breaking news Νέο

ΣΗΜΕΡΑ: ΕΛΛΑΔΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ, μονόδρομος η νίκη για την Εθνική μας

ΣΗΜΕΡΑ: ΕΛΛΑΔΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ,  μονόδρομος η νίκη για την Εθνική μας

Το τρίτο της παιχνίδι στα πλαίσια του UEFA Nations League δίνει σήμερα Παρασκευή η Εθνική της χώρας μας αντιμετωπίζοντας στο ΟΑΚΑ στις 9.45μ.μ. την αντίστοιχη της Ουγγαρίας απο την οποια είχε ηττηθεί με 2-1 στη Βουδαπέστη.

Η νίκη για την Εθνική της χώρας μας στο σημερινό της παιχνίδι κόντρα στην Ουγγαρία αποτελεί μονόδρομο, αφου μόνο με αυτήν μπορεί να ελπίζει στην κατάκτηση της πρώτης θεσης στον όμιλο της, κάτι που είναι και ο στόχος της, στην οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται η Φινλανδία που είναι και η επόμενη αντίπαλος της (την αντιμετωπίζει την ερχόμενη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου εκτός έδρας).

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός προπονητής της χώρας μας για τα δυο παιχνίδια της Εθνικής μας κόντρα στην Ουγγαρία σήμερα και την Φινλανδία την προσεχή Δευτέρα κάλεσε 25 ποδοσφαιριστές και μεταξύ αυτών βρίσκεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και ο Κώστας Τσιμίκας που έχουν κληθεί για πρώτη φορά στο εθνικό μας συγκρότημα.

Συγκεκριμένα στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος συμμετέχουν οι:

Τερματοφύλακες: Καρνέζης, Μπάρκας, Πασχαλάκης

Αμυντικοί: Τοροσίδης, Μπακάκης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Λαμπρόπουλος

Μέσοι: Ζέκα, Τζιόλης, Φορτούνης, Πέλκας, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Χριστοδουλοπουλος, Φετφατζίδης

Επιθετικοί: Μήτρογλου, Καρέλης, Κουλούρης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής