breaking news Νέο

Ήττα για το Φίλιππο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας ανδρών

  • Ήττα για το Φίλιππο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας ανδρών
  • Ήττα για το Φίλιππο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας ανδρών

Την ήττα με 61-81 γνώρισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας ανδρών η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας απο την ομάδα του Ανατόλια στο Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας». 

Αμφίροπα τα πρώτα λεπτά του αγώνα με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ μέχρι το 7’. Η ομάδα του Φιλίππου προηγήθηκε στο 1’ με 4-2 και 8-5 στο 3’. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς και στο 5’ με τριποντο του Καραποστόλου πέρασαν μπροστά με 12-13. Μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου, εκμεταλευόμενοι αρκετά λάθη αλλά και την αστοχία των παικτών του Φιλίππου, όχι μόνο διατήρησαντον προβάδισμα αλλά απέκτησαν και διαφορά 9 πόντων (18-27).
Με την έναρξη του δεύτερου δεκάλεπτου οι παίκτες του Γκαιτατζή ανέβασαν την διαφορά στο +13 (18-32). Η ομάδα του Γκίμα παρά τις προσπάθειες των Κοθρά και Σουτζόπουλου συνέχισε να είναι εκενευρισμένη και άστοχη (για 6’ λεπτά δεν μπόρεσε να απειλήσει το καλάθι τωμ αντιπάλων ). Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι συνέχισαν να σκοράρουν κάνοντας στο 16’  το 20-37 ενώ στο 18’ το σκορ άνοιξε περισσότερο με τον Καραποστόλου να βομβαρδίζει και πάλι το καλάθι του Φιλίππου κάνοντας το 26-47 για να οδηγηθούμε στο ημίχρονο με σκορ 27-49.
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Με σερι 3-10  οι φιλοξενούμενοι έφτασαν την διαφορά στους +30 (29-59 στο 27'). Η ομάδα του Γκίμα δυο λεπτά πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου έκανε ένα ξέσπασμα και έκανε το 42-69 και στο 38' μείωσε σε 61-78, δεν ήταν όμως αρκετό και τα τελευταία λεπτά είχαν απλά διαδικαστικό χαρακτήρα με την ομάδα του Ανατόλια να παίρνει την πρώτη της νίκη με 61-81.

Διαιτητές : Φακίτσας και Γερακίνης

Δεκάλεπτα: 18-27, 27-49, 42-69, 61-81

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας - Μπλατσιώτης) : Παπαδόπουλος, Σουτζόπουλος 8(1), Σισμάνης, Πονόπουλος, Τσεσμετζίδης, Τσιακλάγκανος 1, Βαλλιος, Κοθράς 26(3), Καβαργύρης 4,   Παραπούρας 9(2),  Καντάρκος 13.

Ανατόλια (Γκαϊτατζής) : Νικολαϊδης 8(2), Στεφανίδης, Αμπατζιάς 8(2), Αράπης 1, Γαλανίδης 3(1), Μουρατίδης , Κωνσταντινίδης 3, Ξενιτίδης 5(1), Κιγμέτογλου 17, Ζώτος 7(1), Μπρόζος 10(1), Καραποστόγλου 19(4).

 

Γκίμας : «Με στεναχωρεί που εγκαταλείψαμε»

 

Μετά το τέλος του αγώνα Φίλιππος Βέροιας - Ανατόλια οι δυο προπονητές μίλησαν στους δημοσιογράφους. Ο κος Γκαϊτατζής ανέφερε : «Ήρθαμε στη Βέροια γνωρίζοντας κάποια στοιχεία και αν θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι θα έπρεπε να ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι.

Στόχος μας ήταν να κόψουμε το transition και να μην δώσουμε πολλά ελεύθερα σουτ ξέροντας ότι οι παίκτες του Φιλίππου είναι καλοί σουτέρ και να κρατήσουμε ένα ρυθμό παιχνιδιού που να μας δίνει προβάδισμα. Οι παίκτες μου ακολούθησαν το πλάνο αυτό και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη».

Απο την πλευρά του ο Δημήτρης Γκίμας έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Ανατόλια για την δίκαιη νίκη της ενώ ανέφερε : «Λυπάμαι για την εικόνα που δείξαμε και ζητώ συγνώμη στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο. Νομίζω ήταν απογοητευτική εικόνα που είχαμε σήμερα και ο τρόπος  που δεν αντιδράσαμε και που εγκαταλείψαμε είναι πάρα πολύ άσχημος.»


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής