breaking news Νέο

Μέτρια εμφάνιση αλλά νίκη για τους Αετούς Βέροιας στην Κατερίνη

Μέτρια εμφάνιση αλλά νίκη για τους Αετούς Βέροιας στην Κατερίνη

Την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα ματς και τις 29 συνεχόμενες σε αγώνες πρωταθλήματος από την περσινή χρονιά, σημείωσαν οι Αετοί Βέροιας. Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη, παρά τη μέτρια εμφάνιση αλλά και τα πολλά άστοχα σουτ, κατάφερε να περάσει αλώβητη από τη δύσκολη έδρα του Βατανιακού και να κάνει το 3x3 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, η ομάδα της Πιερίας (που απέδειξε πως αποτελεί μια ισχυρή μπασκετική παρουσία στην κατηγορία) είχε τον έλεγχο του αγώνα και προηγήθηκε με 13-8.

Σταδιακά όμως, οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν τα πατήματά τους (κυρίως αμυντικά) και με «μπροστάρη» το Δημήτρη Παπαδόπουλο, πέρασε μπροστά στο σκορ με 28-27.

Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως, η ομάδα της Ημαθίας δημιούργησε τις βάσεις για την τελική της επικράτηση, με την αμυντική λειτουργία να υπερκαλύπτει την επιθετική δυστοκία (χαρακτηριστικό το γεγονός πως χάθηκαν 13 βολές) και τη διαφορά να φτάνει στο +12.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ο Βατανιακός επιχείρησε την αντεπίθεση και κατάφερε να μειώσει το σκορ, ωστόσο οι Αετοί βρήκαν τις λύσεις για το τελικό 65-58.

Πρώτος σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, που έφτασε τους 26 (με 5 τρίποντα, όλα καθοριστικά) και τον ακολούθησαν οι Σωκράτης Χατζηχαρίσης με 15 και Μάκης Ιωσηφίδης με 9.

Επόμενο παιχνίδι για τους Αετούς, το Σάββατο 20/10 στο ΔΑΚ «Βικέλας» με αντιπάλους τους Πάνθηρες Πιερίας.

 

Τα δεκάλεπτα: 13-8, 27-28, 37-49, 58-65.

 

Βατανιακός/Σάρισα : Κοτσίμπελης 7 (2), Σιαπάκας 6 (2), Λάλλας 5 (1), Τερζόπουλος 6, Γιαμούζης, Αργυρόπουλος, Μέσκουρης, Γαζέτης, Τζήμας 1, Μαρινόπουλος 5, Ακερμανίδης 5 (1), Μπίσμπας 23 (3).


Αετοί Βέροιας : Τσιμτσιρίδης 1, Κασάπης, Παπαδόπουλος Δ. 26 (5), Γκεκόπουλος 4, Φωτιάδης, Χρυσάφης 5 (1), Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος Γ., Χατζηχαρίσης 15 (1), Ιατρού 5, Ιωσηφίδης 9.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής