breaking news Νέο

FOOTBALL LEAGUE : Κλήρωση, διχως ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος

FOOTBALL LEAGUE : Κλήρωση, διχως ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος

Μπορεί η Football League αυτή τη φορά να ηταν συνεπής στο ραντεβού της και να πραγματοποίησε όπως είχε προαναγγείλει την περασμενη Τετάρτη το μεσημέρι την κλήρωση του πρωταθλήματος της για την περίοδο 2018-2019, όμως δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πότε οι ομάδες της θα μπουν στο γήπεδο για την πρεμιέρα των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Και αυτό λόγω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και της πρότασης της ΕΡΤ που έχει πέσει στο τραπέζι και φαίνεται να μην την ικανοποιεί.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει η πρόταση της Δημόσιας Τηλεόρασης είναι 1,8 εκατομμύρια ευρώ μεικτά μοιρασμένα 50-50 σε χρήματα και διαφημιστικό χρόνο δίχως να έχει γίνει κουβέντα για κεντρική χορηγία.

Λιγότερα δηλαδή από όσα παίρνει μέσο όρο μια ομάδα από τις επτά της Super League που επίσης έχουν υπογράψει σύμβαση με την ΕΡΤ. Και εδώ να σημειωθεί οτι οι επτά ΠΑΕ της Super League έχουν υπογράψει συμβόλαιο με την Δημόσια Τηλεόραση διάρκειας 2 χρόνων που ισχύει ακόμη και σε περίπτση υποβιβασμού τους στην Football.

Ετσι και σε περίπτωση που υποβιβαστεί κάποια από τις επτά ΠΑΕ της Super League που τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα ανήκουν στην ΕΡΤ, κάτι βέβαια που είναι πολυ πιθανόν να συμβεί την περίοδο που διανύουμε θα έχουμε το εξης παράδοξο!! Η ομάδα που έχει συμβόλαιο με την ΕΡΤ και υποβιβάστηκε να εισπράττει μόνη της στην Β’ Εθνική, όσα όλες οι υπόλοιπες μαζί της ίδιας κατηγορίας!! Και αντε να την συναγωνιστείς!!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής