breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

«Δέρνουν» Γιούνκερ και Μέι, για να… ξεδώσουν για το Brexit!

Οι Λονδρέζοι που έχουν... μπουχτίσει με το Brexit, μπορούν να εκτονώσουν την οργή τους μέσω ενός ειδικού προγράμματος εκγύμνασης. Το πρόγραμμα εκγύμνασης με… άρωμα Brexit περιλαμβάνει ασκήσεις υψηλής έντασης, όπως το να χτυπούν σάκους του μποξ με τις φωτογραφίες κάποιων εκ των βασικών πρωταγωνιστών του διαζυγίου με την ΕΕ, για παράδειγμα του Μπόρις Τζόνσον και του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Το 30λεπτο πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα ασκήσεις, όπως «Αγώνας δρόμου με σακιά-Τερέζα Μέι», «Άρσεις βαρών-Τζέικομπ Ρις» και «Politico Headslammer», όπου οι συμμετέχοντες ρίχνουν μπάλες στις φωτογραφίες της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι και του ηγέτη του αντιπολιτευόμενου Εργατικού Κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν.

Για όποιον θέλει να κάνει ένα διάλειμμα, υπάρχει επίσης η «γωνιά» του Κάμερον για «αυτούς που τα παρατούν», από τον προκάτοχο της Μέι Ντέιβιντ Κάμερον.

Τα μαθήματα…Brexfit προφέρει το γυμναστήριο Gymbox, του οποίου ο επικεφαλής Μαρκ Ντάιπερ δήλωσε ότι η θεματολογία επιλέχθηκε μετά από δημοσκόπηση μεταξύ των μελών του γυμναστηρίου, για αυτά που τους απογοητεύουν από τη ζωή στη βρετανική πρωτεύουσα.

Το 52% των συμμετεχόντων δήλωσε το Brexit, ενώ ακολουθούν οι τιμές των ενοικίων και οι καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τρένων.

«Σκεφτήκαμε απλά, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος, για να βγάλεις την απογοήτευση και την οργή σου, από το να προσφέρουμε μια προπόνηση Brexfit, όπως την ονομάσαμε, όπου σε ένα σάκο του μποξ μπορείς να ρίξεις μπουνιά στο πρόσωπο του πολιτικού, που μισείς περισσότερο», δήλωσε στο Reuters.

*****

Το δυσδιάστατο καφέ!

Στη Σεούλ άνοιξε, πέρυσι, ένα καφέ, στο οποίο οι πελάτες του έχουν την ψευδαίσθηση, με το που δρασκελίσουν το κατώφλι, ότι μπαίνουν μέσα σε ένα κόμικ. Πολλοί ιδιοκτήτες καφέ ξέρουν καλά ότι χρειάζονται πολλά περισσότερα από το να σερβίρουν σπουδαίο καφέ, για να είναι επιτυχημένη η επιχείρησή τους. Το κλειδί είναι το ντιζάιν του χώρου, όπως έχει προσφάτως αποδείξει ένα καφέ στις Φιλιππίνες με αισθητική, που παραπέμπει στον κινηματογραφιστή Γουές Άντερσον. Ή ένα άλλο στη Νότια Κορέα, που έχει το σχήμα μιας κάμερας Rolleiflex.

Στη Γέοναμ-ντονγκ, μια δημοφιλή γειτονιά της Σεούλ, πηγή έμπνευσης για το ντιζάιν του «Cafe Yeonnam-dong 239-20» ήταν η κορεατική τηλεοπτική επιτυχία «W» (των Λι Γιονγκ-σουκ και Χαν Χιο-τζοο, στην οποία οι χαρακτήρες συγκρούονται ανάμεσα σε «δύο κόσμους», τον πραγματικό και ένα φανταστικό μέσα σε ένα διαδικτυακό κόμικ).

Μπαίνοντας μέσα στο «Cafe Yeonnam-dong 239-20», τους πελάτες καλωσορίζουν έπιπλα, τοίχοι και πατώματα, με μαύρες γραμμές ζωγραφισμένες πάνω τους, όπως ακριβώς θα ήταν σε ένα καρέ ενός κόμικ-στριπ. Ακόμη και οι κούπες, τα πιάτα, και τα κουταλομαχαιροπίρουνα δίνουν την ψευδαίσθηση ότι είναι επίπεδα! Διακοσμητικά φυτά, ακόμη και ένα σκυλάκι, είναι σαν να τα έχει σχεδιάσει ανθρώπινο χέρι!

*****

Πήγε να αγοράσει αυτοκίνητο με έναν τόνο κέρματα!

Πονοκέφαλος έπιασε τους υπαλλήλους μίας αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στην Κίνα, όταν προσήλθε ένας πελάτης, για να αγοράσει μια BMW, αξίας περίπου 70.000 δολαρίων. Ο πελάτης είχε μαζέψει τις οικονομίες χρόνων, προκειμένου να αγοράσει το αυτοκίνητο των ονείρων του. Μόνο που ήταν σε… κέρματα! Έτσι, πήγε στην αντιπροσωπεία και αφού υπέγραψε τα απαραίτητα έγγραφα, έφθασε η ώρα της πληρωμής.

«Θα πληρώσετε με μετρητά;», ήταν η ερώτηση του υπαλλήλου. Η απάντηση ήταν καταφατική, με τον πελάτη να ζητάει να τον ακολουθήσει στο φορτηγάκι του, όπου η καρότσα ήταν γεμάτη με 150.000 κέρματα, συνολικού βάρους άνω των 900 κιλών.

Χρειάστηκαν περίπου 10 ώρες, για να καταμετρηθούν τα κέρματα και ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία.

*****

Είναι μια παρέα από τέσσερις φοιτητές, που σπουδάζουν Πληροφορική. Μια Παρασκευή πρωί, αφού γράφουν εξετάσεις για ένα μάθημα, μαζεύτηκαν, προκειμένου να οργανωθούν για το Σαββατοκύριακο που πλησίαζε.

Τη Δευτέρα το πρωί έδιναν εξετάσεις σε ένα εύκολο μάθημα, που ήθελε μόνο 2-3 ώρες διάβασμα. Έτσι, έπεσε η ιδέα : «Ρε παιδιά, δεν κάνουμε μια απόδραση προς Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο, να συναντήσουμε τη Μαρία…; Θα είναι και άλλες φίλες της στην παρέα, καλά θα περάσουμε».

Δεν το σκέφτηκαν και πολύ και σε μία ώρα είχανε γίνει κιόλας όλες οι αναγκαίες κινήσεις και η τετράδα ταξίδευε με νοικιασμένο αμάξι για τη Θεσσαλονίκη. Στη Θεσσαλονίκη όντως πέρασαν πολύ καλά.

Για κακή τους τύχη, όμως, αντί να ξυπνήσουν κατά τις 6:00 τη Δευτέρα και να επιστρέψουν, για να είναι στην ώρα τους στις εξετάσεις, ξύπνησαν το μεσημέρι. Τι θα έκαναν τώρα με το μάθημα; Στο δρόμο προσπαθούσαν να σκεφτούν, τι να πουν στον καθηγητή. Αποφάσισαν, λοιπόν, να πουν ένα ψέμα, αλλά με αρκετή δόση αλήθειας, για να γίνουν πιστευτοί. Και οι τέσσερις συμφώνησαν να πουν ότι πήγανε στη Θεσσαλονίκη σε συγγενείς και ενώ ξεκίνησαν τη Δευτέρα πρωί πρωί για το Πανεπιστήμιο, τους έπιασε λάστιχο στο δρόμο και δεν είχανε ρεζέρβα. κ.λπ. κ.λπ. Έτσι κι έγινε!

Ο καθηγητής τούς άκουσε με προσοχή και επειδή ήταν καλοί φοιτητές, δέχτηκε να δώσουν μόνοι τους την Τρίτη το πρωί το μάθημα. Χαράς ευαγγέλια στην ομάδα. Κάθισαν, διάβασαν καλά και την άλλη μέρα πήγαν στο Πανεπιστήμιο, να δώσουν τις εξετάσεις. Δεν υπήρχε, όμως, διαθέσιμη αίθουσα και έτσι ο καθηγητής τούς έβαλε σε τέσσερα ξεχωριστά γραφεία, τον καθένα μόνο του.

Βέβαια, αυτό καθόλου δεν τους ένοιαζε, αφού και οι τέσσερις ήταν καλά διαβασμένοι.

Σε λίγο μοίρασε και τα θέματα. Ήταν μόνο δύο. Το πρώτο, που έπιανε 5 μονάδες στις 100, ήταν ένα πανεύκολο θέμα θεωρίας, που το ήξεραν νεράκι και κανείς τους δεν δυσκολεύτηκε και το απαντήσει.

Το δεύτερο όμως θέμα, που θα έπιανε τα υπόλοιπα 95 στα 100, ήταν μία ερώτηση μόνο: Ποιο λάστιχο;


Το δυσδιάστατο καφέ!
Πήγε να αγοράσει αυτοκίνητο με έναν τόνο κέρματα!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής