breaking news Νέο

Νάουσα, Τρίκαλα, Ροδοχώρι στην κορυφή

Νάουσα, Τρίκαλα, Ροδοχώρι στην κορυφή

Δυσκολότερα η ΓΑΣ Ροδοχωρίου και ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων ευκολότερα η Νάουσα, οι τρεις πρωτοπόροι του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ενωσης μας προχώρησαν με νίκη κάνοντας το “τέσσερα στα τέσσερα” και παρέμειναν έτσι συγκάτοικοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το Ροδοχώρι συγκεκριμένα στην έδρα του νίκησε με 2-1 τον Αρη Παλαιοχωρίου και ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων νίκησε στο Μακροχώρι την γηπεδούχο ομάδα με ένα γκολ που πέτυχε στα πρώτα 20λεπτα του παιχνιδιού.

Η Νάουσα είχε ευκολότερο έργο όχι βέβαια απαραίτητα και πιο αδύναμο αντίπαλο καθώς αφού προηγήθηκε με 2-0  στο πρώτο ημίχρονο και 3-0 στο 65’ του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις τελικά κέρδισε με 3-1, τον αντίπαλο της που επαναλαμβάνουμε άφησε άριστες εντυπώσεις.

Ετσι Νάουσα, Ροδοχώρι και Τρίκαλα για τέταρτη αγωνιστική συνεχίζουν χέρι - χέρι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος συνεχίζοντας την νικηφόρα πορεία του στο πρωτάθλημα πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του κερδίζοντας εκτός έδρας με 2-1 τον συνώνυμο του της Αγίας Βαρβάρας.

Με νίκη προχώρησε και η ΑΕ Χαρίεσσας στη Μελίκη κερδίζοντας τον γηπεδούχο Φίλιππο εκτός έδρας με 3-1, όπως και ο ΓΑΣ Κοπανού που στο γειτονικό ντέρμπι κέρδισε καθαρά εκτός έδρας τον ΑΟ Μαρίνας με 1-0.

Τέλος νικηφόρο ήταν το πέρασμα και του Κεραυνού Επισκοπής από το Κλειδί με αντίπαλο τον γηπεδούχο Εθνικό.

Ετσι τέσσερις αγωνιστικές από την έναρξη του πρωταθλήματος και τρεις όμως ομάδες η Νάουσα, το Ροδοχώρι και τα Τρίκαλα έχουν πάρει το απόλυτο ενω στην αντίπερα όχθη ο Εθνικός Κλειδίου και ο Φίλιππος Μελίκης παραμένουν δίχως βαθμό.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τα επτά παιχνίδια (δεν έγινε ο αγώνας Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας - Αχιλλέα Νάουσας) της τέταρτης αγωνιστικής.

 

Οι αγώνες

 

ΝΑΟΥΣΑ – ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 3-1

Ανοιχτό παιχνίδι, με πολλές και ενδιαφέρουσες φάσεις μπροστά στις εστίες των δύο ομάδων, τέσσερα τέρματα και αρκετές ευκαιρίες για γκολ, στην αναμέτρηση της Νάουσας, με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που ανέδειξε νικήτρια την πρώτη με σκορ 3-1. Η Νάουσα πραγματοποίησε την καλύτερη της φετινή ίσως εμφάνιση, ενώ πολύ καλές εντυπώσεις άφησε και ο ΠΑΟΚ.

Σε γενικές γραμμές θα λέγαμε ότι οι 500 περίπου φίλαθλοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι έμειναν ικανοποιημένοι από το θέαμα που τους παρουσίασαν οι δύο ομάδες.

Το σκορ άνοιξε για λογαριασμό της γηπεδούχου ο Νίκου με σουτ, ύστερα από εξαιρετική μπαλιά του Κουκουράκη στο 23' ενώ στο 36' ο ίδιος παίκτης ύστερα από ατομική ενέργεια και πάσα του Παντζαρτζίδη ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 68' ο Δασκαλάκης με ψύχραιμο πλασέ έκανε τρία τα τέρματα της Νάουσας, για να μειώσει σε 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις ο Φωτιάδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Τσιάρας από τον Λαφάρα (ανατροπή).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους Χρυσάνη – Ιασωνίδη.

 

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ – ΤΡΙΚΑΛΑ 0-1

Μέτριο παιχνίδι στο γήπεδο του Μακροχωρίου, με τον φιλεξενούμενο Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων, πιο έμπειρος να πετυχαίνει ένα τέρμα στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα και με αυτό να παίρνει την νίκη και τους τρεις βαθμούς που τον διατήρησαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Βλάχος με σουτ στο 17' μέσα από την περιοχή.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαδάκης, ο οποίος ανέχθηκε τις πολλές και αδικαιολόγητες προκλήσεις και διαμαρτυρίες του πάγκου των φιλοξενουμένων.

Με σωστές υποδείξεις ο πρώτος βοηθός του Χαλατζιούκας και με λάθη ο δεύτερος Ασβεστάρας.

 

ΡΟΔΟΧΩΡΙ – ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ 2-1

Δύσκολη, πλην όμως δίκαιη επικράτηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου στο γήπεδό του επί του Άρη Παλαιοχωρίου με 2-1.

Οι γηπεδούχοι δεν έπιασαν ανάλογη με τις δυνατότητες τους απόδοση παρόλα αυτά βρήκαν τον τρόπο να προηγηθούν στο σκορ στο 43' με γκολ τον Βούλγαρη.

Το Παλαιοχώρι αντέδρασε  και πριν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου (54) έφθασε στην ισοφάριση με τον Παντόπουλο.

Ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 60' ξαναπήρε προβάδισμα στο σκορ με γκολ τον Μουρουζίδη. Στο διάστημα των 30 λεπτών που απέμεινε η φιλοξενούμενη ομάδα, προσπάθησε να αντιδράσει και να ξαναφέρει το παιχνίδι στα ίσα δίχως όμως να το καταφέρει. Ετσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Παυλίδη, που είχε βοηθούς τον Χριστούλου Γ. και Χαραλαμπίδη βρήκε τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου να πανηγυρίζει την τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα σε ισάριθμα παιχνίδια που έδωσε μέχρι σήμερα.

 

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΠΛΑΤΥ 1-2

Επεισοδιακό παιχνίδι στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας με τον τοπικό Αγρ. Αστέρα να προηγείται στο σκορ, τελικά όμως να αποχωρεί από το γήπεδο με άδεια χέρια, καθώς ο αντίπαλος του κατάφερε να γυρίσει το αποτέλεσμα με δυο γκολ, για τα οποία όμως φωνάζουν οι γηπεδούχοι ότι σημειώθηκαν από θέση οφσαϊντ.

Η Αγία Βαρβάρα προηγήθηκε με το Δάμτσιο στο 40', όμως πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με γκολ του Καραντουλαμά για το οποίο όπως ήδη αναφέραμε διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι ότι σημειώθηκε από θέση οφσαϊντ.

Στο 73' ο ίδιος παίκτης (Καραντουλαμάς) και πάλι με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Γκολ όμως για το οποίο και πάλι υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες ότι σημειώθηκε από θέση οφσαϊντ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τρέβλας (Μουσενίκας – Ρηγόπουλος).

 

ΜΑΡΙΝΑ – ΚΟΠΑΝΟΣ 0-1

Με νικήτρια την φιλοξενούμενη ομάδα και με σκορ 0-1, έληξε το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ του Α.Ο. Μαρίνας και του ΓΑΣ Κοπανού που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του πρώτου.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν μέτριο με τον ΓΑΣ Κοπανού πάντως να είναι καλύτερος από τον αντίπαλό του και να παίρνει δίκαια τη νίκη.

Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα σημειώθηκε στο 30' από τον Παρθενόπουλο.

Στο 70' η μετέπειτα νικήτρια είχε την ευκαιρία να πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα και να φθάσει πιο άνετα στη νίκη όμως το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Σπανός απέκρουσε ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου Αντιφάκος.

Το παιχνίδι στιγματίστηκε από τρεις αποβολές δύο για την φιλοξενούμενη ομάδα του Κοπανού Νοκόλοφ και Χαραλαμπίδης και ένας για την γηπεδούχο (Τερζόπουλος).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παρασίου (Μαργαρτίτης – Γιαγκιζόγλου),

 

ΜΕΛΙΚΗ – ΧΑΡΙΕΣΣΑ 1-3

Πιο αποτελεσματική η ΑΕ Χαρίεσσας, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και απέδρασε με νίκη από το γήπεδο της Μελίκης κερδίζοντας τον Φίλιππο με 3-1.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με την φιλοξενούμενη ομάδα να αποδεικνύεται πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια και να παίρνει την νίκη από έναν ισοδύναμο αντίπαλό της.

Στο σκορ προηγήθηκε η Χαρίεσσα στο 17' με τον Παρηγορίδη, με την Μελίκη όμως να αντιδρά και να ισοφαρίζει με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (50') με τον Μαμουτόπουλο.

Στο 65' η γηπεδούχος ομάδα έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Παρσόπουλου με 2η κίτρινη, μια απόφαση την οποία αμφισβήτησαν οι άνθρωποι της Μελίκης υποστηρίζοντας ότι σε λάθος παίκτη, με την υπόδειξη του βοηθού του Βαλκάνου, έδειξε ο διαιτητής την κάρτα, κάτι που δεν άφησαν ανεκμετάλλευτο οι φιλοξενούμενοι και με δυο γκολ (Παρηγορίδης 71' και Δημητρούσης 85'), που πέτυχαν στο τελευταίο 20λεπτο πήραν την νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Κωστακλής – Βαλκάνος).

 

ΚΛΕΙΔΙ – ΕΠΙΣΚΟΠΗ 0-3

Πολύτιμη εκτός έδρας νίκη πήρε ο Κεραυνός Επισκοπής στο Κλειδί επί του τοπικού Εθνικού τον οποίο κέρδισε με 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα και η νίκη τους θεωρείται απόλυτη δίκαιη.

Το σκορ άνοιξε στο 13' ο Ντέλλας και ο Βοτάρης πέντε λεπτά αργότερα ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-2.

Στο 70' ο Ντέλλας είχε δοκάρι και στην εκπνοή του αγώνα και πάλι ο Ντέλλας διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαζάρου (Πίτος – Τράντος).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής