breaking news Νέο

Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Το 4-1 είχε την τιμητική του!!

Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Το 4-1 είχε την τιμητική του!!

Νάουσα και Ροδοχώρι πέτυχαν την έκτη στη σειρά νίκη τους, σε ισάριθμα παιχνίδια που εχουν δώσει μέχρι σήμερα για το πρωτάθλημα και έχοντας συγκεντρώσει τον απόλυτο αριθμό βαθμών ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Συγκεκριμένα η Νάουσα εκμεταλλευόμενη την αριθμητική της υπεροχή πέτυχε τρια τέρματα στην επανάληψη μετατράποντας έτσι το ισόπαλο 1-1 του πρώτου ημιχρόνου σε μια επιβλητική νίκη με 4-1 επί των Τρικάλων.

Με το ίδιο σκορ (4-1) κέρδισε και ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου στο γήπεδό του την ομάδα του Μακροχωρίου με την βοήθεια του διαιτητή του κ. Παρασίου αφού λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο του έδωσε πέναλτι - δώρο με το οποίο προηγήθηκε στο σκορ και με το οποίο άνοιξε τον δρόμο προς την νίκη.

Το 4-1 ομως ηταν το σκορ της ημέρας καθώς το συναντάμε σε δυο ακόμη παιχνίδια της 6η αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της Ενωσης μας. Στον αγώνα Αγίας Μαρίνας - Μαρίνας στον οποίο κέρδισε η γηπεδούχος και στην αναμέτρηση του αγώνα στο γήπεδο του Κλειδίου μεταξύ του τοπικού Εθνικού και του ΓΑΣ Κοπανού που έληξε με νικήτρια την γηπεδούχο ομάδα.

Στην Επισκοπη ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος συνεχίζοντας την εκπληκτική του πορεία πέτυχε την πέμπτη στη σειρά νίκη του στο πρωτάθλημα κερδίζοντας με 1-2 τον τοπικό Κεραυνό και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τέλος ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας πέρασε και από την έδρα της ΑΕ Χαρίεσσας κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 0-3 και βρίσκεται μια ανάσα από την τετράδα των πλεϊ οφ ενω ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας άγγιξε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα αυτή τη φορά επι του Αρη Παλαιοχωρίου με τον τελευταίο να ισοφαρίζει σε 1-1 στην εκπνοή του αγώνα.

 

 

Οι αγώνες

 

ΝΑΟΥΣΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ 4-1

Πιο δύσκολα από όσο το τελικό 4-1 φανερώνει η Νάουσα, κέρδισε στο γήπεδό της τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων και έκανε «το έξι στα έξι» παραμένοντας έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκάτοικό της τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και στα πρώτα 15 λεπτά έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες να προηγηθούν στο σκορ με τον Παρσόπουλο και τον Λίτσι.

Μετά το 20' η Νάουσα ισορρόπησε το παιχνίδι και αφού έχασε με την σειρά της μια καλή ευκαιρία με τον Νίκου κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 27' με τον Κερμανίδη, που δέχθηκε την ασίστ του Παπακωνσταντίνου.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό όμως (28') ο Παρσόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή της Νάουσας θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Ένα λεπτό πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο τα Τρίκαλα θα μείνουν με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη (για κτύπημα σε αντίπαλο εκτός φάσης) ο Λίτσι και οι φιλοξενούμενοι θα συνεχίσουν με παίκτη λιγότερο κάτι που δεν άφησε ανεκμετάλλευτο η Νάουσα.

Στο 62' η Νάουσα θα προηγηθεί για δεύτερη φορά στο σκορ με δημιουργό και πάλι τον νεαρό Δημήτρη Παπακωνσταντίνου που ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα την ασίστ (έτοιμο γκολ) του οποίου εκμεταλλεύθηκε ο Δασκαλάκης και έκανε το 2-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Κουκουράκης δέθχηκε την πάσα του Παντζαρτζίδη και με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1 και στο 89' ο Χατζόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (χέρι μέσα στην περιοχή) διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Γαβράς – Νησελίτης).

 

ΡΟΔΟΧΩΡΙ – ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 4-1

Την έκτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει για το πρωτάθλημα πέτυχε ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου κερδίζοντας στο γήπεδό του την ομάδα του Μακροχωρίου με 4-1.

Ο ΓΑΣ ήταν καλύτερος σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού όμως μέχρι το 38' όταν και πέτυχε το πρώτο του τέρμα δεν έβρισκε διαδρόμους στην άμυνα του Μακροχωρίου που κρατούσε άνετα το ισόπαλο 0-0.

Στο 38' ο Παρασίου «ανακάλυψε» πέναλτι σε βάρος των φιλοξενουμένων όταν αμυντικός τους ποδοσφαιριστής έδιωξε σε κόρνερ την μπάλα και ο αντίπαλός του έπεσε με φόρα πάνω στο πόδι του και έτσι το Ροδοχώρι άνοιξε το σκορ. Στην επανάληψη και αφού πλέον το Μακροχώρι ήταν υποχρεωμένο να βγει μπροστά για να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης η γηπεδούχος ομάδα βρήκε χώρους στην άμυνά του και έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1, όμως ο ΓΑΣ που ήταν καλύτερος πέτυχε άλλα δύο τέρματα διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 4-1.

Τα γκολ στο 38' με πέναλτι ο Μπρέγκου, στο 46' ο Μουρουζίδης το 2-0, στο 48' το Μακροχώρι μείωσε με τον Δημητριάδη σε 2-1, στο 52' ο Μουρουζίδης το 3-1 και στο 70' ο Ρίσσου το τελικό 4-1.

Το Ροδοχώρι είχε και δύο δοκάρια με τον Μουρουζίδη στο 47' και στο 86' με τον Φρέντι. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παρασίου (Χρυσάνης – Χαλατζιούκας).

 

ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΠΛΑΤΥ 1-2

Την πέμπτη στη σειρά νίκη του για το πρωτάθλημα πέτυχε στην Επισκοπή επί του Τοπικού Κεραυνού με 1-2 ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος και σκαρφάλωσε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκειά του ήταν αμφίρροπο με τον Αγρ. Αστέρα πιο εύστοχος στην τελική προσπάθεια να παίρνει την νίκη. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 27' με τον Καραντουλαμά με την γηπεδούχο Επισκοπή να ισοφαρίζει με κεφαλιά του Λούρη στο 52'. Ο Αγρ. Αστέρας όμως που δεν είχε πει ακόμη την τελευταία του λέξη στο 60' ξαναπήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Τσαντεκίδη με 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης με βοηθούς τους Γιάντση και Χριστοδούλου Γ.

 

ΧΑΡΙΕΣΣΑ – ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 0-3

Με τοπ σκόρερ τον Μάριο Αργυρόπουλο που πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας νίκησε εκτός έδρας την ΑΕ Χαρίεσσας με 0-3 και θρονιάστηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο νικητής που ήταν καλύτερος σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς, στο 8' με κεφαλιά του Αργυρόπουλου και ο ίδιος παίκτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 35' έκανε το 0-2. Στο 77' ο Αργυρόπουλος με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης (Κωστούλης – Μουσενίκας).

 

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ – ΜΑΡΙΝΑ 4-1

Άνετη και καθαρή νίκη πήρε ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας στο γήπεδό του με 4-1 με αντίπαλο τον Α.Ο. Μαρίνας και παρέμεινε σε θέση βολής από την προνομιούχο πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Η γηπεδούχος και νικήτρια ήταν καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα και προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 7' με προβολή του Πατσιαβούρα. Στο 13' ο Ισαάκ Τεπετός από κοντά έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του για να μειώσει προσωρινά ο Α.Ο. Μαρίνας με τον Μισαηλίδη δύο λεπτά αργότερα σε 2-1.

Η Αγία Μαρίνα, είχε όμως έτοιμη την απάντησή της και στο 25' ο Πατσιαβούρας, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι ξαναέδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του για να διαμορφώσει το τελικό 4-1 στο 84' ο Μανωλόπουλος που είχε μπει αλλαγή στο παιχίδια τρία λεπτά νωρίτερα. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ιασωνίδης (Δεβετζίδης – Μπακάλης).

 

ΚΛΕΙΔΙ – ΚΟΠΑΝΟΣ 1-4

Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα ο ΓΑΣ Κοπανού για να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς στο εκτός έδρας παιχνίδι του με τον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα και άποντο Εθνικό Κλειδίου.

Η ομάδα του Κοπανού που ήταν καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 0-2 με τέρματα που πέτυχαν στο 28' ο Παρθενόπουλος και στο 42' ο Μπούφι.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι καλύτεροι και στην επανάληψη με τον Προϊο Δ. στο 61' να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 0-3 και τρία λεπτά αργότερα με τον Κωνσταντινίδη σε 0-4. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Καϊμακαμίδη στο 76' σε 1-4, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαζάρου (Πίτος – Τράντος).

 

ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ – ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ 1-1

Ισορροπημένο παιχνίδι στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας μεταξύ του Αγρ. Αστέρα και του Άρη Παλαιοχωρίου που έληξε ισόπαλο 1-1. Μετά από έναν αγώνα, με λίγες φάσεις στα καρέ των δύο ομάδων πρώτο ημίχρονο ο γηπεδούχος Αγρ. Αστέρας στο 51' πήρε προβάδισμα στο σκορ με πλασέ του Γκιλιόπουλου. Στο 90' και ενώ η γηπεδούχος ομάδα βρίσκονταν αγκαλιά με την δεύτερη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ήρθε η ισοφάριση με κοντινό πλασέ του Πέτγαζλη. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κελεσίδης (Παπαδάκης – Αργυρίου).

 

ΜΕΛΙΚΗ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν. 1-1

Ανοιχτό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες στο γήπεδο της Μελίκης μεταξύ του τοπικού Φιλίππου και του Αχιλλέα Νάουσας που έληξε ισόπαλο 1-1.

Η φιλοξενούμενη ομάδα είχε την υπεροχή, όμως η γηπεδούχος ήταν πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο. Στο 48' ο Αχιλλέας πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Μπράτση με τον Φίλιππο να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 64' με μακρινό σουτ του Καρατάσιου.

Στο 89' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Μαμουτόπουλος. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παυλίδης (Παζαρτζικλής – Ασβεστάρας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής