breaking news Νέο

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΥ : ΒΕΡΟΙΑ - Τρίγλια 0-0

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΥ : ΒΕΡΟΙΑ - Τρίγλια 0-0

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα των δύο προπονητών στην κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν. Ο προπονητής της γηπεδούχου ομαδας Νίκος Παπανώτας όπως παραδέχθηκε ήθελε την νίκη και μόνο την νίκη και από τη στιγμή που δεν κατάφερε η ομαδα του να την πάρει είναι λογικό να μην αισθάνεται και χαρούμενος. Από την άλλη βέβαια στάθηκε στην συμπαράσταση των φιλάθλων τους οποίους ευχαρίστησε δημόσια, ενω αναφορικά με τα δυο απανωτά αρνητικά αποτελέσματα τα απέδωσε στην έλλειψη ενος παίκτη στο κέντρο του γηπέδου που θα έχει την ικανότητα να κρατάει μπάλα και να φτιαχνει το παιχνίδι και αυτός ο ποδοσφαιριστής υπάρχει αυτη τη στιγμή μόνο που οι διαδικασίες όπως υποστήριξε για την έκδοση του δελτίου του είναι χρονοβόρες και καθυστερούν.

Από την δική του πλευρά ο προπονητής της Τρίγλιας Κώστας Γεωργιάδης χαρακτήρισε θετικό για την ομάδα του το αποτέλεσμα που φυσικά τον άφησε ικανοποιημένο.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τι είπαν οι δυο προπονητές στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την συμπαράσταση προς τους ποδοσφαιριστές μας. Θέλαμε την νίκη όσο τίποτα άλλο την οποία όμως τελικά δεν καταφέραμε να παρουμε και αυτό είναι κάτι που μας γεμίζει πείσμα και θα προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο στη συνέχεια για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό και από τις δύο πλευρές. Η δική μας ομάδα στο πρώτο 20λεπτο κινήθηκε σε καλά επίπεδα όμως η συνέχεια μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στην Τρίγλια που δημιούργησε ευκαιρίες εκμεταλλευόμενη κυρίως τα δικά μας λάθη.

Στην επανάληψη δείξαμε ένα ακόμη καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο δίχως όμως να αποφύγουμε και πάλι προσωπικά λάθη τα οποία δεν μας επέτρεψαν να πετύχουμε κάποιο τέρμα και να πάρουμε την νίκη. Και όχι μόνο αυτό αλλά σε καποια στιγμή κινδυνέψαμε να χάσουμε και τον αγώνα.

Σίγουρα μας λείπει ένας παίκτης στο κέντρο του γηπέδου που θα μπορεί να κρατήσει μπάλα και να φτιάξει το παιχνίδι.

Και αυτός ο ποδοσφαιριστής στην ομάδα μας, είναι ο Βραζιλιάνος Πεδρίνιο η έκδοση του δελτίου του οποίου όμως είναι χρονοβόρα.

Στον όμιλο μας ξεχωρίζουν αυτή τη στιγμή εννέα με δέκα ομάδες και κανενας δεν επιτρέπεται να εφυσυχάζει».

 

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΒΕΡΟΙΑ για την φιλοξενία.

Με τη ΒΕΡΟΙΑ από τότε που αποχώρησα από την ομάδα την οποία υπηρέτησα σαν ποδοσφαιριστής για δυο περιόδους έχω ξαναβρεθεί σαν αντίπαλος τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής και τα συναισθήματα είναι πάντα τα ίδια.

Αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία η Τρίγλια στάθηκε απέναντι σε μια ιστορική και με λαμπρή ιστορία ομάδα, όπως είναι η ΒΕΡΟΙΑ, δίχως κομπλεξ αλλά με σεβασμό και καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στα πρώτα 45 λεπτά είμασταν απόλυτα κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο με την ΒΕΡΟΙΑ να προσπαθεί να απειλήσει μόνο από στημένες φάσεις.

Στην επανάληψη δώσαμε χώρο στην αντίπαλο μας, παρόλα αυτά εμείς είμασταν αυτοί που και πάλι είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες τις οποίες δυστυχώς δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε.

Η Τρίγλια, φέτος όλους τους αντιπάλους της, ανεξαρτήτου ονόματος και ιστορίας τους κοιτάει στα μάτια και γι’ αυτό παραμένουμε αήττητοι και πρωτοπόροι.

Εύχομαι στη ΒΕΡΟΙΑ να βρει τον δρόμο της και να βρεθεί στην φυσική της θέση και στον φίλο μου τον Νίκο (Παπανώτα) να πετύχει ότι καλύτερο».

 

 

Αγρ. Αστέρας - Αγκαθιά 0-1

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ

Την απόλυτη ικανοποίηση του για την δεύτερη στη σειρά εκτός έδρας νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα εξέφρασε ο προπονητής της Νίκης Αγκαθιάς Σταύρος Κωστογλίδης, στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα παρότι όπως είπε η ομάδα του παρατάχθηκε με τέσσερις σημαντικες απουσίες.

Συγκεκριμένα ο προπονητής της Νίκης Αγκαθιάς στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα στον Εύοσμο υποστήριξε:

«Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη η σημερινή (της Κυριακής) για την ομάδα μας αφου ο Αγρ. Αστέρας είναι μια από τις ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο στην Football League.

Είχαμε πολλές και σημαντικές απουσίες αλλά τα παιδιά που κλήθηκαν να τους αντικαταστήσουν ανταποκρίθηκαν πλήρως στις υποχρεώσεις τους και αυτό αποδεικνύει ότι η ομάδα μας έχει βάθος.

Ο Αγρ. Αστέρας εκτός το δοκάρι στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και έως ότου καταφέρουμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι, δεν μας απείλησε ούτε μια φορά και ότι καλό επιθετικά έκανε προέρχονταν από στημένες φάσεις.

Αφιερώνω την σημερινή νίκη στα τέσσερα παιδιά που σήμερα απουσίαζαν και δεν μπόρεσαν να μας βοηθήσουν λόγω τραυματισμού.

Από αύριο (από την περασμένη Δευτέρα) κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με τα Γιαννιτσά και στο οποίο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τρεις τις νίκες μας».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής