breaking news Νέο

Προβιβάζονται 12 ομάδες

Προβιβάζονται 12 ομάδες

Μπορεί τα εθνικά πρωταθλήματα της χώρας μας, με εξαίρεση αυτό της Football League που είναι σε αναμονή, να βρίσκονται σε εξέλιξη κανείς όμως δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι ακριβώς θα ισχύσει την επόμενη χρονιά με την αναδιάρθρωση που σχεδίασε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης με το επιτελείο του και αποδέχθηκαν οι ΠΑΕ της Α’ και της Β’ Εθνικής, αφου βεβαίως προηγουμένως πήραν το “πακέτο” των εκατομμυρίων από την ΕΡΤ.

Την περασμένη Δευτέρα πάντως λύθηκε μια ακόμη εκκρεμότητα οσον αφορά την δημιουργία “ομάδων Β’ “ από τη Super League με τον συνεταιρισμό να απαντά αρνητικά σε σχετικό αίτημα της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η Super League συγκεκριμένα απάντησε αρνητικά στην δημιουργία και την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας Γ’ Εθνικής “ομάδων Β’ “ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Να υπενθυμίσουμε οτι πρόσφατα η πλευρά της Super League είχε εκφράσει αντιρρήσεις αναφορικά με την συγκεκριμένη πρόταση της ΕΠΟ, από τη στιγμη που η νέα Γ’ Εθνική θα είναι ημιεπαγγελματική.

Η εξέλιξη αυτή υποχρεώνει την ποδοσφαιρική ομοσπονδία να αυξήσει τον αριθμό των ομάδων από 8 σε 12 που θα προβιβαστούν από την Γ’ Εθνική κατηγορία στο τέλος της φετινής περιόδου (2018-2019).

Συγκεκριμένα απο την φετινή Γ’ Εθνική θα προβιβαστούν οι πρωταθλητές των οχτώ ομίλων με τις οχτώ δεύτερες να δίνουν αγώνες μπαράζ για τέσσερα ακόμη εισιτήρια ανόδου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής