breaking news Νέο

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Τέσσερις ομάδες το απόλυτο

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Τέσσερις ομάδες το απόλυτο

Τέσσερις ομάδες της Β΄ κατηγορίας έχουν κάνει το “δύο στα δύο” και βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των δύο ομίλων.

Από τον Α’ όμιλο ο ΠΑΟ Κουλούρας που μετά την νίκη στο γειτονικό ντέρμπι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επι του Ατρόμητου Διαβατού, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής κέρδισε εύκολα εκτός έδρας και την ΑΕ Σχοινά με 5-1 και φιγουράρει μόνος δίχως συγκάτοικο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Για την ομάδα της Κουλούρας σκόραραν οι Μανωλόπουλος Φ. 9’, Φουρκιώτης 47’, Περτσιούνης 51’, Τζήμας 56’ και Τεμιρτζόγλου 70’, ενω το γκολ του Σχοινά πέυχε ο Πιτσάβας στο 55’.

Στο β’ όμιλο τρεις ομάδες τα Λευκάδια, η Ν. Νικομήδεια και ο Ολυμπιακός Νάουσας πέτυχαν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα στα ισάριθμα παιχνίδια που έχουν δώσει και μοιράζονται την πρώτη θέση.

Τα Λευκάδια συγκεκριμένα πήραν δίχως αγώνα τους βαθμούς από την Ελπίδα Μονοσπίτων όπως είχε κάνει και η Νέα Νικομήδεια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που την περασμένη Κυριακή κέρδισε τον Εθνικό Ράχης στην έδρα της με δυο γκολ που πέτυχε στο τελευταίο 20λεπτο, με τον Κεχαϊδη στο 72’ και τον Χαραλαμπίδη στις καθυστερήσεις.

Πιο δύσκολο από όσο το τελικό 0-3 δείχνει πέρασε ο Ολυμπιακός Νάουσας από την Πατρίδα, καθώς το ρευστό 0-1 που σημειώθηκε στο 33’ από τον Βαρβέρη έμεινε μέχρι το 80’ όταν ο Μπρούκι στο σημείο αυτό έκανε το 0-2 και στο 85’ ο Κωστόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Θύελλα Σταυρού παρότι προηγήθηκε στο 55’ με 3-0 (τα γκολ ο Μυλωνάς Γ. 30’, Μυλωνάς Α. 42’, Κοσέογλου 55’ με πέναλτι) σκόνταψε στον Απόλλωνα Λυκογιάννης που αντεπιτέθηκε στα τελευταία 25 λεπτά και κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του Ορφανίδη 77’ και Κουτσούκη 84’ και 90’ το τελευταίο με πέναλτι.

Την πρώτη του νίκη πήρε και ο ΠΑΟ Παλατιτσίων που κέρδισε στην έδρα του τον Αλιάκμονα Νησελίου με 2-1.

Τα γκολ της νικήτριας σημείωσε ο Τσαπράνης στο 10’ και στο 76’ ενω για λογαριασμό του Νησελίου σκόραρε ο Τόζογλου 50’.

Η νικήτρια είχε και δοκάρι με τον Τσανασίδη 85’.

Πρώτη νίκη και για τον Ολυμπιακό Λουτρου στο γήπεδο του με αντίπαλο την Δόξα Λιανοβεργίου με 2-0.

Τα τέρματα της νικήτριας πέτυχαν ο Γατόπουλος στο 69’ και ο Παπαδόπουλος Δ. στο 75’.

Τέλος στον Α’ όμιλο νίκη και για το Καμποχώρι επι του Ατρομήτου Διαβατού με 1-4.

Η ομάδα του Καμποχωρίου προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Ματόπουλου 24’ και Κουτιάδη 38’ για να πετύχει άλλα δύο τέρματα στην επανάληψη ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 0-4, και να μειωσει ο Ατρόμητος στο 82’ σε 1-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στον Β’ όμιλο ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου και ο Αστέρας Τριποτάμου στην έδρα του πρώτου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 και πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα.

Τα γκολ ο Γερμάνης στο 35’ για τον Αγιο Γεώργιο και ο Μπύρνας στο 85’ για λογαριασμό του Τριποτάμου.

Ισόπαλο δίχως γκολ έληξε και το παιχνίδι μεταξύ της ΑΕΠ Βέροιας και του Γιαννακοχωρίου που έγινε στο γήπεδο της Ραχιάς.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής