breaking news Νέο

Η πρώτη επίσημη εντός έδρας της ΒΕΡΟΙΑΣ

Η πρώτη επίσημη εντός έδρας της ΒΕΡΟΙΑΣ

Πρώτο φετινό τεστ και μάλιστα σε επίσημο επίπεδο της ΒΕΡΟΙΑΣ μπροστά στους φιλάθλους της σε όσους βέβαια θα αποφασίσουν να βρεθούν στο Δημοτικό Στάδιο για να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους στις δύσκολες στιγμές που περνάει.

Συγκεκριμένα σήμερα στις 6μ.μ. η ΒΕΡΟΙΑ αντιμετωπίζει στο Δημοτικό Στάδιο τον Αιγινιακό στο παιχνίδι ρεβανς του 1-0, σκορ με το οποίο είχε ηττηθεί πριν 10 περίπου ημέρες στο γήπεδο του Αιγινίου.

Η ΒΕΡΟΙΑ όπως γραψαμε και στα προηγούμενα ρεπορτάζ μας μπορεί φέτος να μην έχει την πολυτέλεια να αντιμετωπίσει φιλόδοξα τον θεσμό του κυπέλλου αφού έχει αλλες προτεραιότητες όμως θέλει να αποκλείσει τον Αιγινιακό και να βρεθεί στους ομίλους καθαρά για εισπρακτικούς λόγους, αφού στον όμιλο στον οποίο θα συμπεριληφθεί εφόσον προκριθεί σήμερα βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ τον οποίο θα φιλοξενήσει.

Βέβαια τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ο Καστοριανός προπονητής της Απόστολος Χαραλαμπιδης μπορεί να μειώθηκαν σε σχέση με τον προηγούμενο μεταξύ των σημερινών αντιπάλων παιχνίδι όμως δεν εξαλείφθηκαν καθώς κάποια από τα δελτία παικτών που αποκτήθηκαν δεν έχουν εκδοθεί και βρίσκονται σε εκκρεμότητα επειδή έχουν υπερβεί ημερολογιακά το 23ο έτος της ηλικίας τους και η ΒΕΡΟΙΑ δεν έχει εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

 

ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Η κατάσταση βέβαια αυτή τη στιγμή και λίγες ώρες πριν την έναρξη του απογευματινού σημερινού αγώνα είναι σαφώς καλύτερη στις τάξεις της ομάδας, καθώς έχουν ήδη προστεθεί πέντε νέα πρόσωπα στο ρόστερ της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης που στο πρώτο παιχνίδι είχε μόλις 11 παικτες στη διάθεσή του, σήμερα μπορεί να υπολογίζει σε 16 καθώς προστέθηκαν πέντε ακόμη δελτία. Πρόκειται για τα δελτία των Γιαγκόζη τερματοφύλακα, Ουνγιαλίδη αμυντικό, Νύκταρη και τους Τσιούχα, Λαζόπουλο που προέρχονται από την Κ20 της ΒΕΡΟΙΑΣ (με τον τελευταίο βέβαια την χρονιά που μας πέρασε να αγωνίζεται δανεικώς στον Εδεσσαϊκό).

Παρά τα νέα πρόσωπα που θα έχει στην αποστολή ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν αναμένεται να έχει σημαντικές αλλαγές στο σχήμα της ομάδας σε σχέση με εκείνο με το οποίο ξεκίνησε και ολοκλήρωσε τον αγώνα πριν 10 ημέρες στο Αιγίνιο.

 

“ΣΦΥΡΙΖΕΙ” Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Το σημερινό παιχνίδι ΒΕΡΟΙΑΣ - Αιγινιακού που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας και θα ξεκινήσει στις 6μ.μ. ορίστηκε να το διευθύνει ο κ. Παπαδόπουλος από την Ενωση Μακεδονίας με βοηθούς τον Πάτρα και τον Σέζο επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

 

ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ

Για να προκριθεί η ΒΕΡΟΙΑ στους ομίλους χρειάζεται νίκη με δυο γκολ διαφορά. Νίκη με 1-0 οδηγεί σε παράταση κι αν χρειαστεί στην διαδικασία των πέναλτι.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής