breaking news Νέο

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ : Νίκησε 2-0 τα Γιαννιτσά και έμεινε στην κορυφή

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ : Νίκησε 2-0 τα Γιαννιτσά και έμεινε στην κορυφή

Συνεχίζοντας το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα η Νίκη Αγκαθιάς νίκησε και τα Γιαννιτσά με 2-0 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πινακα έχοντας πετύχει στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές τρεις νίκες, από τις οποίες τις δυο εκτός έδρας και μια ισοπαλία!!

Η περσινη πρωταθλήτρια της Ενωσης μας ηταν εντυπωσιακή στο πρώτο 45λεπτο διάστημα κατά το οποίο πέτυχε και τα δυο τέρματα της ενω νωρίτερα της ακυρωθηκε και ένα τρίτο.

Η Αγκαθιά μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στα πρώτα 25 λεπτά πίεσε ασφυκτικά την αντίπαλο της ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ κάτι που κατάφερε στο 12' με τον Γκελοσάνι που όμως δεν μέτρησε καθώς ο σκορερ υποδείχθηκε σε θέση οφσαϊντ.

Η γηπεδούχος που δεν το έβαλε κάτω συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες και λίγο αργότερα στο 18' ο ιδιος παίκτης με διπλή προσπάθεια (αρχικά απέκρουσε ο ημαθιώτης τερματοφύλακας της ομάδας των Γιαννιτσών ο Κύρου) έκανε το 1-0.

Η Νίκη και μετά το γκολ δεν έριξε τον ρυθμό της ψάχνοντας ένα δεύτερο τέρμα που θα την έφερνε πιο κοντά στην νίκη και το πέτυχε στο 38' με σουτ  του Σιδηρόπουλου.

Στην επανάληψη η ομάδα των Γιαννιτσών προσπάθησε να αντιδράσει πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων δημιουργησε τρεις - τέσσερις πολύ καλες ευκαιρίες όμως βρήκε μπροστά της έναν αλάνθαστο τερματοφύλακα τον Τόλιο και το 2-0 που είχε διαμορφωθεί στο πρώτο ημίχρονο έμεινε αναλλοίωτο.

 

Η ΑΓΚΑΘΙΑ

Η Νίκη Αγκαθιάς πραγματοποίησε μια ακόμη πειστική εμφάνιση αποδεικνύοντας οτι το εντυπωσιακό ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα μόνο τυχαίο δεν είναι. Με παίκτες από την γύρω περιοχή ο Σταύρος Κωστογλίδης έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο που εκτός από τα αποτελέσματα εντυπωσιάζει και με το ποιοτικό του ποδόσφαιρο.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Τσακαλίδη από την ΕΠΣ Χαλκιδικής και σωστές οι υποδείξεις των βοηθών του Μαλανδρή - Γούτα από την ίδια Ενωση.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΚΑΘΙΑ: Τόλιος, Γιατζιτζόγλου, Ρογγότης, Λιόλιος, Αβρραμόπουλος, Χατζόπουλος, Γιαννόπουλος, Σιδηρόπουλος (75' Τριανταφυλλίδης), Κίτσας Λ., Πέτκος, Γκελοσάνι (80' Σούκιας).

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: Κύρου, Σέρα, Παπασυμεών, Παντεκίδης, Ιορδανίδης, Πετράϊ (46' Κοβάτσης), Ζαρογιάννης (46' Μπεμπαλής), Κοτσαρίδης, Ευθυμιάδης (66' Μουρίκι), Ζούρκος (66' Χουσέϊνογλου), Παντελίδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής