breaking news Νέο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Αλεξάνδρεια λόγω εορτασμού της επετείου απελευθέρωσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Αλεξάνδρεια λόγω εορτασμού της επετείου απελευθέρωσης

Λόγω των εκδηλώσεων εορτασμού της Επετείου Απελευθέρωσης της Αλεξάνδρειας, σήμερα Πέμπτη 18/10/2018, αποφασίζονται :

Α. Ως προς τη διεξαγωγή της πορείας, εις ανάμνηση της εισόδου των απελευθερωτών της 18ης Οκτωβρίου 1912 :

-απαγόρευση στάσης και στάθμευσης παντός είδους οχημάτων, από ώρα 08:00΄, καθ΄ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, καθώς και

-κυλιόμενη από διασταύρωση σε διασταύρωση διακοπή της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων, από ώρα 09:00΄ έως το πέρας των εκδηλώσεων, κατόπιν απόφασης του Eπικεφαλής των μέτρων, ως εξής :

-Επί της οδού Μακεδονομάχων, από τη συμβολή της με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου & 28ης Οκτωβρίου έως και τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντίστασης.

-Επί της οδού Εθνικής Αντίστασης, από τη συμβολή της με την οδό Μακεδονομάχων έως και τη συμβολή της με την οδό Νικολάου Πλαστήρα & Αριστοτέλους.

Β. Ως προς τη διεξαγωγή της παρέλασης :

-απαγόρευση στάσης και στάθμευσης παντός είδους οχημάτων, από 09:00΄ ώρα έως και δέκα (10) λεπτά μετά τη λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του Eπικεφαλής των Αστυνομικών μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου, από τη συμβολή της με την οδό Σοφοκλή Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά.

-απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων, από 11:00΄ ώρα έως και δέκα (10) λεπτά μετά τη λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του Eπικεφαλής των Αστυνομικών μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου από τη συμβολή της με την οδό Ταγματάρχου Γεωργούλη έως τη συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους, καθώς και στην

οδό Αριστοτέλους από τη συμβολή της με την οδό Νικολάου Πλαστήρα έως τη συμβολή της με την οδό Βετσοπούλου.

-απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων, από 11:30΄ ώρα έως και δέκα (10) λεπτά μετά την λήξη της παρέλασης, κατόπιν απόφασης του Eπικεφαλής των Αστυνομικών μέτρων, επί της οδού Βετσοπούλου, από τη συμβολή της με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου έως τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Βέροιας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής