breaking news Νέο

Β’ κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Κουλούρα και Ολυμπιακός Νάουσας το απόλυτο

Β’ κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Κουλούρα και Ολυμπιακός Νάουσας το απόλυτο

Η Νέα Γενεά Νέας Νικομήδειας αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως γκολ στο γήπεδό της με τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου και τα Λευκάδια έχασαν στο γήπεδο ης Ραχιάς από τον Εθνικό Ράχης την περασμένη Κυριακή, στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της Ένωσης μας και έτσι οι μοναδικές πλεον ομάδες που συγκεντρώνουν το απόλυτο των βαθμών στην συγκεκριμένη διοργάνωση, είναι ο ΠΑΟ Κουλούρας από τον Α’ όμιλο που νίκησε εκτός έδρας την Δόξα Λιανοβεργίου με ένα γκολ που πέτυχε στο 32’ ο Παντόπουλος σε βάρος της ομάδας του (αυτογκολ) με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν τον αγώνα με 9 ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκαν στο 74’ ο Λουκάς και στο 90’ ο Κωνσταντίνου και από τον Β’ όμιλο ο Ολυμπιακός Νάουσας που στο γειτονικό ντέρμπι νίκησε επισης εκτός έδρας με 4-1 το Γιαννακοχώρι.

Και τα πέντε γκολ του αγώνα Γιαννακοχωρίου - Ολυμπιακού Νάουσας σημειώθηκαν στο τελευταίο 20λεπτο με το αποτέλεσμα μέχρι το 70’ να είναι ισόπαλο 0-0. Συγκεκριμένα στο 70’ ο Μαρκοβίτης έκανε το 0-1, στο 73’ ο Κωνσταντινίδης Π. το 0-2, στο 76’ ο Μπρούκι το 0-3, στο 78’ ο Μαρκοβίτης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα το 0-4 και κάπου εδώ σταμάτησαν να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι για να έρθει στο 90’ ο Κελεσίδης του Γιαννακοχωρίου να πετύχει το μοναδικό τέρμα της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

Την Κουλούρα και τον Ολυμπιακό Νάουσας στην δεύτερη θέση ακολουθούν η Θύελλα Σταυρού που νίκησε με γκολ του Κοσέογλου στο 75’ εκτός έδρας τον Αλιάκμων Νησελίου και ο ΠΑΟ Παλατιτίσων που με τέρματα του Κακαγιάννη Γ. στο 30’ και του Κακαγιάννη Β. στο 82’ κέρδισε στο γήπεδό του τον Ατρόμητο Διαβατού που είχε προηγηθεί στο σκορ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Παγγούρας στο 10’.

Στην δεύτερη προνομιούχο θέση του δευτέρου ομίλου όπως ήδη αναφέραμε βρίσκεται η Νέα Νικομήδεια που αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως γκολ σε ενα ανοιχτό παιχνίδι με αρκετές φάσεις με τον Αγιο Γεώργιο.

Ακολουθούν στον Α’ όμιλο ο Ολυμπιακός Λουτρός που κέρδισε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Λυκογιαννης 1-2 με γκολ που πέτυχαν ο Κώστας Κίτσας στο 44’ και ο Γατόπουλος τέσσερα λεπτά πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο (86’) ενω το τέρμα της γηπεδούχου ομάδας που είχε προηγηθεί στο σκορ σημείωσε ο Μουστάκας στο 30’, με 6 βαθμούς η ΑΕ Σχοινά που γεύθηκε την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα επί της ΑΕ Καμποχωρίου με 1-3 με γκολ που πέτυχαν ο Πιτσάβας δύο (31’ και 85’) και ο Παπαδόπουλος Α. στο 65’, ενω για λογαριασμό της γηπεδούχου σκοραρε ο Χρυσάφης Μ., ο Αλιάκμων Νησελίου που όπως ήδη αναφέραμε ηττήθηκε με 0-1 από την Θύελλα Σταυρού με 3 όσους και το Καμποχώρι, ο Απόλλων Λυκογιάννης έχει 2, η Δόξα Λιανοβεργίου έμεινε στον 1, ενω άποντος σε δυο αγώνες που έδωσε παρέμεινε ο Ατρόμητος Διαβατού.

Στον Β’ όμιλο τον Ολυμπιακό Λουτρού και την Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας που βρίσκονται στις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις ακολουθούν τα Λευκάδια και Εθνικός Ράχης που την περασμένη Κυριακή βρέθηκαν αντιμέτωποι στο γήπεδο της Ραχιάς με την γηπεδούχο να κερδίζει το παιχνίδι χάρις σε ένα γκολ που πέτυχε με τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου (46’) ο Ριστέμογλου Χ. έχοντας από 6 βαθμούς.

Στην 5η θέση με 4 βαθμούς βρίσκεται η ΑΕ Ποντίων που πέρασε σαν σίφουνος από την Στενήμαχο κερδίζοντας με 2-5 την τοπική Θύελλα με γκολ του Σακελλαρίου στο 13’, δύο του Εξαρχου στο 43’ και στο 50’, του Χατζηαντωνίου στο 52’ και του Σερασκιέρη στο 55’, ενω για λογαριασμό της γηπεδούχου που προηγήθηκε δυο φορές στο σκορ σκόραραν ο Γίδαρης στο 6’ και ο Γαλατσίδης στο 24’, ενω τους ίδιους βαθμούς έχει συγκεντρώσει και ο Αστέρας Τριποτάμου που όπως και οι Πόντιοι την περασμένη Κυριακή πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κερδίζοντας με 3-1 στην έδρα του την Πατρίδα. Για την νικήτρια σκόραραν ο Βούλγαρης στο 30’, ο Τσανασίδης στο 47’ και ο Συμεωνίδης στο 90’, ενώ για λογαριασμό της Πατρίδας ο Τσαγκαλίδης στο 65’.

Τους ίδιους (4) βαθμους έχει και το Γιαννακοχώρι ενω δύο λιγότερους συγκεντρώνει ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου (2) και άποντοι παραμένουν η Θύελλα Στενημάχου, η Πατρίδα και φυσικά η Ελπίδα Μονοσπίτων που αποβαλλεται από το πρωτάθλημα καθώς ήδη δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο για να αγωνιστει σε τρείς αγώνες.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι τέσσερις ομάδες που θα προβιβαστούν (δύο από κάθε όμιλο) από την Β’ στην Α’ κατηγορία φέτος θα προκύψουν μέσα από την διαδικασία των πλεϊ οφ με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν σ’ αυτήν την διαδικασία να κουβαλάνε τους βαθμούς που θα συγκεντρώσουν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ενω η ίδια διαδικασία (πλεϊ αουτ) θα εφαρμοστεί και για τις ομάδες της ουράς.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής