breaking news Νέο

Πρωτάθλημα εφήβων ΕΚΑΣΚΕΜ : 2η αγωνιστική με 54-52 επικράτησε ο Α.Ο.Κ. Βέροιας επί του Φιλίππου στο τοπικό ντέρμπυ

  • Πρωτάθλημα εφήβων ΕΚΑΣΚΕΜ : 2η αγωνιστική με 54-52 επικράτησε ο Α.Ο.Κ. Βέροιας επί του Φιλίππου στο τοπικό ντέρμπυ
  • Πρωτάθλημα εφήβων ΕΚΑΣΚΕΜ : 2η αγωνιστική με 54-52 επικράτησε ο Α.Ο.Κ. Βέροιας επί του Φιλίππου στο τοπικό ντέρμπυ

Τη δεύτερη της νίκη έκανε στο πρωτάθλημα εφήβων ΕΚΑΣΚΕΜ η ομάδα του Α.Ο.Κ. Βέροιας, επικρατώντας στο Δ.Α.Κ. Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ επί του Φιλίππου Βέροιας στο τοπικό ντέρμπυ με 54-52.

Οι ομάδες ξεκίνησαν «σφιγμένες», με αποτέλεσμα το πρώτο καλάθι να επιτυγχάνεται περίπου στα μέσα της 1ης περιόδου. Έτσι τελείωσε το 1ο δεκάλεπτο με τις ομάδες ισόπαλες 11-11.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι έφηβοι του Καπνά βρήκαν ρυθμό στην επίθεση, στην άμυνα όμως δέχθηκαν εύκολους πόντους και το ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα του Φιλίππου να προηγείται με 30-29.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Καπνάς άλλαξε την αμυντική λειτουργία της ομάδας με αποτέλεσμα να μπλοκάρει τα επιθετικά ατού του αντιπάλου και με αντεπιθέσεις να προηγηθεί στα μέσα της περιόδου, όμως η αντίδραση του Φιλίππου ήταν άμεση κλείνοντας το δεκάλεπτο προηγούμενη με 43-42.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα μας έκανε πιο αποτελεσματική την άμυνα, παράλληλα βρήκε και πιο εύκολα επιθετικές λύσεις χτίζοντας μια διαφορά 5 πόντων, όμως τα λάθη των παιχτών έδωσαν κάποιους εύκολους πόντους στον αντίπαλο  τελειώνοντας έτσι το παιχνίδι με το σκορ 52-54. 

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού είναι ότι ο Καπνάς χρησιμοποίησε και τους 12 παίκτες της αποστολής δείχνοντας ότι και σε παιχνίδια που ονομάζονται ντέρμπυ εμπιστεύεται ισάξια όλους τους διαθέσιμους παίκτες που έχει στον πάγκο.

 

Πρώτοι σκόρερ των «Λύκων» ήταν ο Χαραλαμπίδης Π. με 17 πόντους, Γιοβανόπουλος Φ. με 11(3 τρ.) και ο Καραθανάσης Φ. 11(1 τρ.). Επόμενος αγώνας είναι με τον Αετό Κιλκίς εντός έδρας.

 

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ (ΦΙΛΙΠΠΟΣ-Α.Ο.Κ.): 11-11 , 30-29 , 43-42 , 52-54

 

ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ (ΚΑΠΝΑΣ Κ): Γιοβανόπουλος Φ. 11(3 τρ.),Αβραμίδης Ι., Καραθανάσης Φ. 11(1 τρ.), Βοργιαζίδης Χ. 4, Στογιαννόπουλος Κ., Καραισαρίδης Λ. 2, Ιωαννίδης Φ. 7(1 τρ.), Γκίτκος Κ., Δημάκας Π., Ορφανίδης Θ. 2, Ασλανίδης Θ., Χαραλαμπίδης Π. 17.

 

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στην σελίδα του Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ στο facebook

ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής