breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

NASA : Εξωγήινοι… στα όνειρά σας! Απαντήσεις για το «περίεργο» παγόβουνο

Η NASA παίρνει θέση μετά το... όργιο θεωριών συνωμοσίας σχετικά με το παγόβουνο, που παρατηρήθηκε στην Ανταρκτική και το περίεργο σχήμα του.

Μια φωτογραφία, που έδωσε τις προηγούμενες μέρες στη δημοσιότητα η NASA, προκάλεσε… πανζουρλισμό στα social media. Το ασυνήθιστα μεγάλο παγόβουνο, που έχει σχήμα τέλειου ορθογώνιου και έκανε τους συνωμοσιολόγους να… πιάσουν δουλίτσα!

Το παγόβουνο θυμίζει τον εξωγήινο μονόλιθο στην ταινία «2001: Οδύσσεια του Διαστήματος». Απλά σε… παγωμένη έκδοση!

Το συγκεκριμένο γεωμετρικό παγόβουνο έχει μήκος σχεδόν δύο χιλιομέτρων. Έχει αποκολληθεί από τη σταδιακά καταρρέουσα παγοκρηπίδα Λάρσεν C στην Ανταρκτική Χερσόνησο.

Ορατό είναι μόνο το ένα δέκατο του παγόβουνου, καθώς το υπόλοιπο βρίσκεται μέσα στο νερό. Οι επιστήμονες το θεωρούν ασταθές και επιρρεπές σε περαιτέρω διάσπαση. Πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν λόγο για photoshop και «πειραγμένη» φωτογραφία. Επίσης… πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν πως εξωγήινοι έβαλαν το… χεράκι τους (αν έχουν τέτοια), για να δημιουργηθεί αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

«Υπάρχουν δύο ειδών παγόβουνα. Τα πιο κοινά είναι αυτά που μοιάζουν με πρίσμα, όπως αυτό που βύθισε τον Τιτανικό. Εκείνα που ανήκουν στο δεύτερο είδος, ονομάζονται «πινακοειδή», τονίζει, συγκρίνοντάς τα με ένα νύχι που μεγαλώνει πολύ και τελικά κόβεται στην άκρη.

«Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο παγόβουνο να μοιάζει ασυνήθιστο, είναι το ότι μοιάζει με ένα τέλειο τετράγωνο», συνεχίζει μιλώντας στο LiveScience.

*****

«Έριξε» το διαδίκτυο το βλέμμα του 6χρονου, που γιόρτασε μόνος τα γενέθλιά του

Ένα εξάχρονο αγόρι από την Αριζόνα των ΗΠΑ έλαβε πολλές θερμές ευχές και ειδικές προσκλήσεις, όταν μια λυπητερή φωτογραφία από τα γενέθλιά του έγινε viral στο διαδίκτυο. Ο Τέντι κάλεσε 32 συμμαθητές του σε μία πιτσαρία, για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του την Κυριακή, αλλά…δεν εμφανίστηκε κανείς. Η μητέρα του Σιλ Ματσίνι έστειλε μια σπαραξικάρδια φωτογραφία στον τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC 15, στην οποία φαίνεται ο Τέντι να κάθεται μόνος του σε ένα τραπέζι γεμάτο πίτσες και αναψυκτικά.

Η Ματσίνι δήλωσε ότι είχαν σταλεί 32 προσκλήσεις προς τους συμμαθητές του Τέντι από το νηπιαγωγείο και τους γονείς τους, ώστε να γιορτάσουν μαζί στην πιτσαρία και ότι μάλιστα είχε μιλήσει με κάποιους γονείς την προηγούμενη ημέρα, που είπαν ότι θα πήγαιναν. Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε κανείς.

Η viral φωτογραφία προκάλεσε κύμα θερμών ευχών για τα γενέθλια του αγοριού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί έσπευσαν να εκφράσουν τη στήριξή τους, όπως η Τζάκι Γουάρντ, χρήστης του Facebook, που έγραψε «Χρόνια Πολλά Τέντι! Οι άνθρωποι κάποιες φορές είναι παράξενοι και απερίσκεπτοι. Συμβαίνει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εσύ δεν είσαι εξαιρετικός, απλά οι άνθρωποι είναι ανόητοι. Θερμές ευχές, μικρέ!».

*****

Αεροσυνοδός… έπεσε από αεροσκάφος, λίγο πριν την απογείωση!

«Συναγερμός» σήμανε στις αρχές του αεροδρομίου της πόλης Μουμπάι, στην Ινδία, όταν αεροσυνοδός βρέθηκε στο κενό από ανοιχτή πόρτα σταθμευμένου αεροπλάνου.

Η 52χρονη Χάρσα Λόμπο, αεροσυνοδός της Air India, ετοίμαζε το αεροσκάφος, για να επιβιβαστούν οι ταξιδιώτες με προορισμό το Νέο Δελχί, όμως ξαφνικά, ενώ πήγαινε να κλείσει μία από τις πόρτες του αεροσκάφους, βρέθηκε «στον αέρα», καταλήγοντας στο διάδρομο του αεροδρομίου.

Για καλή της τύχη η αεροσυνοδός τη «γλύτωσε» με ένα κάταγμα και… αρκετούς μώλωπες. Η εργαζόμενη διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Η Air India διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες του περιστατικού.

«Σε ατυχές συμβάν, ένα από τα μέλη του πληρώματος καμπίνας, η Χάρσα Λόμπο, έπεσε στο έδαφος την ώρα που έκλεινε την πόρτα ενός αεροσκάφους Boeing-777. Είναι εκτός κινδύνου, αλλά έχει υποστεί ένα κάταγμα στο πόδι και πολλούς μώλωπες», σημειώνεται σε ανακοίνωση της Air India.

*****

Υποδέχτηκαν τους πρωτοετείς μέσα σε «βροχή»… από αφρό ξυρίσματος

Εκατοντάδες φοιτητές πήραν μέρος στη «μάχη» με τον αφρό ξυρίσματος σε ένα Πανεπιστήμιο στη Σκωτία, προκειμένου να υποδεχτούν τους νέους φοιτητές, στο πλαίσιο μιας παραδοσιακής «μάχης», που φέρει το όνομα «Raisin Monday» (Δευτέρα της Σταφίδας).

Οι καινούριοι φοιτητές του Πανεπιστημίου Σεντ Άντριους κάθε χρόνο μεταμφιέζονται σε μπανάνες, αλλά και σε σούπερ ήρωες και αναλαμβάνουν το κέρασμα των σταφίδων στους ακαδημαϊκούς μέντορες, για να τους ευχαριστήσουν για αυτή την… πολύ θερμή υποδοχή.

Πρόκειται για το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Σκωτίας, στο οποίο φοίτησαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ.


«Έριξε» το διαδίκτυο το βλέμμα του 6χρονου, που γιόρτασε μόνος τα γενέθλιά του
Αεροσυνοδός
Υποδέχτηκαν τους πρωτοετείς μέσα σε «βροχή»… από αφρό ξυρίσματος
Υποδέχτηκαν τους πρωτοετείς μέσα σε «βροχή»… από αφρό ξυρίσματος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής