breaking news Νέο

ΕΠΣ Ημαθίας : Επαληθεύονται τα προγνωστικά

ΕΠΣ Ημαθίας : Επαληθεύονται τα προγνωστικά

Οδεύουμε προς την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ένωσης μας και τρεις ομάδες συνεχίζουν χέρι - χέρι στην κορυφή του βαθμολογικού πινακα, καθώς έχουν πετύχει το απόλυτο.

Πρόκειται για τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων που συνεχίζοντας να πυροβολεί κατά βούληση (έχει πετύχει 12 τέρματα στα τρία πρώτα παιχνίδια που έδωσε) νίκησε 3-1 και τον ΓΑΣ Κοπανού. Παρότι στο πρώτο ημίχρονο βρίσκονταν πίσω στο σκορ.

Τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου με 11 γκολ στο ενεργητικό του και μόλλις ένα παθητικό επισης σε τρία παιχνίδια που το περασμένο Σάββατο πέρασε σαν καταιγίδα μέσα από την Επισκοπή, φιλοδορώντας με έξι τέρματα τον Κεραυνό.

Τον ΦΑΣ Νάουσας, την μοναδική ομάδα από τις τρεις της κορυφής που δυσκολεύθηκε αλλά και αμφισβητήθηκε από την αντίπαλό της την ΑΕ Χαρίεσσας την οποία τελικά κέρδισε με ένα πέναλτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι.

Από κει και πέρα ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας γεύθηκε την πρώτη φετινή του ήττα στο πρωτάθλημα με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και κατρακύλησε στην 5η θέση του βαθμολογικού πινακα, συγκάτοικος πλεον με τον Αγρ. Αστέρα Πλατέος που μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Νάουσα με 4-0, φαίνεται να βρήκε τον βηματισμό του και μετράει δύο συνεχόμενες νίκες και μάλιστα δίχως να δεχθεί γκολ.

Παλαιοχώρι και Αγ. Βαρβάρα πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 4-2 και 3-1 αντίστοιχα του ΑΟ Μαρίνας και του Εθνικού Κλειδίου, ενω το Μακροχώρι πήρε την δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία του, αυτή τη φορά εκτός έδρας και δίχως γκολ με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νάουσας.

Τέλος άποντοι για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική και φυσικά στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, παρέμειναν ο Φίλιππος Μελίκης και ο Εθνικός Κλειδίου.

Συμπέρασμα: Δυστυχώς φαίνεται να επαληθεύεται η αρχική πρόγνωση για ένα πρωτάθλημα δυο ταχυτήτων, με το ενδιαφέρον των φιλάθλων, όσο περνάει ο χρόνος, να περιορίζεται όλο και περισσότερο στις αναμετρήσεις μεταξύ ομάδων που κινούνται στο ίδιο επίπεδο όταν και αν φυσικά αυτές περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής