breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Έκανε αναστροφή, αλλά κατέληξε…μέσα σε ιατρείο

Ένας ηλικιωμένος οδηγός επιχείρησε να κάνει αναστροφή του οχήματός του, όμως αντ΄ αυτού «μπούκαρε» με το αυτοκίνητο σε ένα…ιατρείο, το οποίο μάλιστα βρισκόταν εν ώρα λειτουργίας. Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια αυτοπτών μαρτύρων στη Νεάπολη της Λακωνίας, το πρωί της Τρίτης.

Ο άντρας προσπάθησε να κάνει αναστροφή, όμως ανέπτυξε ταχύτητα τη λάθος χρονική στιγμή και έτσι κατάφερε να μπει στο ιατρείο. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το συμβάν έγινε σε φαρδύ δρόμο, με αρκετά μέτρα πλάτους, γεγονός που προκαλεί αίσθηση. Ευτύχημα αποτελεί το γεγονός ότι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός από το συμβάν.

*****

Κλέφτης σκαρφάλωσε σε δέντρο, για να γλιτώσει από… σκύλο!

Ανεβασμένος σε δέντρο, στον προαύλιο χώρο μάντρας υλικών, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, την περασμένη Δευτέρα το βράδυ, ένας 30χρονος, γνωστός στις διωκτικές αρχές για περιστατικά κλοπών. Ο δράστης, που είχε επιστρέψει στον… «τόπο του εγκλήματος», για να αποτελειώσει τη «δουλειά», κλέβοντας καλώδια, ακινητοποιήθηκε από σκύλο φύλακα. Ο σκύλος, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του, άρχισε να γαβγίζει και να κινείται απειλητικά εναντίον του. Ο 30χρονος βρήκε διέξοδο πάνω στο δέντρο. Σκαρφάλωσε και περίμενε, ενώ από κάτω ο σκύλος συνέχισε να γαβγίζει και να του δείχνει τα δόντια του.

Ο ιδιοκτήτης της μάντρας ειδοποίησε την Αστυνομία, που αναζητούσε το δράστη και συνέλαβε επί τόπου τον 30χρονο.

Όπως έγινε γνωστό, ο 30χρονος, πριν επιστρέψει στη μάντρα, είχε προλάβει να αφαιρέσει από εκεί καλώδια πολλών μέτρων, αξίας 9.000 ευρώ. Όταν ο 37χρονος ιδιοκτήτης το αντιλήφθηκε, ειδοποίησε τις Αρχές και άμεσα αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του.

Όταν οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ισχυρίστηκε ότι έκλεψε, γιατί ήθελε να εξασφαλίσει χρήματα για εισιτήριο, προκειμένου να πάει στην Αθήνα, να δει το παιδί του.

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν την Εισαγγελία. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για γνωστό στις διωκτικές και εισαγγελικές αρχές δράστη, που μπαινοβγαίνει στις φυλακές για περιστατικά κλοπών. Χαρακτηριστικό είναι ότι από μία σύντομη έρευνα έχει διαπιστωθεί ότι μέσα σε δύο χρόνια μόνο, εκκρεμούν σε βάρος του οκτώ δικογραφίες. Σε βάρος του η Εισαγγελία Βόλου άσκησε δίωξη για διακεκριμένη κλοπή κατ’ εξακολούθηση και τον παρέπεμψε στον ανακριτή. Ασκήθηκε επίσης δίωξη για διακεκριμένη φθορά πράγματος, που είναι για κοινό όφελος, επειδή την ώρα που κρατούνταν στο κρατητήριο, εμφάνισε επιθετική συμπεριφορά κι άρχισε να ξηλώνει τα καλώδια από τα τηλέφωνα.

*****

Πεθερός πυροβόλησε γαμπρό...επειδή το ζήτησε η κόρη του!

Δεν τα έβρισκαν στα οικονομικά του διαζυγίου και η πρώην σύζυγος αποφάσισε να δώσει… οριστική λύση στο πρόβλημα. Απευθύνθηκε στον πατέρα της, για να… καθαρίσει. Ο πατέρας, εκτελώντας την εντολή της κόρης του, πήρε μια καραμπίνα, πήγε στο χώρο εργασίας του γαμπρού, κοντά στη Σμύρνη και πυροβόλησε εν ψυχρώ εναντίον τον Σεκίν Σελέκ. Ο γαμπρός, μετά το πρώτο σοκ, άρχισε να τρέχει, για να σωθεί, ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το μαινόμενο πεθερό…

Τι ακριβώς, εξόργισε, όμως την εν διαστάσει σύζυγο, ώστε να οπλίσει το χέρι του πατέρα της; Ζητούσε για το διαζύγιο εφάπαξ αποζημίωση 500.000 λιρών, 5.000 λίρες μηνιαία διατροφή, ένα διαμέρισμα και ένα αυτοκίνητο. Όταν ο Σελέκ αρνήθηκε, έστειλε το μπαμπά της, για να τον ... πείσει!

*****

Ο Ναός–φάντασμα που κολυμπά σε ποτάμι

Ένας ναός–φάντασμα ετών 400 αναδύεται, κάθε φορά που η στάθμη του νερού του ποταμού Grijalva, στη νότια πολιτεία Τσιάπας του Μεξικού, είναι πολύ χαμηλή, λόγω της έντονης ξηρασίας. Μάλιστα, ψαράδες της περιοχής σχολιάζουν πως, όταν η στάθμη του νερού χαμηλώνει δραματικά, οι επισκέπτες μπορούν και να περπατήσουν με ασφάλεια μέσα στην εκκλησία.

Ο ναός αναδύθηκε για πρώτη φορά το 2002 και ύστερα ξανά το 2015, προκαλώντας έκπληξη όχι μόνο στους κατοίκους της περιοχής, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς το θέαμα που προσφέρει, είναι σίγουρα μοναδικό.

Το καμπαναριό υψώνεται εγκαταλελειμμένο από μνήμες 48 ολόκληρα μέτρα πάνω από το έδαφος παραδίδοντας μαθήματα ιστορίας αλλά και οικολογίας…

Λόγος της εμφάνισης του ναού δεν είναι άλλος από την ξηρασία, η οποία μάλιστα την τελευταία φορά προκάλεσε την πτώση της στάθμης του ποταμού Grijalva μέχρι και είκοσι πέντε μέτρα.

Ο ναός λέγεται ότι κατασκευάστηκε από μια ομάδα μοναχών, που κατέφθασαν στην περιοχή περίπου στα μέσα του 16ου αιώνα.

Ωστόσο, εγκαταλείφθηκε πλήρως μεταξύ του 1773 και 1776, εξαιτίας των μαζικών επιδημιών που έπληξαν την περιοχή εκείνο το διάστημα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του αρχιτέκτονα Carlos Navarete, ο οποίος μελέτησε σε βάθος το ίδιο το οικοδόμημα και την ιστορία του. Οι επιδημίες αποτελούσαν συχνό φαινόμενο στην Αμερική από τα τέλη του 15ου αιώνα, όταν εξερευνητές, άποικοι και έμποροι, μετέφεραν από τα εδάφη της Ευρώπης στο Νέο Κόσμο, άγνωστα μέχρι τότε βακτήρια και ιούς.

Το 1966, οπότε και ολοκληρώθηκε το κοντινό φράγμα, ο ναός πλημμύρισε και το νερό τον σκέπασε ολοκληρωτικά για τα επόμενα σαράντα χρόνια.

*****

Ένας 60άρης πηγαίνει σε ένα κ@λόμπαρο. Έρχεται και κάθεται στα πόδια του μια ξανθιά 2 μέτρα και του λέει:

«Θα με κεράσεις ένα ποτό;»

«Δεν θέλεις καλύτερα να σε πάρω και να πάμε σπίτι μου;», τη ρωτάει ο 60άρης.

«Για αυτά τα θέματα μιλάς με τον ιδιοκτήτη», του λέει αυτή και τον φωνάζει.

«Λοιπόν, θα δώσεις 100€ σε μένα και 100€ στην κοπέλα», του λέει ο ιδιοκτήτης «και θα έχεις ό,τι θέλεις!»

Το σκέφτεται λίγο ο 60άρης και του λέει:

«Παιδί μου, στην ηλικία που είμαι, δεν νομίζω πως θα σας καταφέρω και τους δυο»!


Πεθερός πυροβόλησε γαμπρό...επειδή το ζήτησε η κόρη του!
Ο Ναός–φάντασμα που κολυμπά σε ποτάμι

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής