breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ - ΤΡΙΓΛΙΑ 0-0, νέο στραβοπάτημα

  • ΒΕΡΟΙΑ - ΤΡΙΓΛΙΑ 0-0, νέο στραβοπάτημα
  • ΒΕΡΟΙΑ - ΤΡΙΓΛΙΑ 0-0, νέο στραβοπάτημα
  • ΒΕΡΟΙΑ - ΤΡΙΓΛΙΑ 0-0, νέο στραβοπάτημα
  • ΒΕΡΟΙΑ - ΤΡΙΓΛΙΑ 0-0, νέο στραβοπάτημα
  • ΒΕΡΟΙΑ - ΤΡΙΓΛΙΑ 0-0, νέο στραβοπάτημα
  • ΒΕΡΟΙΑ - ΤΡΙΓΛΙΑ 0-0, νέο στραβοπάτημα
  • ΒΕΡΟΙΑ - ΤΡΙΓΛΙΑ 0-0, νέο στραβοπάτημα
  • ΒΕΡΟΙΑ - ΤΡΙΓΛΙΑ 0-0, νέο στραβοπάτημα
  • ΒΕΡΟΙΑ - ΤΡΙΓΛΙΑ 0-0, νέο στραβοπάτημα
  • ΒΕΡΟΙΑ - ΤΡΙΓΛΙΑ 0-0, νέο στραβοπάτημα
  • ΒΕΡΟΙΑ - ΤΡΙΓΛΙΑ 0-0, νέο στραβοπάτημα
  • ΒΕΡΟΙΑ - ΤΡΙΓΛΙΑ 0-0, νέο στραβοπάτημα
  • ΒΕΡΟΙΑ - ΤΡΙΓΛΙΑ 0-0, νέο στραβοπάτημα
  • ΒΕΡΟΙΑ - ΤΡΙΓΛΙΑ 0-0, νέο στραβοπάτημα
  • ΒΕΡΟΙΑ - ΤΡΙΓΛΙΑ 0-0, νέο στραβοπάτημα
  • ΒΕΡΟΙΑ - ΤΡΙΓΛΙΑ 0-0, νέο στραβοπάτημα
  • ΒΕΡΟΙΑ - ΤΡΙΓΛΙΑ 0-0, νέο στραβοπάτημα
  • ΒΕΡΟΙΑ - ΤΡΙΓΛΙΑ 0-0, νέο στραβοπάτημα

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος η ΒΕΡΟΙΑ κινήθηκε σε “ρηχά νερά” και δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο και προσπάθησαν να την βοηθήσουν να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Και αυτό που ανησυχεί περισσότερο δεν είναι η μέτρια απόδοση που λίγο - πολύ ήταν αναμενόμενη αφου όπως επανειλημμένα έχει γραφεί χτίζει μια καινούργια ομάδα και χρειάζεται χρόνο για να παρουσιάσει τις πραγματικές της δυνατότητες, αλλά η στασιμότητα που παρουσιάζει στην απόδοσή της κόντρα στις αρχικές προβλέψεις ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα βελτιώνει την εικόνα της.

Υστερα καινούργια ομάδα είναι και η προχθεσινή αντίπαλος της Τρίγλια καθώς ανέβηκε πέρσι κατηγορία και το καλοκαίρι που μας πέρασε άλλαξε το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ της. Και όμως παρουσιάστηκε πιο δεμένη και με καλύτερη συνοχή από την ΒΕΡΟΙΑ και σε γενικές γραμμές πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

 

ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Η ΒΕΡΟΙΑ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στα πρώτα 15 λεπτά έδειχνε οτι δύσκολα ή εύκολα θα έπαιρνε την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Η επιθετική δραστηριότητα της όμως κράτησε μόλις 10 λεπτά και στο διάστημα αυτό κατάφερε να κερδίσει τρια απανωτά κόρνερ με τα οποία και απείλησε ισάριθμες φορές την εστία του τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας με παραβίαση. Αυτές ηταν εξ άλλου και οι μοναδικές φορές που φάνηκε απειληπτική στο πρώτο 45λεπτο, αφου μετά το 12’ έδειχνε να έχει “ξεθυμάνει” και την Τρίγλια όχι απλά να ισορροπεί το παιχνίδι, αλλά κατά διαστήματα να πιέζει την άμυνα της ΒΕΡΟΙΑΣ και να δημιουργεί τρεις καλές ευκαιρίες για γκολ με τον νεαρό τερματοφύλακα της ΒΕΡΟΙΑΣ Μπλατσιώτη να επιστρατεύει τα αντανακλαστικά του για να καταφέρει να κρατήσει την εστία του ανέπαφη.

Σ’ αυτά τα πρώτα 45λεπτα με εξαίρεση όπως ήδη αναφέραμε το πρώτο 12λεπτο οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο με τη ΒΕΡΟΙΑ να κρατάει τον ρόλο του κομπάρσου.

Στην επανάληψη είτε επειδή βοήθησαν οι δυο αλλαγές που πραγματοποίησε από το ξεκίνημα της ο Νίκος Παπανώτας (ο Μυλωνάς και ο Σκαθαρούδης μπήκαν στη θέση του Κανούλα και Ζυγγερίδη) είτε επειδή οι φιλοξενούμενοι που στο πρώτο μέρος πίεσαν σε ολόκληρο το γήπεδο κουράστηκαν και οπισθοχώρησαν η ΒΕΡΟΙΑ ισορρόπησε το παιχνίδι και κατά διαστήματα φανέρωσε την διάθεση να πίεση δίχως όμως και πάλι να καταφέρει να δημιουργήσει την μεγάλη την καθαρή ευκαιρία για γκολ ενω τα αβίαστα λάθη των παικτών της συνέχισαν να προβληματίζουν.

Στα τελευταία 20 λεπτά η ομάδα από την Χαλκιδική προσπάθησε να κρατήσει το 0-0 που προφανώς την ικανοποιούσε σαν αποτέλεσμα διαφορετικά δεν εξηγείται η αντικατάσταση των δυο επιθετικών της του Σουάνη στο 73’ και του Ντούνκα στο 84’ που ήταν και οι πιο επικίνδυνοι για την εστία του Μπλατσιώτη ποδοσφαιριστές της.

Το τελικό 0-0 πανηγυρίστηκε τόσο από τους παίκτες όσο και από τους 50-60 φιλάθλους που ακολούθησαν την Τρίγλια στη ΒΕΡΟΙΑ παρότι νομίζουμε οτι τον βαθμό της ισοπαλίας τον πήρε πανάξια και ίσως πιο εύκολα από όσο και η ίδια περίμενε.

 

Η ΒΕΡΟΙΑ

Για την προχθεσινή απόδοση της ΒΕΡΟΙΑΣ έχουμε γράψει στον πρόλογο της περιγραφής του αγώνα. Ηταν κακή στο πρώτο ημίχρονο με εξαίρεση το πρώτο 12λεπτο και μέτρια στην επανάληψη και δεν ξέρουμε αν γι’ αυτό ευθύνεται η απουσία ενος παίκτη στο κέντρο του γηπέδου που θα μπορούσε να κρατήσει μπάλα και να δημιουργήσει όπως υποστήριξε ο Νίκος Παπανώτας στις δηλώσεις του ή γενικά η χημία του ρόστερ της. Αυτό χρειάζεται λίγο χρόνος ακόμη για να διαπιστωθεί.

Ατομικά από τους ποδοσφαιριστές της ξεχώρισαν ο Βεργώνης, ο Μουρατίδης, ο Μπακάλης και ο τερματοφύλακας Μπλατσιώτης.

Καλύτεροι από την Τρίγλια ο Ντούνκα, ο Λιόνης, ο Σουάκης και ο Μπέσσας.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Απαρατήρηση πέρασε η διαιτησία του κ. Πολυχρόνη από την Πιερία και των δυο βοηθών του του Πραχάλη και του Βογδόπουλου απο την Κοζάνη κάτι που σημαίνει ότι απέφυγαν το μεγάλο λάθος.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ

9’ Κόρνερ κερδίζει η ΒΕΡΟΙΑ το εκτελεί ο Κυριακίδης με τον Κανούλα να πιάνει την κεφαλιά και τον τερματοφύλακα της Τρίγλιας Παλαβράκη να διώχνει σε νέο κορνερ που εκτελεί απο την απέναντι πλευρά και πάλι ο Κυριακίδης και τον Μαραγκό αυτή τη φορά να κερδίζει την κεφαλιά και τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να πεφτει στην δεξιά του γωνία και να διώχνει δύσκολα σε κορνερ. Εκτελεστής και πάλι ο Κυριακίδης με τον Βεργώνη να πιάνει από το σημείο του πέναλτι την κεφαλιά και τον Παλαβράκη να αποκρούει.

14’ Λάθος διώξιμο του Μπλατσιώτη κάτοχος της μπάλας γίνεται ο Ντούνγκα που απέναντι από τον τερματοφυλακα της ΒΕΡΟΙΑΣ κάνει το πλασέ για να διώξει με τα πόδια ο τελευταίος.

25’ Αλλεπάλληλα λάθη στην άμυνα της ΒΕΡΟΙΑΣ κερδίζει την μπάλα ο Σουάνης πιάνει το σκαστό σουτ για να διώξει σε κόρνερ με υπερένταση ο Μπλατσιώτης.

27’ Διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή του Ντούνγκα αποκρούει δύσκολα με τα πόδια σε κορνερ ο Μπλατσιώτης.

49’ Ο Μπλέτσας σε πλάγια θέση και ενω ο Μυλωνάς που βρίσκεται απέναντι από τον τερματοφύλακα της Τρίγλιας περιμένει την πάσα, προτιμαει να τελειώσει ο ίδιος τη φάση πλασσάροντας στην κλειστή γωνία και τον Παλαβράκη να διώχνει με τα πόδια.

64’ Φάουλ εκτελεί ο Κυριακίδης με τον Μουρατίδη να επιχειρεί την κοντινή προβολή στέλνοντας την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα όμως προηγουμένως έχει υποδειχθεί σε θέση οφσαϊντ και το γκολ δεν μετράει.

81’ Ο Ντούνγκα φεύγει μόνος απέναντι από τον Μπλατσιώτη κάνει το πλασέ με τον τερματοφύλακα της ΒΕΡΟΙΑΣ να αποκρούει με τα πόδια την μπάλα να φθάνει στον Λιόντη τον οποίο όμως προλαβαίνει την τελευταία στιγμή ο Μπακάλης.

82’ Αριστερό γυριστό συρτό πλασέ του Μουρατίδη με την μπάλα να σταματά στη ρίζα της αριστερής κάθετης δοκού της εστίας της Τρίγλιας.

90+ Ο Ιωάννου εκτελεί φαουλ με τον Μουρατίδη να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να μην βρίσκει στόχο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης, Μούχαλης, Ζούρκος, Μουρατίδης, Μαραγκός, Μπλέτσας (87’ Ιωάννου), Βεργώνης, Ζυγγερίδης (46’ Μυλωνάς), Κυριακίδης (77’ Τσικόπουλος), Κανούλας (46’ Σκαθαρούδης), Μπακάλης.

ΤΡΙΓΛΙΑ: Παλαβράκης, Ζώτος, Προκοπίου (90’ Σπάσιτς), Μπέσσας, Μιλκούδης, Καρατζάογλου, Σουάκης (74’ Μενεγκαλι), Σαρβανίδης, Σταυρόπουλος (66’ Πάλλας), Ντούνκα (84’ Μαλακασιώτης), Λιόνης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής