breaking news Νέο

XANTMΠΟΛ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ : «Σεφτέ» για Φίλιππο

XANTMΠΟΛ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ : «Σεφτέ» για Φίλιππο

Την πρώτη της νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα χάντμπωλ του Φιλίππου Βέροιας στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Οι «ερυθρόλευκες» του Γιώργου Τσικίνα επιβλήθηκαν 23-21 του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, το Σάββατο στο Φιλίππειο, στο ματς που εντασσόταν στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής.

Αγωνιστικά, μέσα από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο που βρήκε τις δύο ομάδες στο ισόπαλο σκορ 9-9, στην επανάληψη οι Βεροιώτισσες μπόρεσαν να πάρουν τον έλεγχο μετά το 40'. Προηγήθηκαν με 18-16 στο 45', αλλά οι φιλοξενούμενες απάντησαν, με το 19-19 να επικρατεί στο 52!

Τα κορίτσια του Γιώργου Τσικίνα μπόρεσαν και πάλι να περάσουν μπροστά χάρις στο γκολ που πέτυχε η Καραχαρίση από εννέα μέτρα γράφοντας το 21-20 στο 57'. Ο Φίλιππος εκμεταλλευόμενος το αριθμητικό του πλεονέκτημα από δίλεπτη αποβολή που δόθηκε στον αντίπαλο και ευστοχώντας με την Λούρη σε δύο περιπτώσεις πέναλτι έκανε το 23-20 στο 59', το οποίο και του πρόσφερε τη νίκη.

 

Γιώργος Τσικίνας: «Κρατάω

τους βαθμούς, έχουμε

να βελτιώσουμε πράγματα»

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο e-handball.gr: «Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το σημερινό παιχνίδι. Δεν είχαμε μεγάλη διάρκεια στο καλό μας παιχνίδι και την απαιτούμενη ενέργεια. Όταν βγάλαμε την ενέργειά μας, κλείσαμε την άμυνα και δείξαμε ότι θέλουμε τη νίκη. Αυτό το κομμάτι καθάρισε το αποτέλεσμα. Τα κορίτσια έδειξαν ψυχραιμία στο τέλος. Κρατάμε τους δύο βαθμούς και έχουμε να βελτιώσουμε πράγματα. Θέλω ένα συνδυασμό καλού παιχνιδιού και νίκης. Η σημερινή νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο μας δίνει ψυχολογία».

 

Πεντάλεπτα: 1-2,3-3,3-5,5-5,7-7,9-9 (ημ). 11-12, 14-15, 18-17, 19-17, 19-19, 23-21.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Γιώργος Τσικίνας): Νάτσο, Κατσικαρώνη, Ντοβά, Εμμανουηλίδου 2, Γιαννοπούλου 2, Ανθίτση 5, Καραχαρίση 3, Θεοδοσόπουλου Β., Σπυριδοπούλου 1, Ζουμπουλίδου, Γεωργιάδου, Θεοδοσοπούλου Σ., Νούσι 4, Λούρη 6, Πιτούλια.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Αλέξανδρος Ταρινίδης): Πυριτίδου, Μαντζίρη, Ανδρίτσου 7, Πλιόγκα, Αναστασίου 5, Παντζαρτζή, Παύλου 3, Λαζαρίδου, Τρελοπούλου, Βασιλειάδου 2, Πιπιλακίδου, Τροχίδου Χ, Τροχίδου Ε. 4, Ζιάκα, Τομίδου, Παπαδοπούλου.

Διαιτητές: Πατιός – Τσιάνας.

Δίλεπτα: 3-4, Πέναλτι: 5/8 – 5/7


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής