breaking news Νέο

Μουσικό πάρτυ με δωρεάν καφέ φίλτρου στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας

Μουσικό πάρτυ με δωρεάν καφέ φίλτρου στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας

Mέρα χωρίς καφέ, δεν γίνεται! Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού για όλους μας (για τους περισσότερους δηλαδή, μιας και υπάρχουν και αυτοί που τον απαρνιούνται...) αποτελεί μια αγαπημένη καθημερινή συνήθεια, που μας συντροφεύει παντού και μας προσφέρει αυτή τη μοναδική αίσθηση της γεύσης!

Αυτή την αίσθηση είχαν την ευκαιρία να νιώσουν πολλοί Βεροιώτες, τη Δευτέρα το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της πόλης,.

Εκεί, όπου η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας διοργάνωσε ένα μουσικό πάρτυ με δωρεάν καφέ φίλτρου, μία ευγενική προσφορά της Coffe Island, για να γιορτάσει τη Διεθνή Ημέρα Καφέ, όπως έχει καθιερωθεί η 1η Οκτωβρίου.

Τα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας καφέ στη Βέροια προσέφεραν καφέ φίλτρου σε τρεις ποικιλίες, ενώ το Kogias Bakery είχε ετοιμάσει φρεσκοψημένα cookies με άρωμα... καφέ!

Τη, δε, μουσική επιμέλεια είχε αναλάβει ο dj Alexakis, ο οποίος κινήθηκε σε ρυθμούς Bossa Nova. Τέλος, να αναφερθεί ότι η Coffe Island στηρίζει το έργο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας, χρηματοδοτώντας τη συνδρομή στο Press Reader, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό περίπτερο στον κόσμο που προσφέρει στους αναγνώστες του.

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής