breaking news Νέο

Δημοψήφισμα για το «Μακεδονικό» εδώ και τώρα!

Δημοψήφισμα για το «Μακεδονικό» εδώ και τώρα!

Συντριπτική εκλογική σφαλιάρα για το ανοσιούργημα Τσίπρα-Ζάεφ στις Πρέσπες, το δημοψήφισμα της περασμένης Κυριακής, στο γειτονικό κρατίδιο της «ψευτομακεδονίας», με τη συμμετοχή να φτάνει στο 35% των εκλογικών καταλόγων. 

«Πιστεύω ότι το προσύμφωνο αυτό θα καταπέσει και θα μείνει στην Ιστορία ως ένα κείμενο που υπέγραψαν κάποτε ένας κύριος Κοτζιάς και ένας κύριος Ντιμιτρόφ. Μέχρι εκεί. Βέβαια ζημιά έχει κάνει. Νομίζω ότι αυτή η ζημιά, για την οποία είχαμε προειδοποιήσει και μάλιστα ζητώντας το αυτονόητο, πριν γίνει οτιδήποτε, να περάσει από ένα δημοψήφισμα στην Ελλάδα. Γιατί οι σκοπιανοί  έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν για αυτή τη συμφωνία και δεν έχουν οι Έλληνες;», τόνισε, σε δηλώσεις του, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Η μη παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας, όπως και της εθνικότητας και της γλώσσας, στους σκοπιανούς, παραμένει αδιαπραγμάτευτος όρος ιστορικής συνέχειας του γένους μας. Η εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών δεν πρέπει να περάσει. Το οφείλουμε όχι μόνο στους μακεδονομάχους εθνομάρτυρές μας, όπως ο Παύλος Μελάς και ο Τέλλος Άγρας, αλλά κυρίως στις επόμενες γενιές των Ελλήνων. Η επιλογή του δημοψηφίσματος για την ελληνική κυβέρνηση στο ζήτημα της Μακεδονίας ΜΑΣ είναι μονόδρομος δημοκρατίας», τονίζει, μετά το δημοψήφισμα, ο αντιπεριφερειάρχης  Κώστας Καλαϊτζίδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής