breaking news Νέο

Διευκρινήσεις για τα πνευματικά δικαιώματα, αλλά και παράπονα για τα τραπεζοκαθίσματα…

Διευκρινήσεις για τα πνευματικά δικαιώματα, αλλά και παράπονα για τα τραπεζοκαθίσματα…

Παίρνοντας την... πάσα από τη γραμματέα του ΣΙΚΚΕΔ, Ιφιγένεια Βλαχογιάννη, που άνοιξε τα θέματα στην προχθεσινή γενική συνέλευση του σωματείου, ο πρόεδρος Κώστας Σαμανίδης ενημέρωσε τους συναδέλφους του και επέστησε την προσοχή σ' αυτούς στο ότι δεν θα πρέπει να δίνουν σημασία και να εμπιστεύονται σωματεία αμφιβόλου προελεύσεως με πανελλαδική εμβέλεια. Προέτρεψε τους καταστηματάρχες να συνεργαστούν με την GEA και να πληρώνουν το ποσό που τους αναλογεί, για να μην οδηγηθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων και πληρώσουν περισσότερα χρήματα.

Γιατί - όπως έκανε κατανοητό - «μετά την οριστική ανάκληση της άδειας της ΑΕΠΙ και τη δημιουργία νέου φορέα, που θα συμβεί στο μέλλον, αυτή τη στιγμή η μοναδική εταιρεία, που μπορείτε να πληρώνετε άφοβα και νόμιμα, είναι η GEA» (εδώ να αναφερθεί ότι μετά από συμφωνία του σωματείου με δικηγόρους-εκπροσώπους της GEA, συμφωνήθηκε να αποδίδεται ένα ποσοστό 20% - 30%).

Σ' ό,τι αφορά στα τραπεζοκαθίσματα, ο Κώστας Σαμανίδης δεν έκρυψε το παράπονό του. Ένα παράπονο το οποίο έχει να κάνει με το ότι «αυτή τη στιγμή υπάρχουν Ζώνη Α, Ζώνη Β και Ζώνη Γ και δεν γίνεται ένα μαγαζί, που βλέπει φάτσα την αγορά, να πληρώνει 35 ευρώ και αν έχει καμία πλευρά της Μητροπόλεως, να πληρώνει 90 ευρώ. Είναι αδικία!»


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής