breaking news Νέο

Καλύτερη Ελληνίδα αθλήτρια στο διεθνές τουρνουά SPARTACUS “EMERALDS” CUP η Κ.Καλοϊδου του ΑΟΡΓ Βέροιας

Καλύτερη Ελληνίδα αθλήτρια στο διεθνές τουρνουά SPARTACUS “EMERALDS” CUP η Κ.Καλοϊδου του ΑΟΡΓ Βέροιας

Στο διεθνές τουρνουά Spartacus “Emeralds” Cup, που διοργανώθηκε από τον ΑΓΕΜΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, στις 20-21 Οκτωβρίου, στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης, με συμμετοχές από Ελλάδα, Κύπρο, Ρωσία, Βουλγαρία, Σουηδία, Νότια Αφρική, Αγγλία, Ισπανία, Ελβετία και Ισραήλ, έλαβε μέρος η αθλήτρια του ΑΟΡΓ Βέροιας Κωνσταντίνα Καλοϊδου.

Η αθλήτριά μας αγωνίσθηκε στον πρώτο αγώνα της σεζόν στην Α’ Κατηγορία Κορασίδων γεννημένων το 2007, όπου συμμετείχαν εκτός από σχεδόν όλες τις καλύτερες Ελληνίδες αθλήτριες της κατηγορίας και αξιόλογες αθλήτριες του εξωτερικού, συνεχίζοντας τις αξιοθαύμαστα σταθερές και υψηλά βαθμολογούμενες εμφανίσεις της, σε τρία όργανα, στεφάνι, μπάλα  και κορίνες, λαμβάνοντας σε όλα τα όργανα βαθμολογίες πάνω από 11,000. 

Πιο συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα με στεφάνι βαθμολογήθηκε με 11,650 βαθμούς, καταλαμβάνοντας την 5η θέση, στο πρόγραμμα με μπάλα 11,100 βαθμούς και την 4η  θέση, ενώ στο πρόγραμμα με κορίνες 11,350 βαθμούς, κατακτώντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Στο σύνολο έλαβε 34,100 βαθμούς και την 4η θέση, μόλις 0,300 βαθμούς από την 3η και 0,350 βαθμούς μακριά από την 2η θέση, πίσω μόνο από την αθλήτρια της Ρωσίας και δυο αθλήτριες της Βουλγαρίας, που κατέλαβαν την 2η και 3η θέση.

Μετά το τέλος των αγώνων της απενεμήθη ο ιδιαίτερα τιμητικός τίτλος της ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ του τουρνουά.

Η προπονήτρια της αθλήτριας Σανσαρίδου Μαρία δήλωσε : «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από την εμφάνιση της Κωνσταντίνας. Είναι ακόμα αρχή της χρονιάς και δουλεύουμε σε καινούρια προγράμματα. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Ο σημερινός αγώνας ήταν μια επιτυχημένη εμφάνιση, δεδομένης της ετοιμότητας της αθλήτριας. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, κοιτώντας ψηλά, κρατώντας το κεφάλι χαμηλά».

Ο πρόεδρος του συλλόγου Χωματάς Ευθύμιος δήλωσε : «Εξαιρετική η εμφάνιση της αθλήτριάς μας σήμερα, που πιστοποιεί την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα του ΑΟΡΓ Βεροιας. Για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αγωνισθούν και οι υπόλοιπες αθλήτριες του συλλόγου, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα είχαν τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Άλλωστε οι περσινές επιδόσεις τους σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες αποδεικνύουν ότι βρίσκονται ανάμεσα στις κορυφαίες».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής