breaking news Νέο

Στον απόηχο της δεύτερης αγωνιστικής

Στον απόηχο της δεύτερης αγωνιστικής

• Δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και η ΒΕΡΟΙΑ γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά την επανίδρυση της.

• Βέβαια στο ποδόσφαιρο ακόμη και η Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ στην Ισπανία, η Μπάγερν στη Γερμανία, αλλά και όλες οι υπόλοιπες μεγάλες ομάδες της Ευρώπης έχουν τις κακές τους στιγμές και κάποτε χάνουν.

• Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι η ήττα αφού και αυτή είναι μέσα στο παιχνίδι και κάποτε αργά ή γρήγορα θα ερθει ακόμη κι αν η διαφορά από τον αντίπαλο σου είναι ορατή... “δια γυμνού οφθαλμού”.

• Το ζητούμενο είναι να μην σε πάρει από κάτω η πρώτη “στραβή” που κάποτε θα έρθει κι αν η εικόνα που βγαίνει από την ομάδα φανερώνει υγεία και δίνει ελπίδες για κάτι καλύτερο, ή σε προετοιμάζει για την κατηφόρα που έρχεται!!

• Η ΒΕΡΟΙΑ χτίστηκε, ή πιο σωστά χτίζεται, φέτος από τα θεμελια αφού όπως επανειλημμένα έχει γραφεί, αυτοί που την διοίκησαν τα τελευταία τρία - τέσσερα χρόνια, φρόντισαν φεύγοντας να μην αφήσουν τίποτα όρθιο.

• Και ευτυχώς που απλοί φίλαθλοι, μεταξύ των οποίων και οι άνθρωποι της προσωρινής διοίκησης που προηγήθηκε της σημερινής, ευαισθητοποίθηκαν και κατάφεραν να περισσώσουν την περιουσία της που είχαν φροντίσει να αποκτήσει, όπως το αθλητικό Κέντρο του Ταγαροχωρίου, παράγοντες που την υπηρέτησαν παλαιότερα ανιστερόβουλα και με κίνητρο μόνο το δικό της συμφέρον, όπως οι αείμνηστοι Βασίλης Τσιαμήτρος και Θόδωρος Λιαλιάρος.

• Η ΒΕΡΟΙΑ λοιπόν στο αγωνιστικό της κομμάτι, φέτος χτίζεται από τα θεμελια και σ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι γνωστό, ότι το τεχνικό τιμ και όλοι οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι, χρειάζονται χρόνο και υπομονή για να κριθούν.

• Και δεν “στήνεται” μόνο απο την αρχή, αλλά επιπλέον ξεκίνησε να χτίζει το ρόστερ της, όταν οι περισσότεροι από τους αντιπάλους της, είχαν ήδη κανει τις επιλογές τους από τους διαθέσιμους, για την κατηγορία παίκτες.

• Το ζητούμενο λοιπόν φέτος για την ΒΕΡΟΙΑ δεν είναι αυτή καθ’ αυτή η αγωνιστική εικόνα που βγάζει αλλά αν η ομάδα παρουσιάζει, από αγώνα σε αγώνα την βελτίωση που όλοι περιμένουμε. Εκει θα κριθούν τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές και η διοίκηση που τους επέλεξε.

• Την Κυριακή η ΒΕΡΟΙΑ αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου Τρίγλια, την μοναδική ομάδα που έχει κάνει το “δύο στα δύο” και μάλιστα δίχως να δεχθεί γκολ. Ενα ακόμη, ίσως, το πιο αξιόπιστο, τεστ για τον Νίκο Παπανώτα και τους παίκτες του.

 

Γράφει ο Νίκος Καμπούρης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής