breaking news Νέο

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ: «Η μοίρα μας στέρησε δύο βαθμούς»

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ: «Η μοίρα μας στέρησε δύο βαθμούς»

«Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με όσο το δυνατόν μικρότερο ρίσκο και μπορούσαμε να το πετύχουμε όπως έδειξε η εξέλιξή του.

Ηταν ένα παιχνίδι δυνατό που στο μεγαλύτερο διάστημα του παίχθηκε στο κέντρο του γηπέδου.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν μηδαμηνές οι τελικές προσπαθειες και από τις δύο ομάδες, ενω στην επανάληψη άνοιξε με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε αρκετές ευκαιρίες.

Προηγηθήκαμε στο σκορ με ένα όμορφο τέρμα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Δυστυχώς όμως στην επανάληψη και σε μια φάση που ο ποδοσφαιριστής μας θα μπορουσε να διαχειριστεί καλύτερα, ο αντίπαλος έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Επιχειρήσαμε στο διάστημα που απέμενε να ξαναπάρουν προβάδισμα στο σκορ και παρότι απέναντι μας βρίσκονταν ένας δυνατός αντίπαλος δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά στην τελική προσπαθεια μας έλειπε η ηρεμία και η αυτοσυγέντρωση.

Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μας και θελω να τους συγχαρώ για την αυταπάρνηση τους. Με στεναχωρεί όμως το αποτέλεσμα αφου μπορούσαμε σήμερα (περασμένη Κυριακή) να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο της Αριδαίας.

Πιστεύω οτι η μοίρα μας στέρησε δύο ακόμη βαθμούς και αυτό μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο και θα δουλέψουμε για να βελτιώσουμε κάποιες λεπτομέρειες που όμως πολλές φορές διαμορφώνουν το αποτέλεσμα.

Σήμερα χρησιμοποιήσαμε τον Μισαηλίδη σε ρόλο ανασταλτικού μέσου και προωθήσαμε πιο ψηλά τον Βεργώνη, και τον Μπακάλη για να καλύψουμε ένα κενό που στα προηγούμενα παιχνίδια παρουσίασε η ομάδα μας. Την απουσία “πλει μέικερ” και νομίζω οτι και οι τρεις ανταποκρίθηκαν στον ρόλο τους.

Βέβαια στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε τις σωστές συνεργασίες και δεν δημιουργήσαμε ευκαίρες ίσως επειδή το παιχνίδι πήγε στη δύναμη που ήταν και το χαρακτηριστικό της αντίπαλης ομάδας. Η δική μας η δύναμη είναι στις πτέρυγες και από κει συνήθως δημιουργούμε αλλά όπως ήδη ανέφερα σήμερα δεν βγάλαμε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο τις συνεργασίες που μας αναλογούν. Κρατάω την προσπαθεια των παικτών μας και συνεχίζουμε την δύσκολη προσπάθεια».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής