breaking news Νέο

Συνεχίζουν τρείς στην κορυφή

Συνεχίζουν τρείς στην κορυφή

Οι τέσσερις που μέχρι την περασμένη αγωνιστική είχαν πετύχει το απόλυτο έμειναν πλεον τρεις καθώς ο Μ. Αλεξανδρος Μαρίνας έχασε στην Αλεξάνδρεια από τον ΠΑΟΚ με γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και υποχώρησε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στην οποία πλεον ισοβαθμεί με τον νεοφωτιστο στην Α΄ κατηγορία Αγρ. Αστέρα Πλατέος που προχθές πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθληνα με το ευρύ 5-0 επί του Φιλίππου Μελίκης.

Στην πρώτη θέση πλεον ισοβαθμούν με 9 βαθμούς τρία στα τρία ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων που πέρασε νικηφόρα και με αντίπαλο τον ΓΑΣ Κοπανού (3-1), ο ΦΑΣ Νάουσας που πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα καθώς επιβλήθηκε με 0-1 στη Χαρίεσσα της τοπικης ομάδας (το γκολ με πέναλτι) και ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου που συνέτριψε εκτός έδρας 1-6 τον ΓΑΣ Κοπανού.

Στην 4η θέση ανέβηκε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με 7 βαθμούς (δυο νίκες και μια ισοπαλία) και όπως ήδη αναφέραμε ακολουθούν η Αγία Μαρίνα και ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος που έχουν από έξι.

Αποντες και ουραγοί παραμένουν ο Εθνικός Κλειδίου και ο Φίλιππος Μελίκης ενω τους πρώτους του τρεις βαθμούς πήρε ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας που στο γήπεδο του νίκησε 3-1 τον Εθνικό Κλειδίου.

Τέλος στο Δημοτικό γήπεδο της Νάουσας Αχιλλέας και Μακροχώρι έμειναν δίχως γκολ στον μεταξύ τους αγώνα και πήραν από έναν βαθμό.

Να δούμε με περισσότερες λεπτομέρειες τα οκτώ παιχνίδια της Α’ κατηγορίας που διεξήχθησαν το περασμένο Σάββατο.

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

 

ΧΑΡΙΕΣΣΑ - ΝΑΟΥΣΑ 0-1

Πιο δύσκολα από όσο αναμένονταν και με ένα πέναλτι που κατελόγησε ο διαιτητής κ. Παπαδάκης και αμφισβήτησαν έντονα οι άνθρωποι της γηπεδούχου νίκησε η Νάουσα στη Χαρίεσσα την τοπική ομάδα και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Με τη Νάουσα να είναι πιο επιθετική την Χαρίεσσα όμως να έχει την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα με τον Λίτι στο 2’ να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα αουτ ξεκίνησε ο αγώνας.

Στο 15’ η Νάουσα άγγιξε το γκολ όμως ο Μάγκος σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά το σουτ του Κουκουράκη βρήκε τον Δημητρούση.

Οι ευκαιρίες για γκολ συνεχίστησαν εναλλάξ με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στο ημίχρονο για την ανάπαυλα δίχως γκολ.

Στην επανάληψη η Νάουσα ξεκίνησε με γκολ που προήλθε από πεναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Αργυρίου (50’).

Μετά το γκολ η Χαρίεσσα προσπάθησε να αντιδρασει όμως οι μεγάλες ευκαιρίες χάθηκαν από την πλευρά της Νάουσας και συκεκρικμένα στο 55’ από τον Παντζαρτζίδη και στο 65’ από τον Κουκουράκη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαδάκης (Γαβράς - Νησελίτης).

 

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΟΠΑΝΟΣ 3-1

Ο ΓΑΣ Κοπανού προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτο με κοντινό πλασέ του Σπανού που εκμεταλλεύθηκε λάθος της άμυνας των Τρικάλων και το 0-1 ηταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου καθώς η γηπεδούχος ομάδα παρά την υπεροχή της δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Στο β΄ ημίχρονο και πριν συμπληρωθεί το πρώτο 5λεπτο (49’) η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ με κεφαλιά τον Χατζόπουλο και στο 73’ να πάρει κεφάλι στο σκορ με γκολ του Λίτσι.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε τρία λεπτά πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι με ωραίο δυνατό σουτ ο Παρσόπουλος.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης (Κελεσίδης, Χριστοδούλου Γ.).

 

ΕΠΙΣΚΟΠΗ - ΡΟΔΟΧΩΡΙ 1-6

Εύκολη και άνετη νίκη του ΓΑΣ Ροδοχωρίου στην Επισκοπή καθώς κερδισε τον τοπικό Κεραυνό με 6-1.

Οπως φανερώνει και το μέγεθος του σκορ οι φιλοξενούμενοι ήταν ενα επίπεδο πάνω από τους γηπεδούχους και η νίκη τους ηρθε εύκολα και δίκαια.

Στο 9’ ο Μουρουζίδης άνοιξε το σκορ και στο 19’ ο Ρίσσου με πέναλτι ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του.

Εξι λεπτά αργότερα ο Ντέλλας με ατομική ενέργεια μείωσε σε 1-2, όμως στο 35’ το Ροδοχώρι επίσης με ατομική ενέργεια του Ουέλινγκτον πήρε και πάλι προβάδισμα δυο τερμάτων.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι που συνέχισαν να είναι καλύτεροι πέτυχαν άλλα τρια τέρματα με τους Καρυπίδη (51’ και 57’) και Μαγγίζη (68’) διαμορφώνοντας το τελικό 6-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Παζαρτζικλής - Βαλκόνος).

 

ΠΑΟΚ ΑΛ. - ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ 1-0

Με ένα γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας νίκησε στην έδρα του τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και παρέμεινε  στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με τον προχθεσινό αντίπαλο του να κατρακυλά στην 5η.

Το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκεια του ήταν αμφίρροπο με λίγες πλην όμως κλασικές ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές.

Τελικά όπως ήδη αναφέραμε κρίθηκε στις καθυστερήσεις με γκολ που πέτυχε ο Αραμπατζής. Προηγηθηκε εκτέλεση φαουλ σε πολύ πλάγια θέση, κάτι σαν κοντινό κόρνερ από τον Αργυρόπουλο που έφερε σύγχυση στα καρέ του Ιωακειμίδη με τον Αραμπατζή να πετάγεται στην πορεία της μπάλας και να την στέλνει στα δίχτυα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Γιάντσης - Λαζάρου).

 

ΠΛΑΤΥ - ΜΕΛΙΚΗ 5-0

Σε επιθετικό μονόλογο εξελιχθηκε το παιχνίδι μεταξύ του Αγρ. Αστέρα Πλατέος και του Φιλίππου Μελίκης που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του πρώτου και έληξε με νίκη της γηπεδούχου και σκορ 5-0.

Ο Αγρ. Αστέρας προηγήθηκε μόλις στο 7’ με τον Χαλβατζή και ζευγάρωσε τα τέρματά του στο 40’ με τον Αντωνίου.

Το 2-0 ηταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το Πλατύ συνέχισε να είναι καλύτερο σημειώνοντας άλλα τρια τέρματα με κεφαλιά του Μπαντή στο 68’ και τον Καραντουλαμά στο 80’ και στο 90’.

Ο Φίλιππος Μελίκης είχε δύο δοκάρια μ τον Φραδέλο και τα δύο στο δεύτερο ημίχρονο.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παρασίου (Μαργαρίτης - Μπακάλης).

 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν. - ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 0-0

Ισόπαλο δίχως γκολ έληξε το παιχνίδι μεταξύ του Αχιλλέα και του Μακροχωρίου που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ της Νάουσας.

Με εξαίρεση το πρώτο 10λεπτο, σε ολόκληρη την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα το Μακροχώρι είχε την υπεροχή, όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε και έτσι μοιραία ήρθε το άγονο 0-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παυλίδης (Πίτος – Τράντος).

 

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ – ΜΑΡΙΝΑ 4-2

Αφού μέσα σε 10 λεπτά πέτυχε τρία τέρματα και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με 3-0, ο Άρης Παλαιοχωρίου πήρε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα κερδίζοντας τον Α.Ο. Μαρίνας με 4-2.

Η γηπεδούχος ομάδα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 17' άνοιξε το σκορ με τον Μιχαηλίδη Α. Στο 20' ο Ατανάσοφ σημάδεψε τα δοκάρια της εστίας του Α.Ο. Μαρίνας και στο 23' ο Βεζυργιανόπουλος με σουτ έκανε το 2-0, ενώ στο 27' ο Μιχαηλίδης Α. με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μέσα σε πέντε λεπτά 30' και 35' πέτυχαν δύο τέρματα με τον Δήμου και τον Τερζόπουλο και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη όμως ο Μπακιρτζής με ένα τέταρτο τέρμα έκανε το 4-2 κλειδώνοντας έτσι την νίκη της ομάδας του (75').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ιασωνίδης (Χαλατζικούκας – Ρηγόπουλος).

 

ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ – ΚΛΕΙΔΙ 3-1

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο Αγρ. Αστέρας κερδίζοντας με 3-1 τον Εθνικό Κλειδίου.

Η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της και η νίκη της θεωρείται απόλυτα δίκαιη.

Το σκορ άνοιξε για λογαριασμό του μετέπειτα νικητή στο 19'. ο Σουλιώτης Α. από κοντά και στο 26' ο Κεχαγιάς έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 60' με σουτ ο Γκιλιόπουλος ξαναέδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ στο 73' ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 85' ο Ντόβας.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Αργυρίου – Χαραλαμπίδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής