breaking news Νέο

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΓΚΑΘΙΑ 0-1

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΓΚΑΘΙΑ 0-1

Δεύτερο συνεχόμενο διπλό σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε για τη Νίκη Αγκαθιάς μέσα στον Εύοσμο αυτή τη φορά και με 7 βαθμούς σε τρεις αγώνες που έχει δώσει μέχρι σήμερα φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πινακα παρέα με την προχθεσινή αντίπαλο της ΒΕΡΟΙΑΣ Τρίγλια.

Παρά τις σημαντικές απουσίες που αντιμετώπιζε ο Σταύρος Κωστογλίδης η περσινή πρωταθλήτρια της Ένωσης μας πραγματοποίησε μια ακόμη πειστική εμφάνιση και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που σίγουρα θα την βοηθήσουν να πετύχει τον φετινό της στόχο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη έδωσε από τα πρώτα λεπτά στον αντίπαλο της χώρο και αφου θωράκισε την άμυνα της προσπάθησε να εκμεταλλευθεί τα κενά που έτσι κι αλλιώς θα δημιουργούντο στην άμυνα του Αγρ. Αστέρα για να πετύχει κάποιο γκολ που θα της έδινε και τη νίκη κάτι που τελικά έγινε.

Στο 71’ συγκεκριμένα και ενω μέχρι εκείνη τη στιγμή ελάχιστα είχε κινδυνέψει η εστία του Τόλιου ο νεοαποκτηθείς Τζερεμές που είχε μπει πριν επτά λεπτά αλλαγή στον αγώνα κέρδισε την μπάλα στο κέντρο περίπου του γηπέδου τροφοδότησε με κάθετη πάσα τον Χατζόπουλο που με την σειρά του την έσπασε στον Γκελοσάνι ο οποίος απέναντι από τον τερματοφύλακα της γηπεδούχου ομάδας πλάσαρε ψύχραιμα γράφοντας το 0-1, που ηταν και το τελικό αποτέλεσμα αφού η ομάδα του Ευόσμου όσο κι αν προσπαθησε δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή της αντιπάλου της.

 

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Σουλίτη από την ΕΠΣ Κοζάνης και σωστές οι υποδείξεις των βοηθών του Μηνούδη από την Πιερία και Καλορογιάννη από τις Κυκλάδες.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ: Παναγόπουλος, Γραικός, Κουκουλάκης (79’ Ανδρεάκος), Καραντασιάδης (7’ λ. τρ. Μήτογλου), Καραμανλής, Ιβανίδης, Σουλίδης, Ρούτσης, Στεφανίδης, Αμαραντίδης (65’ Καπρέτσος), Καμπεράϊ (76’ Αθανασιαδης).

ΑΓΚΑΘΙΑ: Τόλιος, Ρογγότης, Λιόλιος, Γιαννόπουλος, Γιατζιτζόγλου, Αβραμόπουλος, Πέτκος (64’ Τζερεμές), Σιδηρόπουλος (72’ Κίτσας Ε.), Γκελοσάνι, Χατζόπουλος, Κίτσας Ε.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής