breaking news Νέο

"Χτίζει" το ρόστερ της η ομάδα του Μακροχωρίου

Μπορεί στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου να προβλημάτισε και κάποιοι να πίστεψαν ότι φθάνει και το δικό της τέλος όμως η ιστορική ομάδα του Μακροχωρίου που τα τελευταία χρόνια μπήκε σε μια νέα εποχή, για μια ακόμη φορά κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε, χτίζοντας ένα ρόστερ 25 περίπου ποδοσφαιριστών που “σφίζει” από ταλέντο.

Η διοίκηση του Γρηγόρη Παπακωνσταντίνου, που βρίσκεται για τρίτη χρονιά στο τιμόνι της ομάδας, σε συνεργασία με τον προπονητή της Γρηγόρη Ηλιάδη, γέννημα θρέμμα των Ακαδημιων του Μακροχωρίου και από τους ελάχιστους που έμειναν και στα δύσκολα δίπλα στην ομαδα που τους ανέδειξε, όπως και ο Γιώργος Τσακαλίδης, μπορούν αυτή τη στιγμή να περηφανεύονται ότι δίχως οικονομικά ανοίγματα, που συνήθως δημιουργούν προβληματα στις ομάδες, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα ρόστερ που εκτός από το ταλέντο που διαθέτει, δημιουργεί μια πραγματική ποδοσφαιρική ομάδα και αυτό μπορεί ο καθένας να το διαπιστώσει παρακολουθώντας ένα φιλικό ή ακόμη και μια προπόνηση του Μακροχωρίου.

Ανεξάρτητα με την πορεία που θα κανει στο πρωτάθλημα το Μακροχώρι διαθέτει το νεαρώτερο με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο και από τα πιο ταλαντούχα ρόστερ της Α1 κατηγορίας, καθώς το 80% των ποδοσφαιριστών του είναι μεταξύ 15 και 18 ετών και με εξαίρεση τον προπονητή του, τον Γρηγόρη Ηλιάδη κανείς παίκτης του δεν ξεπερνάει τα 23 έτη!!

Φέτος η ομάδα του Μακροχωρίου θα έχει 13 νέους παίκτες στο ρόστερ του.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν:

1. Μένιος Σγούρος μεσος και αριστερός οπισθοφύλακας 22 ετών, την περίοδο που μας πέρασε αγωνίζονταν στη Βεργίνα.

2. Δημήτρης Δημούλας 16 ετών αμυντικό χάφ, την περίοδο που μας πέρασε αγωνίζονταν στη Βεργίνα.

3. Χαράλαμπος Χερίδης 17 ετών αριστερός οπισθοφύλακας, (την περίοδο που μας πέρασε αγωνίζονταν στη Βεργίνα).

4. Κώστας Χερίδης 16 ετών επιθετικός, την περίοδο που μας πέρασε αγωνίζονταν στη Βεργίνα.

5. Γιώργος Βοργιατζίδης 23 ετών μέσος, την περίοδο που μας πέρασε αγωνίζονταν στον Ατρόμητο Διαβατού.

6. Κώστας Δημητριάδης 19 ετών μέσος, την περίοδο που μας πέρασε αγωνίζονταν στον Ατρόμητο Διαβατού.

7. Γιώργος Παπακωνσταντίνου 17 ετών μεσοεπιθετικός ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Μακροχωρίου και πριν τρια χρόνια μεταπήδησε στη Βέροια και υπήρξε βασικό στέλεχος της Κ15 και στη συνέχεια της Κ17.

8. Λουκάς Λουκίδης 16 ετών επιθετικός. Επίσης ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Μακροχωρίου ενω τα δυο τελευταία χρόνια είχε μεταγραφή στη Βέροια παίζοντας αρχικά στην Κ15 και την περσινή περίοδο στην Κ17, για να επιστρέψει στο Μακροχώρι.

Επισης από την Ακαδημία Μακροχωρίου που φέτος δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα προωθήθηκαν πέντε παίκτες.

Πρόκειται για τους:

Ταγκαλίδη 19 ετών, γέννημα θρέμμα των τμημάτων υποδομής του Μακροχωρίου επιθετικός και δεινός σκορερ. Παρέμενε μέχρι πέρσι στις τάξεις της Ακαδημίας Μακροχωρίου λόγω των μαθητικών του υποχρεώσεων (είναι φοιτητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου).

Μιχάλης Μυλωνάς τερματοφύλακας 16 ετών, την περίοδο που μας πέρασε αγωνίζονταν τόσο στην παιδική όσο και στην ομάδα της Ακαδημιας Μακροχωρίου που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Χολέβας 16 ετών επιθετικός και πρώτος σκορερ της παιδικής ομάδας του Μακροχωρίου τα τελευταία χρόνια, ενω την περίοδο που μας πέρασε είχε πολλές συμμετοχές και στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας με τα χρώματα της Ακαδημίας.

Αδελφοί Ψάλτη 16 ετών αριστερός οπισθοφύλακας και κεντρικός μέσος. Βασικά στελέχη της παιδικής ομαδας του Μακροχωρίου τα τελευταία χρόνια και με συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας με την Ακαδημία την περσινή περίοδο.

Αυτά είναι τα 13 νέα πρόσωπα της ομαδας του Μακροχωρίου ενω από το περσινό ρόστερ της συνεχίζουν δεκατρείς από τους οποίους μονο ο Γιώργος Τσακαλίδης (25 ετών) και ο προπονητής της ο Γρηγόρης Ηλιάδης θεωρούνται έμπειροι όλοι οι υπόλοιποι είναι από 16 έωες 18 ετών!!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής