breaking news Νέο

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Το απόλυτο μόνο ο ΠΑΟ Κουλούρας

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Το απόλυτο μόνο ο ΠΑΟ Κουλούρας

Με τον ΠΑΟ Κουλούρας να περνάει νικηφόρα και με αντίπαλο το Καμποχώρι κερδίζοντας το με 3-1 συνεχίστηκε την περασμένη Κυριακή το απόγευμα το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής.

Από κει και πέρα στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής η πρώτη απώλεια βαθμων του Ολυμπιακοιύ Νάουσας που έχασε από τον Αστέρα Τριποτάμου στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου με 1-2 και μοιράζεται πλεον την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τα Λευκάδια που κέρδισαν στο γήπεδό τους τον Αγιο Γεώργιο με 1-0.

Τον πρώτο τους βαθμό πηραν ο Ατρόμητος Διαβατού και η Πατρίδα καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 ο Ατρόμητος στον Σταυρό με την τοπική Θύελλα και 2-2 η Πατρίδα επίσης στην έδρα της με τη Νέα Νικομήδεια.

Να δούμε όμως αναλυτικά τα εννέα παιχνίδια της Β’ κατηγορίας που διεξήχθησαν την περασμένη Κυριακή στα πλαίσια της 4η αγωνιστικής των δυο ομίλων.

Ο ΠΑΟ Κουλούρας συνεχίζοντας την νικηφόρο πορεία του στο πρωτάθλημα νίκησε στο γήπεδο του με 3-1 το Καμποχώρι και έκανε το “τέσσερα στα τέσσερα” παραμένοντας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο σκο προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 20’ με γκολ του Παπαδόπουλου Σ., με την ομάδα της Κουλούρας να αντιδρά στην επανάληψη και με τρια τέρματα των Τζήμα (55’) Κατσκαβέλη (72’), Πανταζή (90’+) να παίρνει την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Οι δυο αντίπαλοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκαν ο Μηνούδης στο 65’ του Καμποχωρίου και ο Αναστασόπουλος στο 86’ της Κουλούρας.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τρέβλας (Σωτηριάδης - Χαραλαμπίδης).

Καθαρή νίκη του Ολυμπιακού Λουτρού επι του Αλιάκμονα Νησελίου που τον έφερε στην προνομιούχο δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 2-0.

Για την νικήτρια που ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διαρκεια του αγώνα σκόραραν ο Παπαδόπουλος στο 16’ και ο Πάτρας Κ. στο 59’.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παυλίδης (Τράντος - Ρηγόπουλος).

Λευκή ισοπαλία στο γήπεδο του Σταυρού μεταξύ της τοπικής Θύελλας και του Ατρόμητου Διαβατού.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης (Χριστοδούλου Γ. - Παζαρτζικλής).

Στα τελευταία 15 λεπτα κρίθηκε το αποτέλεσμα του αγώνα ΑΕ Σχοινά - ΠΑΟ Παλατιτσίων 2-1.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο δίχως όμως να καταφέρουν να σκοράρουν.

Στην επανάληψη ο Σχοινά ισορρόπησε με τα Παλατίτσια όμως να πετυχαίνουν το γκολ στο 55’ με τον Κακαγιαννη Β. και να παίρνουν προβάδισμα στο σορ.

Στο 75’ η γηπεδούχος ομάδα ισοφάρισε με αυτογκολ του Καμπά και στο 85’ ο Πιτσάβας διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανιδης (Αργυρίου - Ζουρνατζίδης).

Δίχως νικητή και δίχως σκορ έληξε το παιχνίδι του Απόλλωνα Λυκογιάννης με την Δόξα Λιανοβεργίου που έγινε στην έδρα του πρώτου. Ενα αποτέλεσμα που θεωρείται δίκαιο καθώς οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κελεσίδης (Χρυσάνης - Κερμανίδης).

Στον Β’ όμιλο όπως ήδη αναφέραμε είχαμε την ήττα του πρωτοπόρου Ολυμπιακού Νάουσας στην έδρα του με 1-2 από τον Αστέρα Τριποτάμου. Ο Βούλγαρης στο 35’ άνοιξε το σκορ με τον Κωστόπουλο να ισοφαρίζει για λογαριασμο του Ολυμπιακού στο 53’ και τον Μπουρδάνο στο 77’ να δίνει την νίκη στην ομάδα του Τριποτάμου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραγκιζόπουλος (Νησελίτης - Γκόγκας).

Με ένα γκολ που πέτυχε στο 75’ ο Αμανατίδης Σ., τα Λευκάδια νίκησαν στο γήπεδό τους τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου και επανήλθαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα παρέα με τον Ολυμπιακό Νάουσας. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαβράς (Ασβεστάρας).

Παρότι προηγήθηκε δυο φορές η Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και να βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με την γηπεδούχο Πατρίδα να ισοφαρίζει και να παίρνει τον πρώτο της βαθμό. Η διακύμανση του σκορ: 5’ Τσιάμπας 0-1, 30’ Ορφανίδης 1-1, 41’ Κεχαϊδης 1-2, 72’ Τσιουχας 2-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαργαρίτης (Δεβετζίδης - Τσιουγγαρής).

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Θύελλα Σταυρού καθώς κέρδισε 3-1 το Γιαννακοχώρι.

Στο σκορ προηγήθηκε η Θύελλα στο 5’ με τον Γίδαρη Κ. με τον Σιταρίδη να ισοφαρίσει με πέναλτι στο 30’ για λογαριασμό των φιλοξενουμένων. Στο 59’ ο Γκότσης έκανε το 2-1 και στο 63’ ο Πρασάς το τελικό 3-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Μπακάλης - Πέτρου).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής