breaking news Νέο

ΝΙΚΗ - ΚΥΜΙΝΑ 1-1, έχασε την ευκαιρία η Αγκαθιά να πάρει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της

ΝΙΚΗ - ΚΥΜΙΝΑ 1-1, έχασε την ευκαιρία η Αγκαθιά να πάρει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της

Αστοχη και απρόσεχτη η Νίκη Αγκαθιάς έχασε την ευκαιρία να πάρει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) στο γήπεδο της με τον Ολυμπιακό Κυμίνων.

Η ομάδα της Ημαθίας ηταν καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες δεν κατάφερε όμως να πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα θα που την βοηθούσε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Εκτος των άλλων η περσινή πρωταθλήτρια της Ενωσης μας είχε την ατυχία να προχωρήσει σε τέσσερις αναγκάστηκες αλλαγές αφου είδε τρεις βασικούς της ποδοσφαιριστές τον Λαζόπουλο στο 20’, τον Τριανταφυλλίδη στο 40’, τον Σούκια στο 75’ και τον Γκελοσάνι στο 86’ να τραυματίζονται και να αποχωρούν από τον αγώνα.

Παρόλα αυτά όπως ήδη αναφέραμε η ομάδα της Αγκαθιάς θα μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι αν οι παίκτες της ήταν λίγο πιο ψύχραιμοι στις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός Κυμίνων δεν παρουσίασε κάτι το ξεχωριστό και απλά κατάφερε να αξιοποιήσει μια από τις δυο - τρεις επικίνδυνες φάσεις που δημιούργησε μπροστά στην εστία του τερματοφύλακα της Αγκαθιάς Τόλιου να πετύχει ένα γκολ από απευθείας κτύπημα φαουλ και σε συνδυασμό με την αστοχία των παικτών της αντιπάλου του να πάρει έναν απρόσμενο βαθμό όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Η πρώτη καλή στιγμή για την Αγκαθιά στον αγώνα σημειώθηκε μολις στο 8’ με τον Σούκια να εκτελεί φαουλ από καλή θέση για γκολ και την μπάλα να περνάει ελάχιστα αουτ.

Στο 16’ και πάλι ο Σούκιας πρωταγωνιστής γύρισε ωραία την μπάλα στον Αβραμόπουλο τον οποίο όμως την τελευταία στιγμή πρόλαβαν οι αμυντικοί της φιλοξενούμενης ομάδας.

Στο 24’ ο Γκελοσάνι δέχτηκε την πάσα από τον Λιόλιο έκανε το σουτ με καλές προϋποθέσεις με την μπάλα όμως να εξωστρακίζεται στα σώματα αντιπάλων.

Στο 30’ η Αγκαθιά προηγήθηκε στο σκορ. Ο Αβραμόπουλος έβγαλε τη σέντρα και ο Σούκιας από κοντά έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα διχτυα γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Με την γηπεδούχου ομάδα στο επιθετικό προσκηνιο ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο. Στο 48’ ο Χατζόπουλος δέχθηκε ωραία κάθετη πάσα από τον Αβραμοπουλο και τετ - α - τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα έχασε το κοντρολ με αποτέλεσμα να προλάβει ο τελευταίος και να μπλοκάρει.

Στο 55’ δυνατό σουτ του Σούκια έδιωξε δύσκολα σε κορνερ ο Μπαϊμάκης.

Στο 60’ ήρθε η ισοφάριση με απευθείας εκτέλεση φαουλ του Μαραντίδη.

Στο 83’ μια ακόμη ευκαιρία η δεύτερη στο παιχνίδι για την ομάδα των Κυμίνων με τον Θεοδωρίδη να σουτάρει από το σημείο του πέναλτι πάνω σε ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου.

ΚΑΛΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Δίχως λάθη η διαιτησία του κ. Κατεριάδη από την ΕΠΣ Πέλλας και σωστές οι υποδείξεις των συμπατριωτών του Κεσίσογλου και Ταγκαλίδη.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΚΑΘΙΑ: Τόλιος, Ρογγότης, Λιόλιος, Γιαννόπουλος, Γιατζιτζόγλου, Χατζόπουλος, Αβραμόπουλος, Λαζόπουλος (λ. τρ. 20’ Κίτσας Λ.), Τριανταφυλλίδης (λ. τρ. 40’ Σιδηρόπουλος), Σούκιας (λ. τρ. 75’ Κίτσας Ευγ.), Γκελοσάνι (λ. τρ. 86’ Γκουσιάνης).

 

ΚΥΜΙΝΑ: Μπαϊμάκη, Τοπαλίδης (57’ Νεσεριάν), Πολιακίδης, Τσακίρης, Μεσιάρης (82’ Γιάντσιος), Αυγέρος, Αμανατίδης (76’ Καμπέρι), Ραγκαβίνας, Θεοδωρίδης, Γανωτάκης, Τρικαλινός (59’ Μαραντίδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής