breaking news Νέο

Το σκέφτεται για υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών ο Παύλος Γερουλάνος

Το σκέφτεται για υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών ο Παύλος Γερουλάνος

Είχε κρατήσει αποστάσεις από το Κίνημα Αλλαγής ο Παύλος Γερουλάνος με τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν μερικούς μήνες στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ», αναφερόμενος στην ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, επανήλθε στο θέμα αυτό, στο οποίο και επανέλαβε την κριτική του. «Δεν θα καταφέρουμε τίποτα, αν απλώς αλλάξουμε την ταμπέλα και μείνουμε ίδιοι. Αυτό που είπα από την πρώτη στιγμή στην απόφαση να αλλάξει το όνομα, να γίνει ΕΛΙΑ, ΚΙΝ.ΑΛ., ότι το βασικό είναι να υπάρχει σχέδιο, που να αφορά όλη την Ελλάδα.

 

Το σκέφτεται για να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων!

Ακόμα, ο Παύλος Γερουλάνος επιβεβαιώνει σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για δήμαρχος Αθηναίων. «Σκέφτομαι να κατέβω ως υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, αλλά για να το κάνω, πρέπει να ξέρω τις παραμέτρους και να εξακριβώσω, αν μπορώ να ανταπεξέλθω. Για να πάρω την απόφαση, πρέπει να είμαι σίγουρος ότι μπορώ να το κάνω καλά», τόνισε ερωτηθείς σχετικά με την υποψηφιότητά του για το δημαρχιακό θώκο.

Διευκρίνισε, δε, ότι δεν του έχει γίνει επίσημη πρόταση από το ΚΙΝ.ΑΛ., συμπλήρωσε όμως ότι «υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και θετική διάθεση».

Παράλληλα, ο κ. Γερουλάνος διαχώρισε τη θέση του από τον κομματικό χαρακτήρα των δημοτικών εκλογών, σημειώνοντας πως «ο δήμαρχος πρέπει να υπηρετεί τον πολίτη, όχι κόμματα και πολιτικές καριέρες».

Επιπλέον, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την περίφημη φράση του Θεόδωρου Πάγκαλου «μαζί τα φάγαμε», τόνισε : «Από την αρχή διαφώνησα μαζί του, γιατί κάποιος έφαγε μπιφτέκι και κάποιος ψίχουλα, αλλά και κάποιος έστρωσε το τραπέζι».

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής