breaking news Νέο

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ : Κροατία - Ελλάδα

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ : Κροατία - Ελλάδα

Εκτός από την Εθνική Ανδρών σήμερα το βράδυ και η Εθνική Ελπίδων (U21) δίνει ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της ιστορίας της αντιμετωπιζοντας στο Στάντιον Αλντο Νροσίνα της Πούλα την αντίστοιχη ομάδα της Κροατίας.

Η Εθνική Ελπίδων της χώρας μας που βρίσκεται στην πρώτη θέση (22 βαθμούς έναντι 19) της σημερινής αντιπαλου της Κροατίας, έχει μια μοναδική ευκαιρία να γράψει μια ακόμη ένδοξη σελίδα στην ιστορία της και αυτό θα συμβεί αν σήμερα κερδίσει την αντίπαλο της, ή αναδειχθεί ισόπαλη έχοντας όμως πετύχει το λιγότερο δυο τέρματα αφού στον αγώνα του πρώτου γύρου στην χώρα μας οι δυο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1.

Σε διαφορετική περίπτωση η πρώτη θέση θα παιχθεί στην επόμενη και τελευταία αγωνιστική στην οποία η ομάδα της Κροατίας αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Σαν Μαρίνο, ενω η Εθνική Ελλάδος φιλοξενεί την Λευκορωσία.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των Ελπίδων Νικοπολίδης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Κουλούρη και τον Τσιμίκα που συμπεριελήφθηκαν στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών.

Να υπενθυμίσουμε οτι η πρώτη κάθε ομίλου συμμετέχει στην τελική φάση του Euro under 21 το οποίο θα διεξαχθεί στην Ιταλία και το Σαν Μαρίνο.

 

Η βαθμολογία

(σε 8 αγώνες)

                                     ΓΚΟΛ     ΒΑΘ.

1. ΕΛΛΑΔΑ     24-3    22

2. ΚΡΟΑΤΙΑ    25-5    19

3. ΤΣΕΧΙΑ       13-14  13

4. ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ         10-12  11

5. ΜΟΛΔΑΒΙΑ 7-22    4

6. ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ         1-24    0


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής