breaking news Νέο

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΥ : Μακεδονικός - Βέροια 2-1

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΥ : Μακεδονικός - Βέροια 2-1

Έμμεσα ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Νίκος Παπανώτας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Μακεδονικό παραδέχθηκε ότι η ομάδα του παρουσιάστηκε διπρόσωπο στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στη Νέα Ευκαρπία. Μετρια εως κακή όπως και ο αντίπαλος της βέβαια Μακεδονικός στο πρώτο ημίχρονο και σαφώς βελτιωμένη στην επανάληψη.

Από κει και πέρα υποστήριξε ότι το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα, αφού όπως είπε, η ομάδα του κυρίως στην επανάληψη ήταν ένα επίπεδο τουλάχιστον πάνω από τον αντίπαλο της και δικαιούτο την νίκη. Παρόλα αυτά επανέλαβε δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Βέβαια απο την άλλη δεν έκρυψε και την αισιοδοξία του στέλνοντας μήνυμα στους φιλάθλους οτι στην ΒΕΡΟΙΑ έρχονται καλύτερες ημέρες.

Στο ίδιο επιπεδο κυμάνθηκε και οι δηλώσεις του αρχηγού της ΒΕΡΟΙΑΣ Αλέξανδρου Βεργώνη που υποστήριξε στις δηλώσεις του οτι η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, οτι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και ο χρόνος δουλεύει για την ΒΕΡΟΙΑ.

 

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ

Το παιχνίδι ήταν σκληρό και αυτό σε συνδυασμό με τον κακό αγωνιστικό χώρο δεν επέτρεψε στις δυο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο και κυρίως στην ΒΕΡΟΙΑ που διαθέτει πιο ποιοτικό ρόστερ και βασίζεται σε δημιουργικό ποδόσφαιρο.

Στο πρώτο λοιπόν ημίχρονο το παιχνίδι ηταν μέτριο με ελάχιστες φάσεις με τον αντίπαλο μας να εκμεταλλεύεται την μοναδική σ’ αυτό το διάστημα ευκαιρία που δημιούργησε και να παίρνει προβάδισμα στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος στο γήπεδο υπήρχε μόνο μια ομάδα και αυτή δεν ήταν άλλη από τη ΒΕΡΟΙΑ η οποία έκανε οτι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι την μεγάλη περιοχή της γηπεδούχου. Είχε καλές συνεργαστίες και αυτοματισμούς και όλα έδειχναν οτι το γκολ ήταν θέμα χρόνου να έρθει. Ισοφαρίσαμε το γκολ που είχαμε δεχθεί στο πρώτο μέρος αλλά δυστυχώς απο μια φάση που δεν την διαχειριστήκαμε σωστά βρεθήκαμε και πάλι πισω στο σκορ.

Παρόλα αυτά οι παίκτες μας προσπαθησαν να μπουν και πάλι στο παιχνίδι. Ομως δεν τα καταφέραμε παρότι δεν μας έλλειψαν οι ευκαιρίες.

Το ποδόσφαιρο πιστεύω οτι δεν είναι και το πιο δίκαιο άθλημα.

Από το σημερινό παιχνίδι (της περασμένης Κυριακής) κρατάω την προσπαθεια των παικτών μου και την συγκλονιστική συμπαράσταση των φιλάθλων μας, τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω και να τους ζητήσω να συνεχίσουν να προσφέρουν την βοήθεια τους στους παίκτες γιατί την έχουν ανάγκη.

Ειναι μια περίοδος που η ΒΕΡΟΙΑ χρειάζεται υπομονή, πίστωση χρόνου και πολύ δουλειά.

Οι φίλαθλοι μας πάντως να είναι σίγουροι οτι θα έρθουν καλύτερες ημέρες γιατί αυτή η ομάδα της αξίζει και αυτή τη στιγμή διαθέτει πολύ υγεία και μεγάλη διάθεση για προσφορά από όλες τις πλευρές.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΕΡΓΩΝΗΣ

Είναι άδικο με εμφανίσεις σαν αυτή του δευτέρου ημιχρόνου να φεύγουμε δίχως βαθμό από το γήπεδο.

Η ΒΕΡΟΙΑ είναι μεγάλη ομάδα και εχουμε υποχρέωση να κερδίζουμε κάθε αγωνιστική.

Βέβαια είμαστε νέα ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο για να φθάσουμε στο επιπεδο που πρέπει.

Θεωρώ οτι αρχίζουν να μπαίνουν οι βάσεις για την χτιστεί μια μεγάλη ομάδα. Ωστόσο θα πρέπει η αγωνιστική μας εικόνα να συμβαδίζει με αυτό τον στόχο.

Με πολύ δουλειά αυτή η ομάδα στο τέλος θα πετύχει τον στόχο της.

 

 

Αγκαθιά - Κύμινα 1-1

 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ

Αδικο χαρακτήρισε το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό Κυμίνων και ο προπονητής της Νίκης Αγκαθιάς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Σταύρος Κωστογλίδης συγκεκριμένα δήλωσε:

“Ηταν ευκαιρία για μας να πάρουμε την νίκη και τους τρεις βαθμούς με αντίπαλο μια ομάδα που θα την βρούμε απέναντι μας και στην μάχη της παραμονής.

Δεν τα καταφέραμε παρότι είμασταν καλύτεροι και δημιουργήσαμε σαφώς περισσότερες φάσεις για γκολ.

Μπηκαμε καλά στο παιχνίδι και καταφέραμε να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο. Είμασταν όμως άτυχοι καθώς υποχρεωθήκαμε να προχωρήσουμε σε τέσσερις υποχρεωτικές αλλαγές λόγω τραυματισμού, από τις οποίες η μια που είναι και η σοβαρότερη του Λαζόπουλου στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα.

Παρόλα αυτά θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το αποτέλεσμα αφου δημιουργήσαμε δυο - τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να κλειδώσουμε την νίκη και δεν το κάναμε. Αντίθετα δεχθήκαμε ένα παιδικο γκολ και από κει χάσαμε την συνοχή μας και στο τέλος παρολίγο να χάσουμε και τον αγώνα”.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής