breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Βρέθηκε ο σωσίας του Τραμπ – Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Το γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο, που ανέβασε ένας χρήστης στο twitter και απεικονίζει έναν άνδρα, ο οποίος είναι φτυστός ο Ντόναλντ Τραμπ!

Το βίντεο ανέβηκε στο twitter και έχει γίνει ήδη viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο σωσίας του Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, φοράει ένα καρό πουκάμισο με ένα καπέλο και σύμφωνα με το χρήστη του twitter, βρίσκεται σε ένα βενζινάδικο.

Όπως είναι φυσικό, το βίντεο με το σωσία του Ντόναλντ Τραμπ έχει προκαλέσει ντελίριο σε facebook και twitter.

*****

Στη Βρετανία κρεμούν θερμοφόρες στα… δέντρα

Μια πρωτότυπη και συγκινητική πρωτοβουλία, με στόχο να βοηθήσει τους άστεγους να προφυλαχθούν από το κρύο του χειμώνα, εξαπλώνεται σε διάφορες πόλεις της Βρετανίας. Το πρότζεκτ Hot Water Bottle Network ξεκίνησε από το Μπράιτον και μέσα σε λίγες ημέρες ακολούθησαν Λονδίνο, Μπαθ, Μπρίστολ, Κάρντιφ, Λέστερ και Μάντσεστερ. Αυτό που περιλαμβάνει, είναι πολύ απλό, μια θερμοφόρα και ένα δέντρο. Στόχος οι θερμοφόρες να φτάσουν στα χέρια των άστεγων, για να τους ζεσταίνουν στη διάρκεια του χειμώνα.         

Απλοί πολίτες δωρίζουν θερμοφόρες, οι οποίες στη συνέχεια κρεμιούνται σε δέντρα της πόλης μαζί με ένα σημείωμα. Σε αυτό αναφέρονται ονόματα και διευθύνσεις τοπικών επιχειρήσεων, που συμμετέχουν στο πρότζεκτ κι έχουν συμφωνήσει να παρέχουν δωρεάν ζεστό νερό στους άστεγους, για να γεμίζουν τις θερμοφόρες. 

«Αποφασίσαμε να το κάνουμε, επειδή θέλαμε να κάνουμε το χειμώνα λίγο πιο υποφερτό για εκείνους που ζουν τη χειρότερη πλευρά του. Το να έχεις μια ζεστή θερμοφόρα μπορεί να γίνει για αυτούς τους ανθρώπους ζήτημα ζωής και θανάτου», δήλωσε ο Peter Wentland, που έχει αναλάβει τη δράση της ομάδας στο Μπρίστολ.  

*****

Συναντιούνται 2 φίλοι, που είχαν να βρεθούν χρόνια και μετά τους χαιρετισμούς λέει ο ένας στον άλλο :

«Τι έκανες παντρεύτηκες; Έχεις παιδιά;»

«Ναι αμέ, 4 έχω»

«Και με τι ασχολούνται;»

«Η μία κόρη μου είναι δασκάλα, η δεύτερη έγινε νηπιαγωγός, ο τρίτος εργολάβος οικοδομών και ο μικρός μου είναι κλέφτης…»

«Κλέφτης;;; Θα τον είχα σκοτώσει, αν ήταν γιος μου», λέει ο άλλος.

«Καλά βλάκας είσαι;;; Είναι ο μόνος που φέρνει κανένα φράγκο στο σπίτι. Όλοι οι άλλοι είναι άνεργοι…!!!»


Στη Βρετανία κρεμούν θερμοφόρες στα… δέντρα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής