breaking news Νέο

«Λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο» για Εκθετήριο και Ηλεκτρονικό Δημοπρατήριο Αγροδιατροφικών Προϊόντων…

«Λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο» για Εκθετήριο και Ηλεκτρονικό Δημοπρατήριο Αγροδιατροφικών Προϊόντων…

Την ώρα που γίνεται λόγος ότι στο «Υπερταμείο» έχουν εκχωρηθεί ακίνητα του Δημοσίου, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και 127 του Δήμου Βέροιας, με το Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη να διευκρινίζει ότι «είμαστε στο στάδιο της διερεύνησης, ο κατάλογος των 127 ακινήτων είναι καινούργιος, ο οποίος δεν εμπεριέχει παλαιότερα ακίνητα», ένα έργο καινοτομίας, γίνεται θυσία στο κατοχικό ταμείο!

Ο λόγος, για το πρότυπο, καινοτόμο και μοναδικό στην Ελλάδα Εκθετήριο και Ηλεκτρονικό Δημοπρατήριο Αγροδιατροφικών Προϊόντων, που επρόκειτο να δημιουργηθεί στις Σέρρες, για να στηρίζει τα αγροτικά προϊόντα της Μακεδονίας, που πλέον «παγώνει», λόγω κατοχικού ταμείου!

Η έκταση 17 στρεμμάτων, που ανήκει στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και θα παραχωρούνταν στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Αγροδιατροφική Σύμπραξη, που αποτελεί το στρατηγικό σύμβουλο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πέρασε στο Υπερταμείο και το έργο πλέον δεν μπορεί να ξεκινήσει! «Το Εκθετήριο και Ηλεκτρονικό Δημοπρατήριο, με τη χρήση συγκεκριμένης παγκόσμιας πλατφόρμας, θα μπορεί να φέρνει σε επαφή αγοραστές της διεθνούς αγοράς με παραγωγούς προϊόντων. Και τώρα, ένα βήμα πριν από την υλοποίηση του πρότζεκτ, το έργο μπλοκάρεται», επεσήμανε ο πρώην υφυπουργός (και γνωστός από το πέρασμα του στην Ημαθία ως γιατρός) Κώστας Κιλτίδης.

Για το θέμα αυτό ενήμερος είναι και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος φέρεται ότι ζητά εξαίρεση του ακινήτου από τη λίστα. Και το ερώτημα εύλογο : Λέτε να ζήσουμε κάτι ανάλογο και στον τόπο μας;


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής