breaking news Νέο

Μεγάλες προσδοκίες «γεννά» η παρουσία του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Μεγάλες προσδοκίες «γεννά» η παρουσία του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Ως μια μεγάλη «επένδυση» προσβλέπουν στη ΝΔ την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ στις 16 Σεπτεμβρίου. Και τούτο γιατί, όπως εκφράζουν στην αξιωματική αντιπολίτευση, μπορεί να σημάνει την απαρχή της απόλυτης κυριαρχίας της ΝΔ ενώπιον των πολιτών.

Ο πρόεδρος του κόμματος, μέσα από τις δημόσιες παρεμβάσεις του και ιδίως την ομιλία του στο Βελλίδειο, αναμένεται να αναλάβει συγκεκριμένες, τεκμηριωμένες, ορθολογικές και κοστολογημένες δεσμεύσεις και, όπως λένε συνεργάτες του, με τις ιστορικά δικαιωμένες αξιακές και ιδεολογικές αρχές της παράταξης, θα κινηθεί στη «γραμμή» του ρεαλισμού και του μέτρου.

Το «γαλάζιο» πρόγραμμα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα κινείται πέραν του μνημονιακού πλαισίου, με έμφαση στις μεταρρυθμίσεις, πυρήνας των οποίων θα είναι η στοχευμένη μείωση των φορολογικών συντελεστών.

Μάλιστα, στο πλαίσιο των προετοιμασιών της ΝΔ για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως γράψαμε και στο χθεσινό φύλλο της «ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ», ο γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος, Στέλιος Κονταδάκης πρόκειται να πραγματοποιήσει περιοδεία στην Κεντρική Μακεδονία, επισκεπτόμενος και τη Βέροια το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, όπου θα έχει σύσκεψη στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ημαθίας με στελέχη και προέδρους των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής