οι υπόλοιποι συνεπιβάτες!

Ήθελε να πάει τουαλέτα, αλλά μπέρδεψε την πόρτα με αυτή της εξόδου και παραλίγο να προκαλέσει τραγωδία, κατά τη διάρκεια μιας αεροπορικής πτήσης στην Ινδία!

Ο λόγος για έναν 20χρονο επιβάτη της πτήσης από το Νέο Δελχί στην Πάτνα, που ήθελε να κάνει την…ανάγκη του. Όλα καλά μέχρι εδώ και τι πιο φυσικό, όμως ο εν λόγω επιβάτης ταξίδευε για πρώτη φορά με αεροπλάνο και δεν ήξερε που ήταν η τουαλέτα.

Αντί να ρωτήσει λοιπόν, κατευθύνθηκε στο πίσω μέρος του αεροπλάνου και πήγε να ανοίξει την πρώτη πόρτα που είδε μπροστά του. Μόνο που αυτή δεν ήταν η πόρτα της τουαλέτας, αλλά η πόρτα εξόδου, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός, με τους άλλους συνεπιβάτες να τον σταματούν την τελευταία στιγμή από το να ανοίξει την πόρτα!

Ο νεαρός επιβάτης ευτυχώς κατάλαβε νωρίς το… λάθος του και δικαιολογήθηκε πως ταξίδευε για πρώτη φορά με αεροπλάνο και πως βιαζόταν να πάει τουαλέτα…

*****

Κάνει ένας γκάλοπ από μία εταιρεία, για το ποιος έχει το πάνω χέρι στο σπίτι.

Πηγαίνει στο πρώτο σπίτι και ρωτάει το ζευγάρι:

«Ποιος έχει το πάνω χέρι στο σπίτι;»

«Εγώ», λέει η γυναίκα «Εγώ έχω στο κεφάλι μου μαγείρεμα, καθάρισμα, σιδέρωμα, τον κήπο, τα ψώνια, τα παιδιά και όλα τα άλλα…»

«Εντάξει…», λέει αυτός που κάνει το γκάλοπ. «Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια και αφού εσείς έχετε το πάνω χέρι, πάρτε ένα ροζ στυλό για δώρο.»

Πηγαίνει στο δεύτερο σπίτι, το ίδιο. Και εκεί το πάνω χέρι η γυναίκα.

«Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια και αφού εσείς έχετε το πάνω χέρι, πάρτε ένα ροζ στυλό για δώρο.»

Πήγε σε 99 σπίτια και έδωσε 99 ροζ στυλό.

Στο εκατοστό σπίτι ανοίγει ο άνδρας την πόρτα.

«Ποιος έχει το πάνω χέρι στο σπίτι;», τον ρωτάει.

«Εγώ», λέει ο άνδρας «Εγώ είμαι το ισχυρό φύλο, εγώ φέρνω τα λεφτά στο σπίτι…άρα εγώ κάνω κουμάντο.»

«Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια και αφού εσείς έχετε το πάνω χέρι, πάρτε ένα μπλε στυλό για δώρο.»

Η γυναίκα του εκείνη την ώρα έρχεται από πίσω και λέει:

«Μπάμπη, με ποιόν μιλάς τόση ώρα στην πόρτα;»

«Να αγάπη μου, εδώ ο κύριος μοιράζει δωρεάν στυλό… να πάρω ένα;»


Μπέρδεψε την είσοδο του μετρό με… υπόγειο πάρκινγκ
Ο μεγαλύτερος... loser των εκλογών παγκοσμίως
Μπέρδεψε την τουαλέτα με την πόρτα εξόδου του αεροπλάνου – Έντρομοι οι υπόλοιποι συνεπιβάτ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής