breaking news Νέο

Aγωνία στη ΒΕΡΟΙΑ για τα δελτία, σήμερα αποφασίζει η ΕΠΟ για την έκδοσή τους ή όχι

Aγωνία στη ΒΕΡΟΙΑ για τα δελτία, σήμερα αποφασίζει η ΕΠΟ για την έκδοσή τους ή όχι

Η ΒΕΡΟΙΑ ετοιμάζεται για τον αγώνα ρεβάνς με αντίπαλο τον Αιγινιακό που είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο.

H πρόκριση και η είσοδος στους ομίλους, όπως ήδη έχει επανειλημμένα αναφερθεί, ενδιαφέρει την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ και φυσικά και τον Αιγινιακό για καθαρά εισπρακτικούς λόγους αφού ο νικητής κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο θα αντιμετωπίσει εντός έδρας κι αν όχι τίποτε άλλο ένα τέτοιο παιχνίδι εξασφαλίζει εισπρακτική επιτυχία και η ΒΕΡΟΙΑ, όπως οι περισσότερες ομάδες της Football League, αυτήν την περίοδο χρειάζονται ρευστότητα.

Η ΒΕΡΟΙΑ λοιπόν θα επιδιώξει την ερχόμενη Τετάρτη να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 και για να το πετύχει θα πρέπει να παρουσιαστεί πιο έτοιμη, αλλά και με περισσότερες λύσεις από ότι στον αγώνα της περασμένης Κυριακής.

 

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Την περασμένη Τετάρτη οι παίκτες γυμνάστηκαν πρωϊ και απόγευμα, ενώ από χθες ο Απόστολος Χαραλαμπίδης έριξε τους ρυθμούς σε μια προσπάθεια η ομάδα να παρουσιαστεί πιο φρέσκια στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Αιγινιακό.

Όσον αφορά τα δελτία που δεν εκδόθηκαν κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα να πάει το παιχνίδι με τον Αιγινιακό με ένδεκα όλους κι όλους ποδοσφαιριστές, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα Παρασκευή θα δοθεί η οριστική απάντηση της ΕΠΟ και εφόσον είναι θετική για την ΒΕΡΟΙΑ την ίδια ημέρα θα αποσταλούν στην ΠΑΕ, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να αναζητήσει άλλες λύσεις.

Πάντως η νομική ομάδα της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Λίβας αισιοδοξεί ότι τελικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα για την έκδοση των δελτίων και ο Απόστολος Χαραλαμπίδης την Τετάρτη στον αγώνα με τον Αιγινιακό θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

 

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

Η ΒΕΡΟΙΑ βρίσκεται κοντά σε μια ακόμη μεταγραφή. Πρόκειται για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα που την περίοδο που μας πέρασε αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Football League, με τον οποίο χθες είχε δώσει τα χέρια και αναφέρονταν τυπικές διαδικασίες για να ανακοινωθεί και επίσημα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής