breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Επικό! Φώκια χαστουκίζει καγιακίστα με χταπόδι

Μια ηλιόλουστη ημέρα του περασμένου σαββατοκύριακου, ο Κάιλ Μάλιντερ έκανε καγιάκ μαζί με φίλους του ανοικτά των ακτών της Καϊκούρα στη Νότια Νήσο της Νέας Ζηλανδίας, όταν μία φώκια τον χαστούκισε με ένα χταπόδι...και όλοι έσκασαν στα γέλια.

Στην πραγματικότητα, η παρέα με τα καγιάκ βρέθηκε στη μέση της πάλης ανάμεσα στη φώκια και το τεράστιο χταπόδι, που ετοιμαζόταν να καταβροχθίσει. Την ώρα που η φώκια τράνταζε βίαια το χταπόδι, για να το αποτελειώσει, το καγιάκ του Κάιλ Μάλιντερ βρέθηκε στο δρόμο της…και αυτός έφαγε το χταπόδι στη μούρη.

«Μια φώκια κολύμπησε προς εμάς με ένα χταπόδι στο στόμα, αναδύθηκε ακριβώς δίπλα μας, προσπάθησε να μασήσει το μαλάκιο και τελικά έδωσε ένα χαστούκι στον Κάιλ», διηγείται ο φίλος του.

Μάλιστα ο Κάιλ φώναξε «ένα χταπόδι στο σκάφος μου!» και ο φίλος φωτογράφος του απάντησε : «κάνεις πλάκα, τελείως τρελό».

*****

Φτιάχνουν… «οίκο ευγηρίας» για τις υπερήλικες αρκούδες!

Η διοίκηση του ζωολογικού κήπου του Καλίνινγκραντ αποφάσισε να δημιουργήσει έναν ειδικό χώρο για τις υπερήλικες αρκούδες, ένα είδος «οίκου ευγηρίας», στο πλαίσιο του προγράμματος ανακαίνισης του ζωολογικού κήπου.

Στον «οίκο ευγηρίας» θα μεταφερθούν η 31 ετών θηλυκή αρκούδα Νάστια, η οποία σε όλη τη διάρκεια της μέχρι τώρα ζωής της γέννησε 42 αρκουδάκια, η 28χρονη λευκόστηθη από την Ουσουρία θηλυκή αρκούδα Αρτίστκα, καθώς και έξι αμερικανικές μαύρες αρκούδες (Ursus americanus) και συγκεκριμένα η αρσενική αρκούδα Αργκόν, η θηλυκή Χόβντι και οι κόρες τους

Η διοίκηση του ζωολογικού κήπου παραδέχεται ότι ο ιστορικός χώρος διαμονής των αρκούδων, που δημιουργήθηκε πριν από 100 χρόνια, δεν ανταποκρίνεται στις σύγχρονες προδιαγραφές, που απαιτούνται για την διαμονή των αρκούδων και πως χρειάζεται να δημιουργηθούν νέοι χώροι. Οι παλιές δομές δυσκόλευαν επίσης τη ζωή των γηραιών αρκούδων, οι οποίες λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στα άκρα τους λόγω ηλικίας, δεν μπορούσαν να μετακινηθούν εύκολα στα διάφορα επίπεδα των τεχνητών βράχων, ενώ οι επιστρώσεις με μπετόν επιδείνωναν την κατάσταση της υγείας τους.

*****

Μωρό μπουσούλαγε στη μέση του δρόμου – Tο έσωσε διερχόμενος οδηγός!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Νιου Τζέρσεϊ στις ΗΠΑ, όταν ένα μωρό μπουσούλαγε μέσα στη μέση του δρόμου, ενώ οι γονείς του δεν βρίσκονταν πουθενά.

Το μωρό έσωσε ένας διερχόμενος οδηγός, που σταμάτησε το αμάξι, κατέβηκε και έσωσε το μικρό κοριτσάκι. Στη συνέχεια άρχισε να φωνάζει, όμως οι γονείς του δεν ήταν πουθενά! Μια γυναίκα που κατέβηκε, πήρε το παιδί στην αγκαλιά της και μαζί με τον οδηγό έψαξαν όλη τη γειτονιά και τελικά βρήκαν το σπίτι, απ’ όπου είχε φύγει το μωρό!

Οι γονείς τους κοίταγαν σοκαρισμένοι, καθώς δεν είχαν πάρει χαμπάρι ότι το μικρό κοριτσάκι είχε φύγει, μπουσουλώντας από το σπίτι και είχε βγει στο δρόμο!

Ο άνδρας ανέβασε δυο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, γράφοντας πως «είναι η χειρότερη επίβλεψη γονέων και πως εκείνη την ώρα σκέφτηκε το δικό του παιδί. Αργότερα πάντως έσβησε το επίμαχο ποστ.

*****

Έκλεψε 10 πακέτα τσιγάρα και καταδικάστηκε σε 20ετή φυλάκιση!

Εξάντλησε την αυστηρότητά του ένας δικαστής στη Φλόριντα των ΗΠΑ, καταδικάζοντας σε 20ετή φυλάκιση έναν 48χρονο αφροαμερικανό, ο οποίος έκλεψε… 10 πακέτα τσιγάρα! Ο Ρόμπερτ Σπέλμαν έκλεψε τα τσιγάρα, αξίας περίπου 600 δολαρίων, από το γραφείο διευθυντή, σε μια αποθήκη. Συνελήφθη λίγο μετά την κλοπή και κρίθηκε ένοχος για διάρρηξη.

Το ποινικό του μητρώο ήταν βεβαρυμμένο με 14 κακουργήματα και 31 καταδίκες, ωστόσο κανείς δεν περίμενε πως η ποινή που θα του επιβαλλόταν, θα ήταν τόσο αυστηρή.

Πλήθος χρηστών σχολίασε την αυστηρότατη ποινή στα social media. Μεταξύ αυτών και η θρυλική τενίστρια, Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, η οποία έγραψε : «Αυτό είναι απλά τρελό! Πρόκειται για μία δυσανάλογη ποινή. Ποιοι είναι αυτοί οι βάναυσοι δικαστές;».

Ορισμένοι μάλιστα επισημαίνουν πως η 20ετής φυλάκιση του συγκεκριμένου άνδρα για μία κλοπή τσιγάρων 600 δολαρίων μπορεί να κοστίσει στους φορολογούμενους πάνω από 800.000 δολάρια.

*****

2 φίλοι συζητάνε :

«Έχεις εξομολογηθεί ποτέ;»

«Μια φορά, όταν ήμουν μικρό παιδί»

«Σου το ζητάω σαν χάρη να πας να εξομολογηθείς και να απασχολήσεις τον παπά, γιατί έχω ραντεβού με τη γυναίκα του».

Με τα πολλά τον πείθει, ήταν και ο καλύτερος φίλος του… και πήγε να εξομολογηθεί.

«Έχω μιλήσει άσχημα στους γονείς μου.. και μετανιώνω», λέει στον παπά.

«Συγχωρεμένος», λέει ο παπάς.

«Έχω κλέψει ένα πακέτο τσιγάρα, όταν πήγα στο λύκειο.. και μετανιώνω».

«Συγχωρεμένος», λέει ο παπάς.

Κι όλο θυμόταν και κάποια αμαρτία και πέρναγε η ώρα.

Κάποια στιγμή όμως δεν άντεξε και λέει στον παπά:

«Παπά και τώρα που μιλάμε, διαπράττω αμαρτία…»

«Τι εννοείς τέκνον μου;»

«Σε καθυστερώ, για να πάει ο καλύτερος φίλος μου με τη γυναίκα σου…»

Και ο παπάς του λέει:

«Εσύ είσαι παντρεμένος τέκνον μου;»

«Ναι πάτερ…».

«Τότε λυπάμαι για εσένα παιδί μου! Η παπαδιά μου έχει πεθάνει εδώ και 5 χρόνια»


Μωρό μπουσούλαγε στη μέση του δρόμου – Tο έσωσε διερχόμενος οδηγός
τσιγάρα
Φώκια χαστουκίζει καγιακίστα με χταπόδι

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής