breaking news Νέο

29η Αμφικτιονία Εθελοντών Αιμοδοτών στην Πάτρα

29η Αμφικτιονία Εθελοντών Αιμοδοτών στην Πάτρα

Στις 5-6-7 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η 29η Αμφικτιονία στην Πάτρα. Ο Σύλλογος του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Στυλιανός» ήταν ο διοργανωτής σύλλογος. Συμμετείχαμε ο Σύλλογος Νέας Νικομήδειας «Η Αγάπη» και 32 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και 29 Σύλλογοι θαλασσαιμικών, όλοι εκεί λοιπόν δότες και λήπτες. Σκοπός του συνεδρίου η επανεκκίνηση του εθελοντικού αιμοδοτικού κινήματος της πατρίδας μας.

Παρούσα  στο συνέδριο η Πρόεδρος Καδόγλου Ευτυχία και εκπρόσωπος νοσηλευτής από το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας.

Τα θέματα γνωστά, προσέλκυση νέων αιμοδοτών, δωρεά μυελού των οστών, απόρριψη αιμοδοτών, εθελοντισμός στα σχολεία και ο ρόλος των Μ.Μ.Ε. στην αιμοδοσία.

Παραβρέθηκε ανάμεσα σε αξιόλογους γιατρούς, καθηγητές, ομιλητές και η Πρόεδρος του Ε.Κ.Ε.Α. (εθνικό κέντρο  αιμοδοσίας) κ. Ματσούκα, η οποία απάντησε -αντέκρουσε τις ερωτήσεις και τους στοχασμούς των εκπροσώπων των Συλλόγων για το νέο σύστημα διαχείρισης της αιμοδοσίας, την κάρτα του εθελοντή αιμοδότη και το μέλλον -όραμα της Αιμοδοσίας στην Ελλάδα

Το αποτέλεσμα ένα, ο ρόλος των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοσίας είναι καθοριστικός στην προσέλκυση και διατήρηση των αιμοδοτών και η συνεργασία με τα τμήματα αιμοδοσία των νοσοκομείων, απαραίτητη.

 

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας Ημαθίας «Η ΑΓΑΠΗ»

Η Πρόεδρος Καδόγλου Ευτυχία


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής