breaking news Νέο

Με πέντε νέες λύσεις η Βέροια στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Αιγινιακό, στη ρεβάνς του 1-0

Με πέντε νέες λύσεις η Βέροια στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Αιγινιακό, στη ρεβάνς του 1-0

Σήμερα με το καθιερωμένο χαλάρωμα την παραμονή του αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των παικτών της ΒΕΡΟΙΑΣ για το παιχνίδι του κυπέλλου με τον Αιγινιακό, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Τετάρτη 30 Αυγούστου, στις 6 το απόγευμα.

Να υπενθυμισουμε ότι η ΒΕΡΟΙΑ, για να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου και να βρεθεί αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ και την Καλαμαριά στην έδρα της και το Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, θα πρέπει να κερδίσει αύριο τον Αιγινιακό με δυο γκολ διαφορά (με 1-0 οδηγείται στην παράταση κι αν χρειαστεί στα πέναλτι).

Χθες που ήταν ουσιαστικά και η τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι της Τετάρτης, η ομάδα χρησιμοποίησε το Δημοτικό Στάδιο, εκει δηλαδή που θα πραγματοποιηθεί και ο αυριανός αγώνας.

Να επαναλάβουμε ότι η ΒΕΡΟΙΑ θέλει την πρόκριση στους ομίλους για καθαρά εισπρακτικούς λόγους.

ΠΕΝΤΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Η ΒΕΡΟΙΑ, που είχε πάει στο Αιγίνιο πριν 10 περίπου ημέρες με 11 όλους κι ολους παίκτες, χάνοντας από τη γηπεδούχο ομάδα με 1-0, στο αυριανό παιχνίδι θα έχει πέντε ακόμη ποδοσφαιριστές. Το τελευταίο μεταγραφικό της απόκτημα τον 23χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Γιαγκόζη, τον Δημήτρη Ουνγιαλίδη, αμυντικό που αποκτήθηκε από τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου και τους Τσιούχα, Νύκταρη και το Λαζόπουλο, που έγινε πρόσφατα επαγγελματίας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής