breaking news Νέο

ΦΙΛΙΠΠΟΣ : Χαρακτήρα πρώτου «τελικού» για φέτος ο αγώνας με Προποντίδα Χαλκηδόνας

ΦΙΛΙΠΠΟΣ : Χαρακτήρα πρώτου «τελικού» για φέτος  ο αγώνας με Προποντίδα Χαλκηδόνας

Με τη σκέψη στραμμένη στην προσεχή αγωνιστική υποχρέωση στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικης, συνεχίστηκε βάσει προγράμματος για τρίτη ημέρα η προπόνηση του Φιλίππου στο ΔΑΚ Βέροιας “Δημήτριος Βικέλας” (Μακροχώρι), με όλους τους παίκτε να είναι στη διάθεση του Δημήτρη Γκίμα.

Ο - δεύτερος - εντός έδρας αγώνας της Κυριακής απέναντι στην Προποντίδα Χαλκηδόνα αποκτά πλεον χαρακτήρα πρώτου “τελικού” για φέτος, όπως επεσήμανε και στις δηλώσεις του ο τεχνικος καθοδηγητής των “ερυθρολεύκων” της Βέροιας, Δημήτρης Γκίμας, μετά το ματς με τον Ερμή Λαγκαδά. «Τώρα περνάμε στα δύσκολα, καθώς την Κυριακή 21 Οκτωβρίου  αρχίζουν τα πρέπει. Το πρωτάθλημα είναι όπως ακριβώς το περιμέναμε. Σκληρό, ανταγωνιστικό και με εκπλήξεις. Θα δικαιωθεί όποιος δουλεύει, έχει υπομονή και μπορεί να διαχειρισθεί ήττες και κρίσεις, όποιος έχει στομάχι... γαλβανισμένο.

Οι φίλοι μας έχουν κάθε δικαίωμα να απογοητεύονται όταν χάνουμε με τον τρόπο που χάσαμε πριν απο μια εβδομάδα στο ματς με το Ανατόλια, όχι όμως σήμερα (σ.σ. Κυριακή 14 Οκτωβρίου). Δεν είμαστε ομάδα ανόδου. Ας είμαστε ρεαλιστές. Ηττες θα έρθουν όπως και νίκες. Την Κυριακή ο πρώτος “τελικός”».

 

Λαζός: «Νίκη και μόνο νίκη»

Χαρακτήρα πρώτου “τελικού” για φέτος αποκτά το ματς με την Προποντίδα Χαλκηδόνα και για τον επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπης του καλαθοσφαιρικού Φιλίππου, Ηλία Λαζό.

«Για εμάς πλεον το ματς αυτό τέτοιο χαρακτήρα έχει και το μόνο αποτέλεσμα που υπάρχει στη σκέψη μας είναι η νίκη. Μόνο νίκη και τίποτα άλλο» ανέφερε και πρόσθεσε: «Θα μπορούσα να πω ότι οι δύο ήττες που κάναμε σ’ αυτά τα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος ηταν αναμενόμενες. Οχι όμως αναμενόμενη και η απογοτευτική εμφάνιση κόντρα στο Ανατόλια, η οποία μας πλήγωσε πολύ. Στο, δε, δεύτερο παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά, μπορώ να πω ότι ειμασταν ανταγωνιστικοί, χωρίς ωστόσο να κάνουμε την υπέρβαση. Μετά από αυτό το σερί των δυο ηττών, για εμας τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα. Και θέλω να πιστεύω οτι την Κυριακή θα έρθει η πρώτη νίκη για την ομάδα μας».

 

Φιλικό με Ευκαρπία

• Χθες οι παικτες του Φιλίππου βρέθηκαν στην Ευκαρπία και βρέθηκαν αντίπαλοι της τοπικής ομάδας σε φιλικό παιχνίδι, στα πλαισια της καλύτερης προετοιμασίας, ενω το ευχάριστο είναι ότι - μέχρι τώρα τουλάχιστον - δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού.

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΥΛΟΣ ΧΡ. ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής