breaking news Νέο

Ερμής Λαγκαδά-Φίλιππος Βέροιας 79-71

  • Ερμής Λαγκαδά-Φίλιππος Βέροιας 79-71
  • Ερμής Λαγκαδά-Φίλιππος Βέροιας 79-71

Τη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα έκανε η ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας, που αντιμετώπισε στο Λαγκαδά τον τοπικό Ερμή. Η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα βρέθηκε απο το πρώτο δεκάλεπτο πίσω στο σκορ 23-14 (10') και παρά την προσπάθεια που κατέβαλε, δεν μπρόρεσε να καλύψει τη διαφορά που είχαν εξασφαλίσει οι γηπεδούχοι και ηττήθηκε με 79-71.

Διαιτητές : Παγώνης και Ξέρας

Δεκάλεπτα : 23-14, 42-34, 57-51, 79-71

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας - Μπλατσιώτης): Παπαδόπουλος 8, Σουτζόπουλος 12, Σισμάνης 3(1), Τσιακλάγκανος, Βαλλιος 3(1), Κοθράς 25(2), Καβαργύρης, Παραπούρας 17(4), Καντάρκος 3.

Μ.Α.Σ. ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Τσούρμας): Μήνου 2, Παπαπασχάλης, Μάρουσιτς 22(3), Τσιρογιάννης 13(1), Ράπι, Παρίτσης 6, Καμαριώτης 7, Πλιούκας 14(4), Γκαμούρας 11, Χριστοδούλου, Κωνσταντινίδης

 

Γκίμας : «Δεν ήμασταν απογοητευτικοί, αλλά άστοχοι»

 

Μετά το τέλος του αγώνα Ερμής Λαγκαδά - Φίλιππος Βέροιας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο τεχνικός του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας δήλωσε :

«Συγχαρητήρια στην ομάδα και στον κοουτς του Ερμη Λαγκαδα για τη δίκαιη νίκη. Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία  ενώ συγχαρητήρια αξίζουν και στους διαιτητές κυρίους Παγώνη και Ξερα.  Αυτή τη φορά ανεξαρτήτως απόδοσης εμφανιστήκαμε στο γήπεδο. Ήμασταν άστοχοι σε ελεύθερα σουτ απο καλούς σουτέρ τα οποία θα μπορούσαν να αλλάξουν την τύχη μας.
Σήμερα δεν ήμασταν απογοητευτικοί αλλα άστοχοι. Διεκδικησαμε το παιχνίδι μέχρι το 36. Κάναμε λάθη αλλα αγωνιστήκαμε.  Χάνοντας τα δυο πρώτα παιχνίδια χάσαμε την ευκαιρία να γίνουμε ομάδα έκπληξη.Αυτο ήταν το εύκολο κομμάτι του πρωταθλήματος.
Τωρα περνάμε  στα δύσκολα καθώς την Κυριακή αρχίζουν τα πρέπει. Το πρωτάθλημα είναι όπως ακριβώς περιμέναμε. Σκληρό, ανταγωνιστικό και με εκπλήξεις. Θα δικαιωθεί οποίος δουλεύει, έχει υπομονη και μπορεί να διαχειριστεί  ήττες και κρίσεις, οποιος έχει στομάχι γαλβανισμενο.
Οι φίλοι μας έχουν κάθε δικαίωμα να απογοητεύονται  όταν χάνουμε με τον τρόπο που χάσαμε πριν απο μια εβδομάδα όχι ομως σήμερα. Δεν ειμαστε ομάδα ανοδου. Ας ειμαστε ρεαλιστές. Ήττες θα έλθουν όπως και νίκες. Την Κυριακή ο πρώτος τελικός».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής