breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Φιλοζωική οργάνωση ζητά να σταματήσει η «σφαγή» των αρουραίων στο Παρίσι!

Καμπάνια κατά της «σφαγής» των αρουραίων στο Παρίσι έχει ξεκινήσει μια ομάδα για τα δικαιώματα των ζώων, σε δεκάδες σταθμούς του μετρό στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η εκστρατεία κατά της σφαγής των αρουραίων στο Παρίσι ξεκίνησε από την οργάνωση «Paris Animaux Zoopolis», η οποία τάσσεται υπέρ των δικαιωμάτων όλων των ζώων, ανεξάρτητα από το αν είναι αγαπητά ή όχι από τους ανθρώπους.

Έτσι έχει κολλήσει χιλιάδες αφίσες στους σταθμούς μετρό στο Παρίσι, που δείχνουν χαριτωμένους αρουραίους με επιγραφές όπως «ευαίσθητα όντα», τα οποία «έχουν συναισθήματα» και καλεί τις αρχές του Παρισιού να απέχουν από τη μάχη κατά των αρουραίων, στην οποία πρωτοστατεί η δήμαρχος της γαλλικής πρωτεύουσας, Αν Ινταλγκό.

«Οι αρουραίοι δεν πρέπει να θεωρούνται συνώνυμοι με τη βρωμιά», ισχυρίζεται ο Φιλίπ Ρεν, συνιδρυτής της οργάνωσης, τονίζοντας πως αντίθετα συμβάλλουν στη μείωση των σκουπιδιών, καταναλώνοντας περίπου επτά κιλά σκουπιδιών στη διάρκεια της ζωής τους.

Το Παρίσι έχει πληθυσμό περίπου 4 εκατομμύρια αρουραίων, αριθμός που μπορεί εύκολα και γρήγορα να ξεπεράσει τον ανθρώπινο πληθυσμό, καθώς πολλαπλασιάζονται με ταχείς ρυθμούς.

*****

Daily Mail : Βρετανοί καταφεύγουν στην κατεχόμενη Κύπρο, για να επιλέξουν το φύλλο του παιδιού τους!

Ζευγάρια από τη Μεγάλη Βρετανία πηγαίνουν στην κατεχόμενη Κύπρο και επισκέπτονται κλινικές, στις οποίες μπορούν να επιλέξουν το φύλο του μωρού τους, αποφεύγοντας το βρετανικό δίκαιο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η επιχείρηση γίνεται με τη συνεργασία γιατρών στη Βρετανία, που πραγματοποιούν τις σχετικές εξετάσεις, πριν στείλουν τα ζευγάρια στο νησί. Έπειτα, τα ζευγάρια πηγαίνουν στην Αμμόχωστο, χαρακτηριζόμενη και ως «άνομη πόλη-φάντασμα», όπου θεωρείται το κέντρο αυτής της ανερχόμενης βιομηχανίας.

Στη Βρετανία, η επιλογή του φύλου είναι παράνομη και οι γιατροί βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο δίωξης. Εργαζόμενη της κλινικής δήλωσε ότι «δεν αναγνωρίζονται από τα Ηνωμένα Έθνη και όλα είναι νόμιμα εδώ».

Δυο δημοσιογράφοι της Daily Mail παρουσιάστηκαν στην κλινική ως ζευγάρι, που θέλουν να αποκτήσουν κορίτσι. Έτσι, ενημερώθηκαν ότι η κλινική βρίσκεται σε συνεργασία με κάποιες άλλες κλινικές στη Βρετανία, στο Λιντς, το Μάντσεστερ, το Λίβερπουλ και το Λονδίνο.

*****

Αγοράκι βρήκε χειροβομβίδα και την πέρασε για… παιχνίδι

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε την Κυριακή σε παραλία της Ροδινής, στην ανατολική πλευρά της Πάτρας. Μητέρα και γιος έπαιζαν στην ακροθαλασσιά, πετώντας πέτρες. Τότε, το μόλις 20 μηνών αγοράκι βρήκε μία αρκετά μεγάλη πέτρα, την οποία δυσκολευόταν να σηκώσει.

Η μητέρα του πήγε κοντά του, για να τον βοηθήσει και διαπίστωσε έντρομη ότι ο γιος της κρατούσε μια χειροβομβίδα. Αμέσως, η γυναίκα πέταξε το επικίνδυνο αυτό αντικείμενο μακριά και κάλεσε την αστυνομία και το λιμενικό.

Οι άνδρες του λιμενικού εξέτασαν τη χειροβομβίδα και το γύρο χώρο για ενδεχόμενη ύπαρξη άλλων επικίνδυνων ευρημάτων. Πρόκειται για οξειδωμένη χειροβομβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τύπου MILS, που πιθανότατα ξεβράστηκε από τη θάλασσα στην παραλία.

*****

Πλαστικό μπουκάλι 50 ετών ξεβράστηκε στη στεριά... άθικτο

Ένα πλαστικό μπουκάλι από απορρυπαντικό πιάτων, ηλικίας τουλάχιστον 47 ετών, ξεβράστηκε σε μια παραλία του Σόμερσετ, στη νότια Αγγλία και δείχνει σχεδόν καινούργιο, γεγονός που υπογραμμίζει το πρόβλημα με τα πλαστικά απορρίμματα, αναφέρουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Το μπουκάλι φέρει πάνω την ένδειξη «έκπτωση 4 πένες (4d)» και με δεδομένο ότι αυτές οι υποδιαιρέσεις της στερλίνας καταργήθηκαν στη Βρετανία το 1971, εκτιμάται ότι παρέμεινε στη θάλασσα τουλάχιστον 47 χρόνια.

Το αντικείμενο βρήκε ένας άνδρας της ακτοφυλακής σε παραλία του Σόμερσετ. «Εντυπωσιαστήκαμε με το πόσα απορρίμματα έχουν ξεβραστεί στην παραλία. Είναι σοκαριστικό για πόσο διάστημα... τα σκουπίδια μπορούν να αντέξουν στο χρόνο και τελικά να βλάψουν τη φύση».

Το αντικείμενο εντοπίστηκε ανάμεσα στα φύκια στην παραλία Μπρίαν, κοντά στο Μπέρναμ-ον-Σι και είναι ένα μπουκάλι από απορρυπαντικό πιάτων, το σλόγκαν του οποίου διαφημίζει τις μαλακτικές ιδιότητες του προϊόντος, κυρίως για τα χέρια.

Σύμφωνα με τη Guardian, κάποια πλαστικά χρειάζονται 450 χρόνια, για να διασπαστούν. Κάθε χρόνο, μόνο στη Βρετανία παράγονται 170 εκατ. τόνοι απορριμμάτων, μεγάλο μέρος των οποίων προέρχεται από τις συσκευασίες τροφίμων. Μόνο το ένα τρίτο των πλαστικών συσκευασιών ανακυκλώνεται.

*****

Ο μπαμπάς του Τοτού είχε τρελαθεί από τα ψέματα του γιου του και αγοράζει ένα πανάκριβο ρομπότ της αλήθειας, που, όταν έλεγες ψέματα, σε χαστούκιζε.

Μια μέρα, λοιπόν, ο Τοτός γυρίζει αργά στο σπίτι και ρωτάει ο πατέρας :

«Τοτέ, γιατί άργησες;»

«Ένας φίλος μου τράκαρε με το ποδήλατο και πήγα στο νοσοκομείο να τον δω», λέει ο Τοτός.

Το ρομπότ ενεργοποιήθηκε στο ψέμα, πήγε και του έριξε ένα χαστούκι.

«Τοτέ μη λες ψέματα και πες μου, γιατί άργησες;», επιμένει ο πατέρας.

«Ήμουν στο σπίτι του Γιαννάκη και διαβάζαμε», λέει ο Τοτός.

Το ρομπότ ενεργοποιείται ξανά και πάει και ρίχνει και πάλι ένα χαστούκι στον Τοτό.

«Τοτέ πες την αλήθεια», ξαναλέει ο πατέρας.

«Καλά, καλά, βλέπαμε μία…. τσόντα…», λέει ο Τοτός.

«Ντροπή σου Τοτέ, εγώ στην ηλικία σου ποτέ δεν έβλεπα ανήθικες ταινίες..»

Ενεργοποιείται το ρομπότ και ρίχνει ένα χαστούκι στον πατέρα.

Η μητέρα του Τοτού που τα παρακολουθούσε όλα αυτά, λέει ειρωνικά στον άντρα της :

«Ε, βέβαια, τι περίμενες να κάνει!! Γιος σου είναι….»

Γυρίζει το ρομπότ και ρίχνει και σ’ αυτήν ένα χαστούκι…


Daily Mail : Βρετανοί καταφεύγουν στην κατεχόμενη Κύπρο, για να επιλέξουν το φύλλο του παι
Πλαστικό μπουκάλι 50 ετών ξεβράστηκε στη στεριά... άθικτο

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής